104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92684 Ezek után nem is csoda. -
BetonK #92683 Meccs előtt már esélyesként voltunk kikiáltva:
-
BetonK #92682 :D
Köszi! -
Zenszkij #92681 Szivesen :D. -
korbin555 #92680 Kecskés Ákost találtam. -
BetonK #92679 Megtennéd, hogy Kecskés Ádámról is beraksz egy képet? -
lol nálam minden karrierembe vadállatra fejlődött -
korbin555 #92677 Szívesen.Még éppen időben,mert egy-két év múlva scout-ok képét linkeltem volna be.Már elég messze járok időben. -
Grenier a 13'-ban már nem volt jó. -
köszi. Grenier, Lacazette mintha durván le lenne húzva, vagy már itt öregnek számítanak és azért gyengültek. -
korbin555 #92674 Benzia
Grenier
Lacazette
Umtiti -
BetonK #92673 Gratula srácok az eredményekhez!
Én is folytatom diósgyőri karrierem, a BL-ben a Juventus, Arsenal, Anderlecht hármast sorsolták mellénk, két meccs ment le eddig:
A Juve teljesen reménytelen volt, de valahogy így is rúgtunk két gólt, az Arsenal elleni hazai meccsen viszont nyerhettünk volna, de amit a sors a Celtic ellen a play offban megadott, azt az Arsenal ellen visszavette, noha a kapusuk igencsak zöldfülű volt. Következnek az Anderlecht elleni meccsek, ezeken fog sok minden múlni.
N'Djeng csatárom egy állat, BL-ben 8 meccsen 10 gólos, összességében 20(1)/23!
Bajnokság elég sima, 8 ponttal megyünk az Újpest előtt.
-
am valaki aki már messzebb van tenne képet nekem ezekről:
-Alexandre Lacazette
-Clément Grenier
-Yassine Benzia
-Samuel Umtiti
tervbe van egy Lyon karrier is, vissza emelni őket a bajnokság élére, a két gazdag csapat miatt nem lehet túl könnyű és akkor még ott az OM is. főleg ha még valaki megbonyolítja h csak hazai játékosok :D -
(Y)
-
korbin555 #92670 Hát igen,ez minden mentésben más.Itt aki meg akarja előzni őket,nagy feladat előtt áll.Még esetleg a Panathinaikos,mert a többi klub mind szegény.3-9M körül mozog az értékük,az Olympiacos meg 77M. -
attól rohadt sok a kapott gól :D első osztály így nehéz lesz.
Köszi szépen. -
Nálam csak első évbe lettek bajnokok, most a PAOK lett. 2. Ergotelis aki playoffot is hozta. 3.Tripolis 4. Pana és csak 5. az Olimpi -
Nana ^^
Taktika? Taktikai értekezletet akarok :) Vagy FM-et a kezem közé. -
simaliba, így kell lefocizni valakit
-
Problémák? 16 és 14 pont előnnyel hoztad az egyes szakaszokat :)
Remélem a nemzetközi színpadra is visszatérsz hamarosan, a családtagodnak pedig jobbulást, minél előbb. -
korbin555 #92664 Szép volt,ott is a helyetek.
Bár még el sem kezdtem igazán a spanyol karriert,de utána én is megyek Görögországba.Valamit csinálnom kell,mert ez így nem mehet tovább. -
Ezt olvastam már angolul, de így még jobb. Össze is raktam gyorsan elméletben egy 3-5-2t, mert ráértem:
352,Standard, Balanced
Higher tempo
Be more disciplined
Stick to positions
Look for overlap
DLF-S/TM-S F9-S
CM-S AP-A
WB-A DM-D WB-A
CD-S CD-C CD-S
GK
Nem teszteli valaki? :) -
volt egy kis időm, gyorsan befejeztem a maradék pár meccset
AEK 2. év a levágott két fejű sas visszatér
Mozgalmas nyár után a csoportunkat a 2. legnagyobb esélyesként kezdtük meg. Szinte végig vezetve meg is nyertük azt. legnagyobb problémák a védelembe voltak iszonyat buta gólokat kaptunk. Szerencsére így is általában hoztuk a meccseinket. A rájátszást a csapat nagyon komolyan vette, így nagyon simán be is húztuk és visszatérünk a 1. osztályba. Anyagilag nem állunk túl jól, de remélhetőleg a tulaj tesz majd pénz a klubba.
csoport
playoff
keret
-
korbin555 #92661 Kösz.Most úgy döntöttem,hogy nem megyek szabadságra,hátha még nyáron lesz valahol üresedés.Szerencsém volt,a Sevilla augusztus elején interjúra hívott.Így 10-én elfoglaltam az üres menedzseri posztot a piros-fehéreknél.A csapat elég erős, tavaly hatodik lett,a média most az ötödik helyre várja.Az elvárás kupainduló hely,és EL negyeddöntő.A klub gazdag,21M-t kaptam igazolni,és van 800k elérhető fizetési keret.A keretről jut eszembe.Van itt tíz ember,aki már a 31-et is betöltötte, többen már 33 évesek is elmúltak.Három hét van az átigazolási szezonból,gyorsan cselekednem kell,mert ez egy öregfiúk csapat,több csiga lassú emberrel.Aquino, Bojan,Ibarbo,Dzagoev,Pulido mind repülni fog.Taktika begyakorlásra időm nincs, tíz nap múlva kezdődik a La Liga.Majd menet közben összekapjuk magunkat. -
Solt #92660 Urak!
