104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
köszi, következő fordulóba a tabellán át is vettük a vezetést, de már csak kb. be vagyok lépve :D netezzek, boltba voltam, hangolódok a meccsre stb.. :D majd holnap. -
Zenszkij #92923 Pöppet ráuntam a vándorkarrierre és kezdtem egyet itt. Cél egyeduralkodóvá válni a Bundesligában és megnyerni zsinórban 2x, 3x a BL-t. Igazi erős német csapatot akarok kreálni. -
Zenszkij #92922 jól lejátszottátok a fiúkat a pályáról :) -
az első hazai derbynk, néző szám nagyobb mint a nyáron átadásra kerülő új stadionunk :D am ezzel be előztük őket és 2. helyen vagyunk az Olimpi mögött rosszabb az egymás elleni rosszabb eredmény miatt. playoff már könnyen meglehet 12 fordulóval a vége előtt 14 pont előny a 6.kal szembe.
Pana -
Én láttam már Pepsi Bélát is (aki vágja, annak nem kell bemutatni, aki nem, az meg youtube-on írja be és woálá :D ) :D :D -
esetleg Kaposvár karrier és akkor Tippmix Csabi még? :D -
korbin555 #92918 Nem.De ha egyszer majd a Liverpool-nál kezdek,biztos,hogy John Lennon lesz a nevem,nem Tina Turner.
-
ilyeneken nem gondolkodtál?? :D :D
-Kis Herceg
-Imhotep Nagyúr
-István Király
-Tibi Atya
stb.. :D -
Kösz a választ. Ennyit szerettem volna. A nagyvilágban nem tudom milyen nevekkel találkozni mert soha nem néztem, nem vagyok aktív semmilyen online dologban - kivéve ezt a forumot de itt is csak az elmúlt 1-2 hétben. -
korbin555 #92915 Azért az ő nevével játszom,mert a német történelem egyik legnagyobb alakja,és nem negatív előjellel.Ennyi.De ha körülnézünk a nagyvilágban,sok híres-neves "menedzser kollégával" találkozhatunk.Napóleontól Mick Jagger-ig,John Wayne-től Winston Churchill-ig bezárólag.Aki nem érti,vagy nem veszi észre ebben az iróniát, annak nincs mit mondanom.
Saját névvel pedig csak egy karriert játszom.Ha ugyanazzal a profillal tizenöt különböző karriert indítok,a hall of fame-ben nem lehet kiigazodni közöttük. -
valamennyi esély van rá, külföldi fórumokon van jó pár lehetőség a javításra, rá kell keresni. -
pinnacle #92913 Végre egy kis flém
-
Pedig rémegyszerű a dolog... én meg azt nem értem (továbbra sem), hogy az eredeti kérdésemben mi nem stimmelt, de mondom hagyjuk! (Ellentmondás továbbra sincs - szerintem egyszerű kérdés volt amire egyszerű választ vártam - ennyi.) -
Inkább egy kérdés a többieknek: Egyik haverom tőlem kérdezte, de én nem tudtam neki válaszolni rá: Tört mentést meg lehet-e javítani? Én azt mondtam neki, hogy szerintem nem, de javítsatok ki, ha nem így lenne. Kösz előre is. -
Valóban - én pl mindig saját névvel játszom, eszembe sem jutott más névvel nyomni eddig (meg ezután sem), ezért érdekelt volna a válasz, de ha ezt sokan így nyomják akkor oké no problem, nekem most először tűnt ez fel. (igaz nem nézek végig minden linkelt képet tüzetesen). -
Tényleg nem akarok kötekedni, de szerintem felesleges magyarázni. Lassan saját magadnak mondasz ellent.. -
Ha a történelmi személyre vonatkozott volna a kérdése akkor azt kérdeztem volna, hogy KI az az Otto von Bismarck? Mivel nyilvánvalóan (általános iskolai nyelvtan tananyag) nem arra vonatkozott a kérdésem "Mi az az Otto von Bismark?" Igaz pongyola voltam mert odaírhattam volna, hogy Mi az az Otto von Bismarck elnevezés a managernél, azaz azt szeretném kérdezni, hogy miért pont ő, és milyen indokkal - de azt gondoltam, hogy ennyiből is szimplán érthető mit akarok kérdezni - hát tévedtem. Mint nem először amikor fiatalabbakról van szó. :( -
ezekről a vicces,és epic manager nevekről lasden tudna mesélni,volt ő már minden :DDD -
Blum #92906 C'mon bro...
-
Akkor valószínűleg, nem nagyon foglalkozol másokkal, ugyanis ITT nem egy-két embernél láttam már ehhez hasonló manager neveket... -
de még oda is írta h megvan az új csapata, meg bal felül is saját névnél ott van ugyanaz a név. ez nem volt gyanús? :D -
Mellesleg a megjegyzésemre azóta sem jött válasz - ez Korbin részéről csak annyi lett volna, hogy jaja azért az öreg nevével játszom mert tisztelem/utálom/mertcsak.... ennyi és nem facepalmok tömege, de lehet, hogy csak számomra meglepő, hogy egy focimanager játékban valaki ilyen névvel tolja - (én még nem láttam ilyet ezért tűnt érdekesnek - de ha a válasz csak odáig terjed, hogy oh my god akkor felejtsük el) -
??? És akkor ezt olyan bonyolult leírni? Komolyan ez az öngól nálad? Miért nem lehet válaszolni értelmesen? Szerintem egy tök értelmes kérdés volt - erre jön rá 20 fika. Már ne haragudjatok de ezt totális szellemi mélyrepülés. Ha az lett volna odaírva, hogy Lady Gaga akkor is feltettem volna a kérdése, hogy ezmiez, de tényleg azt gondolom, hogy komoly gondok vannak a fiatalok oktatásában amikor egy egyszerű kérdést sem tudnak értelmezni - és ráadásul fennhéjázva válaszolnak.
