104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #93044 PSG-CSKA Moscow van a másik ágon a döntőért. Első meccs 2-1 -
Nagyon sima lesz a vége,tavasszal ki is próbálhatsz 2-3 ifit :) -
na túl vagyunk az első milanói derbynken is, hoztuk a kötelezőt :D
Milan
tabella
mára ennyi majd holnap folytatom. -
realik #93041 kik lehetnek a négybe az első meccseket követően? egy jó sorsolás és bent vagy. -
BetonK #93040 Köszi.
A döntő túlzás, a legjobb négy közé most már csak be akarok kerülni. -
BetonK #93039 "Asszem-mindenféleképpen" megérdemeltük a győzelmet, mi volt ez a meccs....
A két szélsőmet lecseréltem 1-0 után egyből, Nikolic-ot a 88.-ban hoztam be :DDD
Persze lehetnék most dühös is a csapatra. -
realik #93038 irány a döntő!:)
gratula -
BetonK #93037 Helyzetjelentés Diósgyőrből:
A BL csoportkör harmadik helyével kvalifikáltuk magunkat az EL-be, ahol a Bázel csapatát sorsolták nekünk, akik egyébként szintén a BL-ből csöppentek ebbe a sorozatba (előző szezonban is BL csapatot kaptunk az EL-ben, úgy látszik BL-ből jött csapat csak BL-ből jött csapatot kaphat EL első körben).
A télen pénzt akartam csinálni, ezért eladtam négy meghatározó játékosomat is, illetve egyet elküldtem (idény végén visszavonul, nem ad érte pénzt senki, fizuja sok volt, belement a szerződésbontásba), és még két perember is elment, belőlük bejött 11,5 millió $. Jött is ember, a Defensor Sportingból a nagy tehetség csatár akit lentebb már linkeltem, meg két afrikai 18 éves, az egyiket több európai nagy csapat orra elöl tudtam elhozni, remélem lesz belőle valami:
Összességében kissebb lett a keret, de jobb és fiatalabb, kevesebb zsetont visz el, szval jól sikerült a téli szünet!
A Bázel elleni első, idegenbeli meccsre két eltiltottal mentünk, 4-4-1-1 felállással, controll mentalitással. Jó kis csapat a Basel, többek között Carlos Fierroval a sorában, de mi is jók vagyunk, a meccsek:
A visszavágóra sima 4-4-2 controllon mentünk, immár a két visszatérő eltiltottal. Stabilak voltunk végig, nem forgott veszélyben a továbbjutás:
Következő körben a masszívabb Hannover (a Budesligában egyébként 8. helyen álló) jött, ráadásul az első meccset otthon játszottuk, keményebb csata volt, mindkét meccset 4-4-2 controllon nyomtam:
Érdekes módon nálam játszottak jobban, a visszavágón a kapusuk lett a meccs embere.
N'Djeng egy állat, 16 európai kupameccsen 16 gólos, BL 12, EL 4!
Legjobb nyolc között az Atalanta jön (még jó hogy a nyáron gyengítettem őket Kecskés Ákos elhozásával :)), kíváncsian várom mi lesz.
-
ezután a győzelem után Rudi Garcia munkáját meg is köszönték :D Sack Racebe Conte jelenleg a legesélyesebb a sajtó szerint :D
Merda Roma -
Zenszkij #93035 Korbeen barátunk nagyon eltűnt. Remélem azért jól halad a vándorkarrierben! Várjuk a jelentést. Az Interesek pedig nagyon jól tolják, én az AC Milannal kudarcot vallottam fel se írtam ide az eredményeket. Stuttgartot töltöm, hajrá, hajrá! :) -
12. fordulóig tartott a veretlenség, egy védelmi megingást higany kihasznált
Inter 0:1 Napoli -
liverpool19 #93033 baszki, rakj már több képet, ne haragudj, de egyszerűen nem bírom elhinni, hogy ennyire szopóágon vagy :$ -
SeLFisCH #93032 Az egyik felkészülési meccsemen 8-1re vertem a spanyol 3. osztályú csapatot, a másikon pár nap múlva otthon 0-4re szoptunk ki vegyes csapattal szintén 3. osztályú csapattól
-
milan nálad is cheater mint IRL? folyamat 11ssel meg 80+percbe hozzák a meccseiket. -
nem rossz plája,csak nem megbízható,tipikus szürke klasszis,van hogy 5 meccsen hozza a 6.4-es ratingeket,aztán meg 3 meccsen keresztül termel 5 gólt,nálam is ezt csinálja -
Gerdzso #93029 A FACEPACK 6.0 -t hogyan kell telepíteni?? -
lehet a sors akarta h nem bírjam eladni Palaciost :D
Fio -
én a grande BL győztes Interből csak Zanettit tartom meg jövő évre,ezt már amikor elkezdtem a játékot eldöntöttem. A többiek felett eljárt az idő,és nagyon sokat keresnek. Sőt ha az öreg belemegy a dologba,akkor felveszem másodedzőnek visszavonulása után -
nice, nálam még nem épült fel.. :/ am megpróbálom csapatba tartani a nagyokat h innen vonuljanak vissza bár, hosszabbítani egyikkel se szeretnék amennyi fizujuk van.
am vezetőség de rendes jött a hír h növelik az átigazolási keretet, i'm happy.. erre kaptam 950k-t :D :D :D facepalm -
kis pihi (tippmixültem :D) után folytatom a karriert :D -
SeLFisCH #93024
-
Zanetti ÉLETE meccsét játszotta !!!
