A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    DVTK 2014/15

Véget ért második szezonom a kispadon, megnyertünk itthon mindent, Szuperkupát, bajnokságot, kupát, Ligakupát, bár utóbbi kettőben a cserék és fiatalok játszottak, még akarva se tudtam kiesni a korai szakaszokban, aztán a legjobb négy közt már komolyan vettem én is a dolgot. Rengeteg meccsünk lett a szezon vége felé, volt olyan, hogy négy nap alatt három meccset nyomtunk, látszik, hogy nincs a liga a tavaszi nemzetközi szerepléshez szokva. Bajnoság:

A Videoton 12 győzelemmel kezdte a bajnokságot, aztán valahogy kipukkadtak, pedig jobbak lettek volna Európában mint a másik három.

Bejutni a BL-be nagyon kemény dolog volt, főleg a Steaua elleni első párharc volt nagyon necces, de sikerült, és ha már ott voltunk kétszer vertük az Olympiakost, akik 0 ponttal estek ki, mi meg elkezdtük menetelésünket az EL-ben. Meccseink:

Az Inter elleni bosszantó második meccs, kiesés:

Októberben sikerült egy egész neves free agentet hozni a a csapathoz, teljesítményével nem is hazudtolta meg önmagát:

Köszönhetően a remek nemzetközi szereplésnek, magához képest rengeteg pénze lett az együttesnek a következő szezonra, megpróbálom okosan elkölteni/befektetni:

Folyt. köv.