104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
lehet igazad lesz. csapat eddig nagyon komolyan veszi a rájátszást. 7 meccs 7 győzelem 25 rúgott 7 kapott. 9 pont előny a 2. szembe, 4. szembe 12 pont. visszavágókon mi leszünk többet otthon. -
BetonK #92603 Grat!
Sima lesz az végig! -
Zenszkij #92602 akkor folytatódnak az élménybeszámolók :D -
egyenlőre megy a szekér 4 meccs 4 győzelem 15 rúgott 3 kapott. 1 nehéz meccsünk volt eddig otthon ahol 2szer is hátrányba voltunk de sikerült fordítani és az otthoni 100%t megőrizni. sűrűn vannak a meccsek (3nap) de legalább haladós. -
senkit se zavar,éppen az,hogy lehetne több kép,több kisebb beszámoló,én elolvasok mindent,meg megnézek minden képet,még ha több napig nem is posztolok semmit :) -
Zenszkij #92599 Hát lehet, hogy még ennyit is kár beírni, mivel a reakció rájuk egyenlő a nullával. Ráadásul, ha valakiket ennyire zavarnak az év végi képek, rajtam ne múljon, a büdös életbe nem rakok fel többet. -
amúgy régebben amikor csak read-only-ba nyomtam a topikot,tényleg naponta 80 új üzenet volt,képek meccsekről,érdekességekről,nem csak az volt,hogy év végén lő valaki 4 képet,meg 25 sort,és betolja a topikba. -
Zenszkij #92597 Mindenki inkább játszik, minthogy postoljon... vagy melóban rohad...Mellesleg régen is ugyanez volt. Nem változott semmi, és nem emberidegen, mivel ez egy fórum, nem söröző. -
bekezdtünk a playoffba
Kerkyra -

[[[ bár sajnos továbbra is sajnálom, hogy 1-2 éve már csak arról szól ez a fórum, hogy mindenki berak 3 év végi képet ugyanarról, és a köztes időszakban szinte se se posztol semmit, teljesen emberidegen így az egész ]]] -
AEK 2. év
magabiztosan behúztuk a csoportunkat, annak ellenére h a védelembe vannak gondok, elég buta gólokat kapunk. Otthon 100%-kot hoztunk szóval azzal is elégedett lehetek. Igazából ez a győzelem nem ér semmit, mivel ezért nem jár feljutás. a két csoport 4-4 legjobb csapata nyom egy rájátszást ahol a legjobb 3 feljut. szóval a neheze még csak most jön.
tabella
Korbin am itt is van légiós szabály, 5 lehet a pályán egyszerre. -
BetonK #92593 Kezd a csapatod a mezőny fölé nőni.. :) -
korbin555 #92592 Kayserispor 2023 január.
Félidőhöz érkezett a bajnokság.Néha olyan érzésem van,hogy akkor rúgunk gólt,amikor akarunk.A Galata meg nem bírja kiheverni a török kulcsemberei eladását,ez mondjuk várható is volt.
A BL-ben simán továbbjutottunk,de jön a Real Madrid,ott nem sok sanszunk lesz.De a BL nem is érdekel.Be kell húznom a bajnokságot,aztán innen is lelépek. -
nyugodtan elköltheted az utolsó centig,semmi baj nem lesz :) -
korbin555 #92590 Az olaszoknál ez nem meglepő.Ezt már korábban kibeszéltük itt.Ugyanez volt nálam is a 13-ban.Több pénzt kaptam, mint az egész klub értéke.Aztán év végén felvettek egy hosszú lejáratú kölcsönt.Nem fogod csődbe vinni a klubot. -
SeLFisCH #92589 Köszi, odafigyelek majd 
A vezetőség most jelentette be, hogy a fizetési keretet 450e eurorol megemelték 1 millióra és kaptam 15 millió eurot igazolni. Az egyetlen gond, hogy van összesen 3 millió eurom, tehát nem költekezhetek, vagy csődbe viszem a klubot
-
korbin555 #92588 Ez nagyon szép eredmény.De a képeket nem ártana kisebbre venni. -
SeLFisCH #92587 FC REGGINA 2013/2014
A csapat a tavalyi szezonban a 17. helyen végzett, a média idén a 12. helyre várt minket. A fizetési keret bő 400e euro volt havonta, amiből 70e eurot egy kölcsönjátékos fizetése tett ki. Tőle az első adandó alkalammal megszabadultam, és a helyére sikerült hozni több kölcsönjátékost a hiányposztokra. A szezon nem indult túl fényesen, 8 forduló elteltével csak a 9. helyen voltunk. Szépen lassan a srácok begyakorolták a taktikát, a kölcsönjátékosok összeszoktak és sokat fejlődtek, hiszen szinte kivétel nélkül mindenki 18-23 év között volt. Félidőnél már mi vezettük a tabellát, és ezt év végéig már nem is adtuk ki a kezünkből.
