104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• csasaet
    Erős közepesnek mondanám, tavaly a 2. osztályban 50 meccsen 31 kapott gól. Vannak meccsek amikor nagyon jó, de van amikor szörnyű. Igen, elég fiatal még, de az egész csapat az, Rivaldo kivételével 25 éves a legidősebb.
  • Darthmushroom
    hát 11t kaptunk az utolsó 2 meccsen szóval nem csoda :D de így bukni a bajnoki címet..eszméletlen még mindig nem fogom fel
  • bakkerman
    azért az komoly h több gólt kaptál mint az utolsó,vagy az utolsó előtti :DDDDDDD látom neked is annyi a lényeg,hogy több gólt rúgj,mint kapj :D én is így vagyok vele :D
  • Darthmushroom

AEK 3. szezon

Mivel csak pár hónap volt már a szezonból, ezért úgy döntettem ma inkább befejezem a szezont mint h Interrel nagyon belemerüljek. Mint már régebben írtam nem nagyon volt a pénz a nyáron ezért csak pár ingyen igazolható meg kölcsön játékos érkezett, ami főleg a védelmen látszódott meg. Szezont a taktika tanulás miatt katasztrofálisan is kezdtük majd egyre jobban belemerültünk. Tél vége fele már a vezetést is átvettük a tabellán. 4 fordulóval a vége előtt is vezettük a tabellát majd jöttek a botlások elsőnek 1:1, majd 1:0 győzelem majd egy hatalmas pofon a kiesés ellen küzdő csapattól 6:2 de ennek ellenére is volt még esélyünk a bajnoki címre, a 3. helyért küzdő Tripolist fogadtuk, a védelem ismét eszméletlen szar napot fogott ki, de a támadok életben tartottak minket sőt a 86.percben vezettünk ami látva az Olimpi addigi eredményét bajnoki címet ért volna, de jött a fekete leves...Tripolis a döntetlen is kevés lett volna mivel az egymás elleni számít, de eszméletlen így bukni. Kupába elvergődtünk az elődöntőig ahol az Olimpi simán oda vissza verve kiejtett, sajnos a bajnokság végén voltak a meccsek.
    Tabella
    meccsek1
    meccsek2
    meccsek3

Playoffba minden ott folytatódott ahol abba maradt:
    első meccs -Pana a semmiből gyorsan rúgott 2 gólt, futottunk az eredmény után ami sikeres is volt még ismét a semmiből betaláltak
    második meccs -Végre volt egy kis szerencsénk is, megszakadt a veresség sorozat
    harmadik meccs -Tripolis ott folytatta a szívatást ahol a bajnokságban
    negyedik meccs -nem érdekelt h nincs begyakorolva, váltottam az Inter taktikára, nagyon bejött
    ötödik meccs -Pana csak úgy mint az első meccsen semmiből két gól, hiába fordítottunk kétszer is visszajöttek
    hatodik meccs -Partyba voltunk nem volt szerencsénk két szöglet góllal kikaptunk, és mivel nem találtunk be buktuk a bl-t. 1 góllal meglett volna az egymás elleni eredmény miatt.
    Playoff tabella

Jövőre maradt az EL. Védelemre ráfér az erősítés bár kitudja mennyi pénzünk lesz rá. 40 bajnokin 75 gólt kaptunk ami 1,9 átlag, mellette 106 gólt rúgtunk ami 2,6s.
  • fordjee
    Uhh, tényleg kifulladtál, még második is voltál, nem? Azért grat, jó az a helyezés. Csak az a baj, hogy olaszoknál nem nagyon jön pénz az év végén. Az hiányzik nagyon.
  • Bagitsiga
    Na végeztem az első szezonnal az Atalanta kispadján.
    Kicsit kifulladtunk a szezon 2. felére, ami nem is csoda a gyenge keret miatt.
    Meg az elején jól működő taktika sem akart működni.
    Most próbálom megerősíteni a keretet aztán meglátjuk mi lesz.
    http://s27.postimg.org/h7bh5xztv/Serie_A_Overview_Stages_2.png
  • Darthmushroom
    Ma elővettem AEK-et... hát mit ne mondjak ennyire szerintem a 14 év alatt nem szívatott meg a játék. lenyomom a playoffot és jön majd beszámoló.
  • gamling3
    Marcelo Carné jól véd? nálam is volt egy ilyen nevű kapus uruguayi 1-be, de ott nem volt túl jó, bár még fiatal
  • Soulwave
    pikachu micsoda név :D
  • csasaet
    Cuiabá 2015

