A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• SeLFisCH
    Sajnos a Reggina-s karrierbe sikerült a nyáron beleunni, olyan tömérdek mértékű pénzt és fizetési keretet kaptam, hogy ezzel számomra el is vesztette a varázsát. Egy olyan kihívást kerestem, ami eltér az eddigiektől és sikerült is megtaláljam.

A választásom egy 350,000 fős spanyol város csapatára esett, akik a Real Madrid és a Barcelona mellett a harmadik csapat, aki a spanyol első osztályból még soha nem esett ki története során. A keret 100%-a spanyol, de hogy még pontosabb legyek, baszk nemzetiségű. A klub filozófiáját követve csak baszk játékosokat tudok igazolni és így próbálok minél több sikert elérni . Innen már mindenki tudja, hogy a választott csapatom ki lett.

Még nyár közepén járunk, játékosokat nem nagyon fogok elengedni, de sajnos most meg kellett tegyem. Oscar De Marcos az Athletic B csapatába van regisztrálva, a felnőtt kerethez sehogy nem tudtam áthozni, ráadásul a jelenlegi taktikámban nincs AMC poszt, így 6 millió euroért váltott Oroszországba a Dinamo Moszkva csapatához.

További beszámoló nemsokára :)