A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #93336 Diósgyőr 2016/17
Véget ért ez a szezon is, mely során szépen lépegettünk megint előre.
Hazai színtéren csak a bajnokságra koncentráltam, a két kupából tavaszig eljutottam, majd gyorsan ki is estem az ifikkel, elég volt a nemzetközi kupa. A bajnokságban picit rúghattunk volna többet, meg kaphattunk volna kevesebbet, de nem vagyok elégedetlen, a lényeg, hogy megvan:
A nemzetközi szereplést végig közvetítettem itt a fórumon, most még egyszer egyben láthatóak az eredményeink. Sok hozzáfűzni való nincs, maximum annyi, hogy soha rosszabbat!
Egyéni címek közül sokat behúztunk, ami fáj, hogy a bajnokságban a gólkirályi cím nem lett valakié a csapatomból, bár ebben közrejátszott az is, hogy legnagyobb gólvágónk, N'Djeng elhagyott minket a szezon közepén valami francia középcsapat kedvéért. Lett viszont gólkirályom máshol:
Ez két okból is vicces, egyrészt 8 góllal lehetett az idén valaki gólkirály a BL-ben (N'Djeng 10-t lőtt fél szezonban, de a selejtezőkben szerzett gólok nem számítanak a végelszámolásban), másrészt a játékosom januárban jött, és hat meccsen lőtte a gólokat.
Köszönhetően a jó nemzetközi eredményeknek illetve a jó pénzért eladott játékosoknak, még úgy is sikerült 19 millió $ profitot termelni, hogy van jópár túlfizetett játékosom, de alig van jegy vagy bármilyen szponzori bevételem, úgyhogy jöhet még több túlfizetett labdarúgó;)! Pénzügyek:
Az NB1 feljött a 16. helyre a bajnokságok közt, a klub a 28. a ranglistán, már csak a continental repultation-t kellene végre elérni, hogy építsenek új stadiont. Az előző részekben hamarabb nem építettek, én persze addig is szorgalmasan kérem.
A következő szezonban BL-ben nem kell már selejtezni (kár, jó móka), már a csoportban vagyok bajnokként:
A nyáron mindenképp szeretnék egy kapust igazolni, Makaridze bár jó kapus, de BL megnyeréséhez már szerintem kevés, merthogy ez a cél jövőre!