A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92658 Kayserispor 2022-2023.
Itt is elértem,amiért jöttem,két év kellett hozzá.Már tavaly is nagyon jók voltunk, de idén már nem volt ellenfelünk.Hosszú győzelmi sorozatok,kiütéses győzelmek sokasága,messze a liga fölé nőttünk.A kupa nem volt fontos,de a döntőig könnyű utunk volt,így azt is behúztuk,bár majdnem sikerült eltékozolni a három gólos előnyt.A BL-hez nem éreztem elég erősnek a csapatot.Bár a csoportból a Man.City mögött aránylag simán továbbléptünk,a Real Madrid már túl erős volt nekünk. Nemzetközi színtéren több kellett volna az öt idegenlégiósnál.Azért meg nem akartam hozni még ötöt,hogy a bajnoki meccseken a lelátón üljenek.
Két jó szezont játszottam itt,az első végig nagyon izgalmas volt,a második meg nagyon könnyű.Török Szuper Liga.
Meccsek.
Kupadöntő.
Kicsit visszatekintettem előző állomáshelyeimre is.A Shalke sorban hozza a második helyeket a Bayern mögött,idén pedig megint BL elődöntőig jutottak. Nagyon erős csapat,de már nem nagyon ismerek rá a keretre.A Cagliari a tavalyi második hely után már csak negyedik lett,a korábbi kulcsembereim közül már egy sincs a klubnál.A Dinamo Moszkva nagyobb fölénnyel lett bajnok,mint velem.A BL csoportjukban harmadikok lettek a Schalke és az Atletico Madrid mögött,de az EL-ben ők is elődöntőig jutottak.
Itt tartok most,július elsején lemondtam,október közepétől pedig várom az ajánlatokat.