Feljutást követően a vezetőség úgy gondolta ad egy kis pénzt, az eddigi 50k/w fizetést felvitték 160k/w és kaptam 10 milliót igazolni is.
    Igazolások
    Léo
    Remélem sokat fog még fejlődni és meghálálja az érte adott 6 milliót.
    Pluszban még itt egy kép amikor a csapat összes játékosa jól játszik:
    1-9
    Bár ilyen elég ritkán fordul elő.
  • Darthmushroom
    hm... Olasz szuper kupa Juve ellen, a meccs kulcs jeleneteken van. 90 perc alatt csak a középkezdést meg lefújást mutatta.. izgi meccs.. hosszabbítás első fele 1 jelenet, második fele 1 jelenet ami a gól. nagy meccs volt. majdnem vissza aludtam :D
  • Darthmushroom
    nálam főként csere volt 2 évig, Icardi mellet nem sok esélye volt, mikor lett volna afrika kupán volt. de így is 30m-os ajánlatokat utasítottam el érte.
  • bakkerman
    Jót tett Belfodilnak a másfél szezon kölcsön. Először a Lyonban egy fél évet,majd 2. szezonomban a Lazioban egy szezont. 3. szezonra megtartottam,és eddig meg is hálálja a bizalmat,jól ráéreztem hogy neki még kellett ez a 2 plusz év,hogy megérjen egy Inter kezdőcsapatára
  • Darthmushroom
    Berardi vagy h írják nálam ugyanez, Castilla legjobbja (1.évbe vette asszem a real) nekik nem kell és közel 10mért(font) hazajön az újonc Spezia vagy mibe :D
  • Darthmushroom
    nekem assist szervezte, de gondolom hasonlóan kell mint egy sima barátságost.
  • bakkerman
    az milyen anomália már,hogy a Realos Jesét a Cesena 2015 nyarán 9 millió euróért megveszi,előző szezonban a Castillaban meg fosta a gólokat,meg a gólpasszokat,de így se kellett a Margitnak
  • jimyke1
    Üdv. Ilyet, hogyan lehet szervezni? köszi
  • Darthmushroom
    Zanettinek nem tudtam.. túl hirtelen jelentette be :D szabi alatt elment, de edzői stábba maradt, még Milito is maradt de már hulla gyenge remélem bejelenti majd ő is.
  • bakkerman
    én is szerveztem neki,meg Zanetti papának is,ez a minimum :)
  • Soulwave
    köszi!
  • Darthmushroom
    bár még nem jelentett be semmit, de assist szervezett egy meccset neki
    Cambiasso game
  • BetonK
    Így tudod megnézni 2014-ben, gondolom 2012-ben ugyanígy, nem emlékszem már vissza:

Természetesn összefügg nagyban, de a pénz még fontosabb ebben a kérdésben.
  • Darthmushroom
    hozzám most jött 10mért Schweinsteiger bár 200k fizut kap :D de bőven jó :D nem volt átadon szóval nem tudom miért fogadták el ennyire simán.
  • Soulwave
    bocsánat nem szereplést akartam írni hanem játékosok igazolhatóságát :D :D
  • bakkerman
    2015 nyarán Ribery átadón van a Bayernbe,3 millióért vihető,32 éves,csak az a gáz,hogy a 10 milliós fizetési igényéből nem hajlandó lejjebb venni,én meg annyi pénzt nem adok egy 32 éves játékosért...
  • Soulwave
    ja és grat az eredményekhez :)
  • Soulwave
    A csapat helyezését a klubranglistán hol tudom megnézni? FM 2012-vel játszok. Illetve a reputáció mennyire függ össze a csapat szereplésével? Azt tudom, hogy a BL győzelmek már megdobják, de közép, elődöntők is számítanak? Vannak baromi jó olcsó játékosok de egyre kevésbé akarnak eljönni.
  • BetonK
    Picit pontatlan voltam az imént, csak a 2018/19-es szezontól van az NB1 bajnoka selejtező nélkül a csoportkörben, a következőben még nem.
  • BetonK
    Diósgyőr 2016/17

Véget ért ez a szezon is, mely során szépen lépegettünk megint előre.