És nem - én olyan hülye vagyok, hogy eszembe sem jutott, hogy Korbin ezt adta meg manager névnek és beszúrt egy képet.... (jézus atyaúristen) -
ohh my world ASASSDASD -
Ez már a második öngól.... Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy Korbin ezt adta meg manager névnek és beszúrt egy képet? ASDASDASDASDASD -
Pont ez az, hogy úgy látszik a lenti nem értőkkel ellentétben ÉN TANULTAM történelmet. (Elhunyt 1898. július 30. (83 évesen)). Akkor, hogy a francba managere a Metallurg Donyeck-nek. A kérdésem erre vonatkozott, de úgy látom van itt pár annyira szellemileg leépült, hogy még ezt sem sikerült fogni agyilag. Pedig tényleg nem volt nehéz feladvány... :( -
korbin555 #92898 Te nem tanultál történelmet?Otto von Bismarck herceg a Német Birodalom első kancellárja,és miniszterelnöke volt.Bővebben itt. -
agyam eldobom h miket művel a védelmem.. ha 3-4 lövése van az ellenfélnek akkor is összehozzuk nekik a 2 rúgott gólt. 1 hangyányival jobb lenne a védelmem simán a bajnoki címért küzdhetnénk... OFI ellen 0:2 nekünk 2:2... 2:3... 4:3... 4:4.. és hülyébbnél hülyébb gólok.. 20 bajnokin 36 kapott.. ha 1 meccsen nem kapunk gólt következőn 3-4t is kapunk -
-
jaj.. -
pinnacle #92894
-
Szellem a manager? :) -
Mi az az Otto von Bismark? -
korbin555 #92891 Már meg is van az új csapatom. -
Zenszkij #92890 Én meg agyalok, hogy visszatöltöm a játékot, mert elmentettem a Kuban Krasnodar szezon vége után, és lehet lehúzok ott még pár évet. Kiváncsi vagyok mi lesz a bl-ben. Megtetszett az orosz liga, a Barcától meg hányok :D. A Kubanra még ráfér az erősítés! De lehet elfogadok egy másik ajánlatot, ez a Barca nem mozgatott meg... -
korbin555 #92889 Kösz.Messi 13 aranylabdát nyert.Werner nem világklasszis,egyszerűen egy jó csatár,semmi több.A csapatában is vannak jobbak nála. -
Lovinho #92888 Puskás Akadémia 2013-14
Gondoltam kipróbálom a hazai bajnokságot és az utolsónak predesztinált Puskás Akadémiát választottam. Gyenge keret sok kölcsönjátékossal. Igazoltam két szabad játékost és hoztam még két kölcsönjátékost. Jól kezdtük a bajnokságot, a Győr elleni meccsen buktam eddig pontot, a 89. percben egyenlítettek ki...
A taktikát még nagyon nem vágják a játékosok, de remélem az év végére 100% ismerni fogják. -
Gratu!! Mirandes lol 170+ kapott gól :D Timo Werner dobj már egy képet, látom volt csapatodba van, ahogy néztem nem lesznek kiemelkedő adatai, de mindenki azt írja róla h egy igazi cheat csatár idén. -
hány aranylabdát nyert 20t? tavalyiba megörültem tőle h az én játékosaim akármilyen szezont futottak nem lehetett tőle elvenni.
am belépek AEK megpróbálom 4óráig befejezni a szezont, utána kezdődik a meccs maraton reggelig :D -
korbin555 #92885 Sevilla FC. 2023-3024.
Összes eddigi állomásomat tekintve ez volt a legsikeresebb szezonom.Az is igaz, hogy ez volt a legerősebb csapatom is az eddigiek közül.Négy fordulóval a vége előtt álltunk az élre,és az utolsó fordulóban,a jubileumi meccsemen,a Malaga elleni győzelemmel megszereztük a bajnoki címet. Csak az Atlético Madrid volt velünk partiban.Azért a Real Madrid mélyrepülése,és a Barcelona botladozása is segítségünkre volt.Tabella.
A kupa nem volt fókuszban,de másodosztályú csapatok után,az Almeria és a Numancia kiverése után már a döntőben is találtuk magunkat.Copa del Rey.
Az EL-ben az elődöntőig könnyű utunk volt,ott a Newcastle megnehezítette a dolgunkat,de inkább mi tettük magunknak nehézzé.Végül 9-7-es összesítéssel jutottunk tovább.A döntőben az előző csapatom,a Kayserispor volt az ellenfél. Megszenvedtünk velük,a Kassai Viktor által vezetett meccsen a 87.percben rúgtuk a győztes gólt.A szerencse velünk volt,mert szerintem jobban játszottak,mint mi.Európa Liga Döntő.
Korábbi csapataimról is néhány szót.
A Schalke fantasztikus szezont zárt,megnyerték a Bundesligát,és a BL-t.
A Cagliari évről évre gyengébb,már csak hatodikok lettek a Serie A-ban.
A Dinamo Moszkva zsinórban nyeri a bajnokságokat,a BL-ben elődöntőig jutottak,a Chelsea verte ki őket.
A Kayserispor nagyon erős maradt,még egyben van a korábbi csapat.12 ponttal végeztek a második Fener előtt,és ugye EL döntőt játszottak ellenünk.
A továbbiakról.Július elsején lemondtam,és elhúztam innen.Nem csípem ezt a bajnokságot,ki is töröltem azonnal.A következő két lehetséges hely Görögország,vagy Ukrajna.Időközben bekerültem a world hall of fame-be,jelenleg a 13.helyen állok.