A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Sevilla FC. 2023-3024.
    Összes eddigi állomásomat tekintve ez volt a legsikeresebb szezonom.Az is igaz, hogy ez volt a legerősebb csapatom is az eddigiek közül.Négy fordulóval a vége előtt álltunk az élre,és az utolsó fordulóban,a jubileumi meccsemen,a Malaga elleni győzelemmel megszereztük a bajnoki címet. Csak az Atlético Madrid volt velünk partiban.Azért a Real Madrid mélyrepülése,és a Barcelona botladozása is segítségünkre volt.Tabella.
    A kupa nem volt fókuszban,de másodosztályú csapatok után,az Almeria és a Numancia kiverése után már a döntőben is találtuk magunkat.Copa del Rey.
    Az EL-ben az elődöntőig könnyű utunk volt,ott a Newcastle megnehezítette a dolgunkat,de inkább mi tettük magunknak nehézzé.Végül 9-7-es összesítéssel jutottunk tovább.A döntőben az előző csapatom,a Kayserispor volt az ellenfél. Megszenvedtünk velük,a Kassai Viktor által vezetett meccsen a 87.percben rúgtuk a győztes gólt.A szerencse velünk volt,mert szerintem jobban játszottak,mint mi.Európa Liga Döntő.
    Korábbi csapataimról is néhány szót.
    A Schalke fantasztikus szezont zárt,megnyerték a Bundesligát,és a BL-t.
    A Cagliari évről évre gyengébb,már csak hatodikok lettek a Serie A-ban.
    A Dinamo Moszkva zsinórban nyeri a bajnokságokat,a BL-ben elődöntőig jutottak,a Chelsea verte ki őket.
    A Kayserispor nagyon erős maradt,még egyben van a korábbi csapat.12 ponttal végeztek a második Fener előtt,és ugye EL döntőt játszottak ellenünk.
    A továbbiakról.Július elsején lemondtam,és elhúztam innen.Nem csípem ezt a bajnokságot,ki is töröltem azonnal.A következő két lehetséges hely Görögország,vagy Ukrajna.Időközben bekerültem a world hall of fame-be,jelenleg a 13.helyen állok.