A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    Helyzetjelentés Diósgyőrből:

A BL csoportkör harmadik helyével kvalifikáltuk magunkat az EL-be, ahol a Bázel csapatát sorsolták nekünk, akik egyébként szintén a BL-ből csöppentek ebbe a sorozatba (előző szezonban is BL csapatot kaptunk az EL-ben, úgy látszik BL-ből jött csapat csak BL-ből jött csapatot kaphat EL első körben).

A télen pénzt akartam csinálni, ezért eladtam négy meghatározó játékosomat is, illetve egyet elküldtem (idény végén visszavonul, nem ad érte pénzt senki, fizuja sok volt, belement a szerződésbontásba), és még két perember is elment, belőlük bejött 11,5 millió $. Jött is ember, a Defensor Sportingból a nagy tehetség csatár akit lentebb már linkeltem, meg két afrikai 18 éves, az egyiket több európai nagy csapat orra elöl tudtam elhozni, remélem lesz belőle valami:

Összességében kissebb lett a keret, de jobb és fiatalabb, kevesebb zsetont visz el, szval jól sikerült a téli szünet!

A Bázel elleni első, idegenbeli meccsre két eltiltottal mentünk, 4-4-1-1 felállással, controll mentalitással. Jó kis csapat a Basel, többek között Carlos Fierroval a sorában, de mi is jók vagyunk, a meccsek:

A visszavágóra sima 4-4-2 controllon mentünk, immár a két visszatérő eltiltottal. Stabilak voltunk végig, nem forgott veszélyben a továbbjutás:

Következő körben a masszívabb Hannover (a Budesligában egyébként 8. helyen álló) jött, ráadásul az első meccset otthon játszottuk, keményebb csata volt, mindkét meccset 4-4-2 controllon nyomtam:

Érdekes módon nálam játszottak jobban, a visszavágón a kapusuk lett a meccs embere.
    N'Djeng egy állat, 16 európai kupameccsen 16 gólos, BL 12, EL 4!

Legjobb nyolc között az Atalanta jön (még jó hogy a nyáron gyengítettem őket Kecskés Ákos elhozásával :)), kíváncsian várom mi lesz.