Hazai színtéren csak a bajnokságra koncentráltam, a két kupából tavaszig eljutottam, majd gyorsan ki is estem az ifikkel, elég volt a nemzetközi kupa. A bajnokságban picit rúghattunk volna többet, meg kaphattunk volna kevesebbet, de nem vagyok elégedetlen, a lényeg, hogy megvan:

A nemzetközi szereplést végig közvetítettem itt a fórumon, most még egyszer egyben láthatóak az eredményeink. Sok hozzáfűzni való nincs, maximum annyi, hogy soha rosszabbat!

Egyéni címek közül sokat behúztunk, ami fáj, hogy a bajnokságban a gólkirályi cím nem lett valakié a csapatomból, bár ebben közrejátszott az is, hogy legnagyobb gólvágónk, N'Djeng elhagyott minket a szezon közepén valami francia középcsapat kedvéért. Lett viszont gólkirályom máshol:

Ez két okból is vicces, egyrészt 8 góllal lehetett az idén valaki gólkirály a BL-ben (N'Djeng 10-t lőtt fél szezonban, de a selejtezőkben szerzett gólok nem számítanak a végelszámolásban), másrészt a játékosom januárban jött, és hat meccsen lőtte a gólokat.

Köszönhetően a jó nemzetközi eredményeknek illetve a jó pénzért eladott játékosoknak, még úgy is sikerült 19 millió $ profitot termelni, hogy van jópár túlfizetett játékosom, de alig van jegy vagy bármilyen szponzori bevételem, úgyhogy jöhet még több túlfizetett labdarúgó;)! Pénzügyek:

Az NB1 feljött a 16. helyre a bajnokságok közt, a klub a 28. a ranglistán, már csak a continental repultation-t kellene végre elérni, hogy építsenek új stadiont. Az előző részekben hamarabb nem építettek, én persze addig is szorgalmasan kérem.
    A következő szezonban BL-ben nem kell már selejtezni (kár, jó móka), már a csoportban vagyok bajnokként:

A nyáron mindenképp szeretnék egy kapust igazolni, Makaridze bár jó kapus, de BL megnyeréséhez már szerintem kevés, merthogy ez a cél jövőre!

• Darthmushroom
    következő fmig van idő :D
  • zyndar
    Időmilliomos-e vagy?

Én gondolkodok egy holland alsóbb osztályban, egy hosszabb argentin karrierben és egy spanyol/olasz harmadosztályon és egyáltalán nem vagyok időmilliomos :)
  • Darthmushroom
    célra törő vagyok :D minél hamarabb bl-t akarok nyerni, mert látva a MU szenvedését muszáj leszek velük is kezdeni pedig hosszú a 14-s karrier lista :D
    -Sheff Wed, Frankfurt, Dinamo Kijev, valami spanyol kis csapat, talán Lyon, meg lehet valami magyar is benézz :D
  • bakkerman
    gratula!! Én az elmúlt pár napban nem jelentkeztem helyzetjelentéssel,nem is játszottam,de megvan a mentés,3. szezonom előtt állok nyáron,szerintem délután folytatom,és lökök pár képet a 2. szezonról,meg az eddigi igazolásokról. Sajnos nekem gyengébb lett a második évem mint neked,de teljesen más úton indultunk el szerintem az Interrel,te két nyár alatt mondhatni teljesen kicserélted a kereted,és költöttél,én visszafogottan apránként próbálok építkezni :) Sok sikert a 3. szezonra ;)
  • Darthmushroom
    Gratu+sok sikert. Brandt nálad van még? elméletileg elég szépen ki lehet nevelni.

