A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92499 Rövid szabadságom véget ért.Visszautasítottam a Bayern,Arsenal,MU,Dortmund ajánlatait is.Amit viszont elfogadtam,az a Dinamo Moszkva felkérése volt.Moniz átment Dortmund-ba,én meg elfoglaltam a helyét itt.Előző állomásaimmal ellentétben,itt nincs 10-12 pontos hátrány.Tabella.A keret elég erős,van itt egy világklasszis Schumacher is.De azért weak link is akad,nem is egy.Az egyetlen gondom,hogy túl sok a légiós,ezen majd a téli szünetben korrigálnom kell.Csak 7 külföldi lehet a kezdőben,ami nem lenne baj,de az már igen,hogy kevés az orosz játékosom.Ettől eltekintve,ez egy ideális hely egy rövid karrierhez.Az Európa Liga továbbjutás is el van már intézve.A pénzügyek is jók,bár nem tervezek nagy üzletet.18,6M-t kaptam igazolni,de aki jön,az csak orosz lesz.
Az orosz kupából már kiesett a csapat,az EL pedig túl nagy falat lenne még,tehát egy célom van,a bajnokság megnyerése.Ez első ránézésre elég könnyű feladatnak tűnik.A milliomos főnök elvtárs elvárása egy BL-t érő hely,ami nem kérdés.Az EL-ben a csoportkör volt a cél,azt már Moniz megcsinálta.Azért,nem bánnám,ha egy-két kört még tudnánk venni.A világklasszis reputációm miatt nem engedhetek meg magamnak gyenge eredményeket.Itt mindenki örül,hogy egy világhírű menedzsert szerződtettek,bizonyítanom kell.Szezon végén pedig eldöntöm,hogy maradok-e még egy évet.