-
jól jött az az 1 pont nem arról van szó,csak idegesitő,hogy én semmit nem nyomtam,semmit nem változtattam a játékunkon,mégis a semmiből lőttünk 2 gólt,emberhátrányban,összetörve. És nincs rá magyarázat,hogy ez miért történt -
Még ennél is randomabb, én már mondtam :)
Tegnapi eredmény; Atletico Madrid - Szeged 2:1 (csak a miheztartás végett), 1 héttel később ugyanaz a csapatom 4:0-ra megy a Haladás ellen a 70. perc környékén. Természetesen a vége 4:5 lett.... -
Inter - Roma
70. perc,2-1-es vendég vezetésnél kiállítják Mariga-t tőlünk,lehozom Militot,behozok egy másik szűrőt. 75. perc,a Roma gólt rúg,3-1-re vezetnek,jó mondom,ennyi volt,letettem a játékot az asztalra,5 perc múlva ránézek
Végeredmény: Inter - Roma 3-3
a 83. és a 90. percben lőttünk két gólt. Ez mégis micsoda,vagy hogy??? Ennyire random a játék? -
Zenszkij #93019 Nagyon jó választás! Én is kacérkodtam, hogy egyszer kezdek velük, sok sikert és várjuk a beszámolókat! -
BetonK #93018 Jó választás, szép kihívás, hajrá :)! -
SeLFisCH #93017 Sajnos a Reggina-s karrierbe sikerült a nyáron beleunni, olyan tömérdek mértékű pénzt és fizetési keretet kaptam, hogy ezzel számomra el is vesztette a varázsát. Egy olyan kihívást kerestem, ami eltér az eddigiektől és sikerült is megtaláljam.
A választásom egy 350,000 fős spanyol város csapatára esett, akik a Real Madrid és a Barcelona mellett a harmadik csapat, aki a spanyol első osztályból még soha nem esett ki története során. A keret 100%-a spanyol, de hogy még pontosabb legyek, baszk nemzetiségű. A klub filozófiáját követve csak baszk játékosokat tudok igazolni és így próbálok minél több sikert elérni . Innen már mindenki tudja, hogy a választott csapatom ki lett.
Még nyár közepén járunk, játékosokat nem nagyon fogok elengedni, de sajnos most meg kellett tegyem. Oscar De Marcos az Athletic B csapatába van regisztrálva, a felnőtt kerethez sehogy nem tudtam áthozni, ráadásul a jelenlegi taktikámban nincs AMC poszt, így 6 millió euroért váltott Oroszországba a Dinamo Moszkva csapatához.
További beszámoló nemsokára :) -
beraktam egy 4231-es taktikát,nyárig az is felmegy maxra,és majd meglátom hogy sikerül kialakítanom a keretet,és ha kell akkor váltok rá -
Edzésen gyakoroljuk. (Mármint gondolom a Defensive Set Piecesbe tartozik.). Kissé idegesítő - most kaptam ki úgy 4:2-re, hogy 4 szöglet gólt kaptam. Nem tipikusak mert nem mindig a rövidről jön. Inkább mindig kavarodás van, és a pár lepattano után az ellefnél bevágja. (Ami azért idegesítő főleg mert van, hogy én játékosom van a labda mellett, de az csak akkor támadja a labdát ha már ellenfélnél van addig csak nézi..) -
gyakoroltasd edzésen, meg én a rövidre szoktam állítani egy jól fejelőt mert ált. én mindig úgy kaptam gólt ha oda adták be. -
Szögleteket hogy lehet levédekezni? Van rá valami tippetek? Szinte nincs olyan meccs, hogy ne kapjak szögletből gólt. -
asd már utóbbi 4 meccsen (3n ahol kezdett) lesérül Kovacic -
azért ne add el, nyáron majd csinálsz más fajta taktikát ahova befér, sőt másod vagy harmadlagosba már elkezdhetsz olyat gyakoroltatni -
:D én is csodálkozok rajtuk, meccs előttig fel se tűnt h ilyen szarok :D töltés sávnál pislogtam ahol írja h next match h 17.kek :D
am én minél több olaszt szeretnék a csapatba, de még most igazolok másokat is ha tudok, majd későbbiekben már majd csak olaszt igazolok. -
grat,jó lesz az,te bajnok leszel,ez tuti :) Látom a Juve nálad is bitang szarul kezdett,használd ki ezt,sorra befogják nyögni a jó játékosaik,hogy átadóra akarnak kerülni a gyenge szereplés miatt,repülj rájuk :D Nálam Vidal már átadón van,mert szerinte a Juve alul teljesít,30 millióért el is vihető -
még nem,januárban átadóra tettem,de nem jött érte elfogadható ajánlat,de nyáron már biztos távozik. Lehet hogy nagy tehetség,meg 4 év múlva már aranylabda közelében lesz,de egyszerűen nem fér bele az én taktikai elképzelésembe. Lehet ha újrakezdeném egy más taktikáva,amiben van irányitó,akkor a hátán vinné a csapatot,de most azért nem kezdem újra :D -
na akkor a képek:
tabella
meccsek
igazolások
Juve -
BetonK #93006 A Mateo Kovacicot adtad el?! Az igen :)! -
41221 eddig nem rossz, sok helyzet meg irányítjuk a meccseket, de kupa meccsen kívül még nem nagyon nyílt ki a gól zsák
nálam ő a legjobb :D okt. válogatott meccsekig elmegyek (2 meccs) és dobok képeket