A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom

AEK 3. szezon

Mivel csak pár hónap volt már a szezonból, ezért úgy döntettem ma inkább befejezem a szezont mint h Interrel nagyon belemerüljek. Mint már régebben írtam nem nagyon volt a pénz a nyáron ezért csak pár ingyen igazolható meg kölcsön játékos érkezett, ami főleg a védelmen látszódott meg. Szezont a taktika tanulás miatt katasztrofálisan is kezdtük majd egyre jobban belemerültünk. Tél vége fele már a vezetést is átvettük a tabellán. 4 fordulóval a vége előtt is vezettük a tabellát majd jöttek a botlások elsőnek 1:1, majd 1:0 győzelem majd egy hatalmas pofon a kiesés ellen küzdő csapattól 6:2 de ennek ellenére is volt még esélyünk a bajnoki címre, a 3. helyért küzdő Tripolist fogadtuk, a védelem ismét eszméletlen szar napot fogott ki, de a támadok életben tartottak minket sőt a 86.percben vezettünk ami látva az Olimpi addigi eredményét bajnoki címet ért volna, de jött a fekete leves...Tripolis a döntetlen is kevés lett volna mivel az egymás elleni számít, de eszméletlen így bukni. Kupába elvergődtünk az elődöntőig ahol az Olimpi simán oda vissza verve kiejtett, sajnos a bajnokság végén voltak a meccsek.
    Tabella
    meccsek1
    meccsek2
    meccsek3

Playoffba minden ott folytatódott ahol abba maradt:
    első meccs -Pana a semmiből gyorsan rúgott 2 gólt, futottunk az eredmény után ami sikeres is volt még ismét a semmiből betaláltak
    második meccs -Végre volt egy kis szerencsénk is, megszakadt a veresség sorozat
    harmadik meccs -Tripolis ott folytatta a szívatást ahol a bajnokságban
    negyedik meccs -nem érdekelt h nincs begyakorolva, váltottam az Inter taktikára, nagyon bejött
    ötödik meccs -Pana csak úgy mint az első meccsen semmiből két gól, hiába fordítottunk kétszer is visszajöttek
    hatodik meccs -Partyba voltunk nem volt szerencsénk két szöglet góllal kikaptunk, és mivel nem találtunk be buktuk a bl-t. 1 góllal meglett volna az egymás elleni eredmény miatt.
    Playoff tabella

Jövőre maradt az EL. Védelemre ráfér az erősítés bár kitudja mennyi pénzünk lesz rá. 40 bajnokin 75 gólt kaptunk ami 1,9 átlag, mellette 106 gólt rúgtunk ami 2,6s.