hozzám visszatérve volt h 8 pontra csökkent az előny, onnan szerencse volt h elég könnyű volt a sorsolás az utolsó fordulóig azért nőtt meg újra. am a védelem lett számomra nagy csalódás 17 bajnoki 8 kapott gól a 25. meg már 18 volt.
  • zyndar
    Helyzetjelenés a Bundásból:

Sajnos a Bayerntől oda-vissza kikaptunk, de a második meccsen jobbak voltunk, szerencse nélkül. A BvB és a Hamburg is vert már meg minket, ami nem jó statisztika :) Persze ez eddig jó teljesítmény, főleg, hogy 9. helyre várták a csapatot.

A kupában a 4 között az Eintracht lesz az ellenfél, ráadásul otthon, másik ágon Bayern-Hoffenheim.

Gombának és Soulwave-nek gartulálok. És Darth, amennyit elégedetlenkedtél...ahhoz képest 16 ponttal lettél bajnok. Nem volt az olyan szoros :)
  • fordjee
    Góllövéssel nincs gond, lövi mindenki össze vissza. Csapat stat 10 meccs után

Ellenben ez a telibebaxxxott meccs most kinyírt, úgyhogy mára ennyi volt.
    2-0-ról kiszopni 3-2-re, tényleg egy vicc. Rohadt sok gólt kapok, gyakorlatilag minden meccsen, pedig baromi keveset lőnek kapura ellenem.
    37 kaput eltalált lövésből 15 gólt kaptam az első 10 meccsen.
    Tavaly utolsó 10 meccsen 47-ból 14 gól.
    Védelmet össze kellene valahogy ráznom. Azért 2 támadásból 3 gólt kapni, ez már a vég.
  • Soulwave
    Én befejeztem a VfB-s pályafutásomat, nagyon nem volt ínyemre a Bundesliga...
    Így visszatértem a Fradihoz ott ahol abbahagytam.
    NB1-ben nincs meglepetés:
    http://postimg.org/image/n7l3hj9p7/
    BL csoportban viszont annál inkább, elvárásokon felül szerepel a csapat, így elsőként megyünk tovább. Legutóbbi meccsem a Sportinggal:
    http://postimg.org/image/rhzrd4esb/
    A csapatom ugyanaz maradt, viszont egy fiatal középhátvéddel erősítettem:
    http://postimg.org/image/sljvp2zff/

Úgyhogy továbbiakban jönnek a BL eredmények, remélem BetonK-hoz hasonlóan én is tisztességesen helytállok :)
  • csasaet
    Közben elválaltam Írország U19-es csapatának az irányítását is, viszont nem látom azt felül, nem tudom a taktikát, a csapatot, a következő mérkőzéseket megnézni. Más találkozott már ilyennel?
  • Darthmushroom

Inter 2. szezon

A rossz tavasz ellenére végül ismét simán bajnokok lettünk és dupláztunk az olasz szuperkupával, bár azt csak a szept.i crashnek köszönhettem. A könnyű sorolásnak köszönhetően a végén kimásztunk a gödörből. Olasz kupába a roma állított meg, még a bl-be meg a már írt City. Idén a sokat sérült Kovacic helyét Grenier vette át, a legjobb támadó meg továbbra is Icardi lett, aki bár a bl-be nem villogott a bajnokságba kárpótolt. Sajnos idén a legendás Zanettitől is búcsúzunk az utolsó bajnoki előtt eldöntötte neki ennyi volt.
    Díjak: -Grenier év játékosa
    -Icardi gólkirály
    -Belfodil év legszebb gólja
    -év managere: Én
    -év csapatában: Nagamoto,Balanta,Grenier,Bonaventura,Icardi
    -év védője: Balanta mellette a 2. legjobb kapus Stegen

meccsek1
    meccsek2
    meccsek3
    tabella
    Zanetti :(
    Grenier
    Icardi
  • csasaet
    Köszönöm, ez igazán hasznos a state championshipben, ahol igazából csak az a kérdés, hogy 4 vagy 6 góllal nyerek :D