A klub közben hónapról hónapra nagyobb bajban volt, pár játékos játékjogának a felét eladtam, hogy ne legyen több millió eurós hiányunk. A klubot a Serie B megnyerése után átvette a tulaj, a fizetési keretet megemelte, és a -2 millió euros tartozásból most 1.5 millió euro van a számlámon.
A következő szezon nagyon nehéz lesz, a 11 kezdő játékosomból 5 kölcsönben volt és a maradékból is nagyon kevesen ütik meg a Serie A szintjét. Most június 20 van, megpróbálok pár ingyen játékost elhozni a maradék 10 napban.
A csapat házi gólkirályát muszáj belinkelni, 9-es befejezéssel rugdosta a gólokat.
-
csak facebookon terjedő kamuhír volt. A tesco,spar,és a többi hipermarket biztosan kivonulna az országból,ha nem árusíthatnák tovább a szeszesitalt,óriási bevétel kiesés lenne nekik,a cigit még csak-csak kibírták,de ezt nem húzná meg a kormány -
Kamu hír. Ne hidd el. Már rég cáfolták -
mega off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemzeti italbolt csak hétvégente??? wtf??? hova születünk?? meg vissza a 20s évekbe az alkohol tilalomra?? beszarás az embernek már nincs joga eldönteni lassan h ő cigizni meg inni akar e -
korbin555 #92583 A 13-ban már láttam pár érdekes dolgot,hogy mi folyik egyik-másik kínai csapatnál, de ez most mindent felülmúl.Volt egy játékosom,akit piacra dobtam,mert a tartalék szintet sem üti meg.Eladtam Kínába,hogy majd ott levezet.Erre a világ legjobban kereső török focistája lett.Pedig Arsenal-tól Real Madrid-ig játszanak világklasszis törökök.Orhan Gülle. -
ha két játékosra ugyanazt mondta a scout,akkor jön a comparison,és a grafikon :) -
Nálam egy szezon 10 óra, amiből 3-4 nyáron megy el.. Ez a játék lényege egy csapat sikerre vezetése, és ha nem egy elit klubbal vagy, akkor csapat építés alap dolog.
Alap tulajdonságokat akkor is érdemes átnézni. Ha látsz egy 5 csillagos védőt, mellette egy 4 csillagos, de az előbbinél szerelés 7 másodiknál 16. Akkor leigazolod az 5 csillagost?
Kevésbé szélsőségesen , az figyelők sokszor sok hasonló pontot adnak így muszáj egy másik szem hogy megfelelő játékos kerüljön a csapatba.
Én egyszer igazoltam így egy csatárt 5ös befejezéssel, minden érték elég jó volt, figyelő szerint is nagyon jó, de gólt csak nehezen tudott rúgni. Kiváncsi voltam, kipróbáltam, nem jött be eladtam, és ráment a szezonom. Ennyit számítanak a tulajdonságok..
Súlya magasága pedig annyira másodlagos (harmadlagos?!) hogy én sosem nézem. Pedig nem egyszer mutattam már hogy az én kezem alatt több tucat játékos mozog 1 szezon alatt. -
nyílván amikor kijelölök valakit szögletre,szabadrugásra,büntetőre,vagy CSK karszalagra,akkor a fontos értékeket megnézem,és aszerint döntök -
csak én magamnak leegyszerűsítem a dolgokat játékos igazolásnál,hogy egy adott posztra megfigyeltetek tegyük fel 20 játékost,nem fogom mindnek végignyálazni a tulajdonságait,csak az alap dolgokat(kora,nemzetisége,jelenlegi fizetése,súlya,magassága),és majd aszerint döntök,amit mond a scoutom,hiszen ő azért van tartva,hogy nekem ne kelljen egyenként kielemeznem a jelölteteket,mert akkor egy nyári szünet tényleg több óra lenne :) főleg kis csapatnál,ahol nyaranta jócskán cserélődik a keret -
korbin555 #92578 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem,ezt nem követendő példaként állítod.Egy igazolásnál a tulajdonságokat nem figyelembe venni teljességgel érthetetlen számomra.Azt jelenti,hogy a játék legalapvetőbb értékeit hagyod figyelmen kívül.Inkább bele sem gondolok,milyen egyéb döntéseket hozol.Az biztos,hogy nem egyformán látjuk a dolgokat. -
én nem szoktam elveszni a tulajdonságokban,ha a scoutom sok csillagot ad rá,meg a meccseken meggyőz,akkor felőlem barmilyen számai lehetnek. -
még se ma lesz befejezés :D majd holnap délelőtt, vagy kora délután :D -
BetonK #92575 Ráadásul a heading, marking értéke is lehetne magasabb picivel.
