A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #92508 Lezárult a 2017/18-as év a Norwich élén. Idén a legnagyobb ellenfelünk az FM 2014 csítercsapata a Manchester City volt. Némi szerencsével végre azonban sikerült megelőzni őket a bajnokságban, ami ugye azt jelenti bajnokok lettünk. Az utolsó fordulóban ha nyerek a Tottenham ellen akkor bajnok vagyok, ha X vagy kikapok és a City otthon veri a MU-t akkor végem, mivel a gólkülönbségük sajnos jobb volt és csak 2 ponttal álltam előttük. Természetesen lenyaltunk, de a MU hozott egy X-et. Malacunk volt.
Premier League 17/18
PL meccsek 1
PL meccsek 2
Az otthoni kupákban nem vitézkedtünk. A tavalyi FA kupa győzelem után idén az 5. körben búcsúztunk. A liga kupa se izgatott, a bl miatt a kupákban a b csapat játszott. A bajnokok ligáját amolyan gyakorlótérnek képzeltem el a fiatal csapatnak. Könnyű csoportunk volt, ahonnan simán továbbjutottunk. Ezt követően beszéljenek az eredmények.
Veretlenül lettünk BL győztesek!
Mit mondjak mérgelődtem, mikor a kieső körben kapásból megkaptuk a tavalyi győztes Real Madridot, de sikerült kivernünk őket. Ennek ellenére a hazai teljesítményünk nem volt kielégítő, idegenben azonban taroltunk, így bejutottunk a fináléba, ahol a csítercsapat fogadott. Szerencsére csatáraim jó napot fogtak ki, máskor 10-15 kapura lövésből örültem, ha egy-kettő beakadt, most minden bement és 4-2re diadalmaskodtunk.
Sztárjaink: Gaitán, a saját nevelésű Nash, és a problémás Paul.
Íme az aranycsapat!
Év közben jött a hír, hogy eladják a klubbot, majdnem lapátra tettek, mert az új vezetés Hyppiat akarta a kispadon, azonban a jó szereplés meggyőzte őket. Nem kis pénzt invesztáltak a klubba: Consortium. Jelenleg 170 millió euró van a kasszában. Már szezon közben eldöntöttem, hogy lemondok év végén és más munka után nézek, így azonban még szebb a váltás, hogy a Norwichot sikerült Anglia csúcsára juttatnom. Kíváncsian várom milyen állásajánlatok érkeznek.