Bár Huni nem reklámozza itt, de azért az "új" honlapjukra folyamatosan kerülnek fel a jó kis taktikai leírások, cikkek magyarul! A "Párok és kombinációk", valamint a "bekiabálások" különösen hasznos lehet, tanulmányozzátok! ;)
ÍME -
Nagyon fasza karrier és állomás, maxiriszpekt érte 
Mivel én is 4-1-3-2ben nyomulok szélsők és pénz híján, valamint mostanában bűn rosszak vagyunk, így merítettem a tegnap általad linkelt csapatutasításokból, igaz csak annyit kellett, hogy ne támadjunk le és finomabban szereljünk. Ezen kívül nálam 3 poszton más a szerepkör. Kíváncsi vagyok, mire megyek. Gondolkoztam még a mixed passzokon, illetve szezon első részében, mikor még jobban ment, akkor azt használtam. Szerintem van benne potenciál. -
korbin555 #92658 Kayserispor 2022-2023.
Itt is elértem,amiért jöttem,két év kellett hozzá.Már tavaly is nagyon jók voltunk, de idén már nem volt ellenfelünk.Hosszú győzelmi sorozatok,kiütéses győzelmek sokasága,messze a liga fölé nőttünk.A kupa nem volt fontos,de a döntőig könnyű utunk volt,így azt is behúztuk,bár majdnem sikerült eltékozolni a három gólos előnyt.A BL-hez nem éreztem elég erősnek a csapatot.Bár a csoportból a Man.City mögött aránylag simán továbbléptünk,a Real Madrid már túl erős volt nekünk. Nemzetközi színtéren több kellett volna az öt idegenlégiósnál.Azért meg nem akartam hozni még ötöt,hogy a bajnoki meccseken a lelátón üljenek.
Két jó szezont játszottam itt,az első végig nagyon izgalmas volt,a második meg nagyon könnyű.Török Szuper Liga.
Meccsek.
Kupadöntő.
Kicsit visszatekintettem előző állomáshelyeimre is.A Shalke sorban hozza a második helyeket a Bayern mögött,idén pedig megint BL elődöntőig jutottak. Nagyon erős csapat,de már nem nagyon ismerek rá a keretre.A Cagliari a tavalyi második hely után már csak negyedik lett,a korábbi kulcsembereim közül már egy sincs a klubnál.A Dinamo Moszkva nagyobb fölénnyel lett bajnok,mint velem.A BL csoportjukban harmadikok lettek a Schalke és az Atletico Madrid mögött,de az EL-ben ők is elődöntőig jutottak.
Itt tartok most,július elsején lemondtam,október közepétől pedig várom az ajánlatokat. -
Tudom, hogy teli vagy kölcsönjátékosokkal, de a 3. osztályba ajánlani tudom Lingard-ot a MU tarcsiból :) elég kellemesen tolja -
tomzoo #92656 Gary Woods
Kapus -
tomzoo #92655 Üdv!
Nemrég nekikezdtem az új fm-nek, de mivel nem nagyon tudtam dönteni, hogy kivel is kezdjek ezért inkább munkanélküliként kezdtem.
6 hónap után, az első szimpatikus csapat ahova jelentkeztem, az az angol harmadosztályú Rotherham csapata volt ahova fel is vettek. 27 forduló után a kemény 22. helyen álltak. A keret elég fing volt, de sikerült bent maradni. Egy jó sorozatnak köszönhetően egészen a 12.helyig felugrottam, ahonnan sikeresen le is csúsztam mert a végén képtelenek voltunk nyerni.
Tabella
Meccseim
Az új szezonba már a feljutást tűztem ki célul, melyhez kb a 3/4 csapatot ki kellett cserélni.
Igazolasok
Habár azt nem tudtam , hogy a meccskeretbe csak 5 kölcsönjátékos lehet, így pár játékossal fel is kellett bontani a kölcsönt...
Ennek ellenére elég jól kezdtem a 2. szezont.
Ja és még történt egy fura dolog ami még eddig sosem az fm pályafutásom alatt, hogy a
kapusom a saját 16-osáról lőtt gólt :D
Na kicsit hosszú, lett ,további jó gamet, majd még írok a szezon végén. -
A képen 8 Ajax játékos áll egy lábon. -
köszönöm szépen, reménykedek a jobbulásba én is. -
Uristen mi történik ezen a meccsen! O_o -
Zenszkij #92651 jobbulást az érintettnek -
sajnálom. kisebb, de inkább nagyobb családi gondok felmerültek szóval nem tudom mikor tudom folytatni a karriert. sajnos korházba járás/kísérés miatt eléggé nehéz lesz. -
Gerdzso #92649 Ez kegyetlen jó lett! :D -
fordjee #92648 Na vajon belőtte?
Lent látszik, hogy mi lett:) -
Diginél vagyok, van vagy 10 sport csatorna, ez nincs. Nevetséges :S -
korbin555 #92646 Egyetértek. -
korbin555 #92645 Sport Klub-már megy.