Hoztam már három 14.000$/hét< fizus játékost, és most úgy léptem ki a játékból, hogy nem döntöttem el, jöjjön-e vagy sem. A kisördög azt mondja, jöjjön, a klub anyagi helyzetével meg majd lesz valami, csak megnyerjük a BL-t:)!
-
korbin555 #92574 Ez a srác piszok jó játékos...lenne,ha pont a két legfontosabb értéke(concentration,decisions)nem lenne ilyen riasztóan alacsony.De gondolom akkor le sem lehetne ide igazolni.Plusz,ha ennyiszer behívta egy Nigéria,akkor csak elboldogul nálunk.Majd oszd meg velünk,hogy vált be. -
BetonK #92573 Gratula, úgy ahogy mondod! :) -
BetonK #92572 Grazie! :)
Aláírt, 24.000 $/hét, kérdés, hogy megér-e ennyit, ide:
-
realik #92571 Gratula!
nálam sajnos a csoda véget ért. ezen a szinten ilyen ellenfél ellen még nincs esélyem... talán majd jövőre tovább jutok egy-két erősebb igazolással:) -
Zenszkij #92570 Mindjárt sírva fakadok. Mikor lesz már 4 óra, hogy hazamehessek tolni a játékot? Ma használhatatlan vagyok melóba. -
korbin555 #92569 Congratulazioni,signore Baresi! -
BetonK #92568 DVTK 2014/15
Véget ért második szezonom a kispadon, megnyertünk itthon mindent, Szuperkupát, bajnokságot, kupát, Ligakupát, bár utóbbi kettőben a cserék és fiatalok játszottak, még akarva se tudtam kiesni a korai szakaszokban, aztán a legjobb négy közt már komolyan vettem én is a dolgot. Rengeteg meccsünk lett a szezon vége felé, volt olyan, hogy négy nap alatt három meccset nyomtunk, látszik, hogy nincs a liga a tavaszi nemzetközi szerepléshez szokva. Bajnoság:
A Videoton 12 győzelemmel kezdte a bajnokságot, aztán valahogy kipukkadtak, pedig jobbak lettek volna Európában mint a másik három.
Bejutni a BL-be nagyon kemény dolog volt, főleg a Steaua elleni első párharc volt nagyon necces, de sikerült, és ha már ott voltunk kétszer vertük az Olympiakost, akik 0 ponttal estek ki, mi meg elkezdtük menetelésünket az EL-ben. Meccseink:
Az Inter elleni bosszantó második meccs, kiesés:
Októberben sikerült egy egész neves free agentet hozni a a csapathoz, teljesítményével nem is hazudtolta meg önmagát:
Köszönhetően a remek nemzetközi szereplésnek, magához képest rengeteg pénze lett az együttesnek a következő szezonra, megpróbálom okosan elkölteni/befektetni:
Folyt. köv.
-
na a bajnoki cím meglett 3 meccsel a vége előtt. majd este fele befejezem az alapszakaszt meg a rájátszást is lenyomom szerintem. szóval képek majd később :D -
11-be biztos mert akkor voltam Galatával :D -
korbin555 #92565 Még a 11,vagy a 12-ben a törököknél is rájátszás volt a bajnokságban.Azóta már áttértek a hagyományos lebonyolításra.Valahogy mindig szerettem itt játszani.Sok a jó játékos,van elég pénz is,égnek a tüzek a stadionokban.Ez a 8/5-ös külföldi szabály meg komoly feladat elé állítja az embert.