104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94012 Haladás FC.2019-2020.
A bajnokság ismét sima volt,bár öt év után elszenvedtünk egy vereséget.Bajnoki tabella.Az ificsapatom az U19 BL negyeddöntőben kiesett a Milan ellen.A hülye U19-es menedzser elcseszte, mert a falábú új srácokat játszatta a tehetségek helyett.Ezt csak azért találtam említésre méltónak,mert a 43.tizenegyes döntött.
A Klub VB-n bomba formában játszottunk,a döntőben lemostuk a River-t.
A BL-ben címvédőként a döntő elérése volt a cél,ezt megtettük.Az elődöntőig szépen meneteltünk,de ott már akadtak gondjaink.Itthon nem tudtunk nyerni,2-2 lett a meccs a Juve ellen.A visszavágó 0-0-ra állt,amikor a 70.percben lecseréltem az anchor man-t, és behoztam még egy csatárt.Átálltunk három csatárra,és overload-ra.Kockáztattam,mert gólt kellett rúgni,különben kiesünk.Bejött.A becserélt Kálmán duplázott.A döntőben a Chelsea volt az ellenfél,és sajnos gyengén játszottunk. Gól nem esett,jöhettek a büntetők.Egyet voltunk képesek berúgni,tehát ez a hajó elment.Döntő,és a meccseink.Egy híres edző mondta régen,hogy addig nem lehetsz a legnagyobb,amíg nem veszítesz el valami igazán fontos meccset.Hát már ez is megvan.
Három év után először,több fontos poszton is változás lesz.Tovább növelem a magyarok arányát a keretben.Nem lesz egyszerű,mert a három kiszemelt a Twente,a Sunderland, és a Newcastle játékosa.Ez elég sok pénzbe fog kerülni,de talán jól lövök ki belőle,mert három-négy ember menni is fog.Újabb szponzorok jöttek,összesen 14M értékben.Ezek a 13-ban soha nem látott erősségű támogatók valamennyire kompenzálják,hogy képtelen vagyok 5M-nál drágábban eladni bárkit is.Tavaly 17,5M-t kerestem eladásból,talán idén is el tudok érni hasonlót.
Egyenlőre ennyi lenne.Most kb.egy hónapig takarékon lángon ég az fm.Jövő héten más irányú elfoglaltságom lesz,aztán meg jön a téli olimpia.
Már éppen le akartam zárni a hsz-t,amikor hihetetlen dolog történt.Megnéztem az Újpest keretét,mert el akarok orozni tőlük egy tehetséget.Azt hittem,rosszul látok.3-4-5M értékű játékosok vannak a Liláknál.Lecsekkoltam az enyémet,és EZ fogadott.Nem nézegetem állandóan,de valamikor a BL döntő előtt még tuti,hogy 1-2M között volt az összes érték.Ezzel a korábban említett gondjaim egy csapásra megoldódnak,mert igazán nagy pénzeket kereshetek eladásból.Ráadásul leszáll rólam a sok potyaleső Holland, Török klub.Mert ilyen pénzeket már csak gazdag klubok tudnak kifizetni.Remélem a jövőben is így marad,mert még mindig nem vagyok nyugodt ez ügyben.Ilyeneknek nem lenne szabad megtörténnie.Most még előremegyek egy hónapot,és ha a stadion bővítés is elkészül végre három év után,akkor kezd visszatérni a bizalmam a játékba.
Köszönöm. -
A kockázatok és mellékhatások....
Most utolsó szezon végén volt olyan, hogy end of season meeting és egyből pre season start date, így nem voltak szabin a játékosaim. Végig 1 hétre elküldtem pihenni mindenkit. -
Gerdzso #94010 Nyertünk, de ez akkor is undorító volt...
Chelsea - Colchester -
Solt #94009 Szép kis lista... :(( -
májkiboy #94008 Üdv. Ma a steam ugyanannál a pontnál folyton kidobált, nem bírok játszani. Stemen keresztül vettem, eredeti, nem értem miért csinálja... -
korbin555 #94007 Utánanéztem különböző fórumokon,hátha más is találkozott a player value problémámmal.Bizony találkozott,és nem csak ezzel.Annyira belemerültem,hogy a sok különböző bug közül szemezgettem párat.Néhány csak érdekes,néhány vicces,de a legtöbb véresen komoly.Íme:
62 hónapos sérülés.
7 meccs kilenc nap alatt.
Két meccs egy napon.
Válogatottból egy évig nem jönnek vissza a játékosok.
20+ játékos hiányzik válogatott kötelezettségek miatt,halasztani meg nem lehet.
Feljutott csapat maradt az alsóbb osztályban.
27 gól tétmeccsen.
Nem lehet profi szerződést adni az ifiknek.
Idegen poszton játszanak a kölcsönjátékosok(A kedvencem:Januzaj a Fulham-nél kapust játszott).
30 éves játékosok az U21-ben.
Kupadöntő nyár közepén,mindenki szabadságon.
6000 néző a 2500-as stadionban.
Szürke(nem edzhető)játékosokat játszatnak az edzők az ifiben,a saját ifik meg nem játszanak.
24 évesen,szezon közepén visszavonul egy egészséges kezdőjátékos.
Bajnokcsapat az EL csoportkörbe kerül.
Szponzori pénz nem jelenik meg a büdzsében.
December elsején "End of season team meeting"és utána "pre-season start date" üzenet.
2014 januártól a román és bolgár játékosok igazolhatók lennének Angliába work permit nélkül,de mégsem.
Hibás a Hall of fame.(Ezt tapasztaltam.Argentínában Pellegrino tíz év alatt 17 bajnokságot nyert.Sorozatban kettesével számolta neki a gép a címeket.
Nem jelenik meg a Leaderboard-ban többé a név,ha offline játszott valaki.
Akkor is kirúgják a menedzsert,ha hozza az elvárásokat.
Koldusszegény klubnál főnöki elvárás a "high profile players" igazolás.
A beállítás ellenére sem lehet visszahívni a kölcsönjátékost.
And many,many more...
És néhány stadion mizéria:
Egymás utáni évben kétszer építenek új stadiont.
Bővítik a stadiont,miközben már épül az új.
Bővítik a stadiont,de évekig nem készül el.
Nincs sehol a felépített új stadion.
Évekig tervezési fázisban marad az építkezés(ezt első kézből ismerem).
És végül arra a kérdésemre is megkaptam a választ,hogy miért nem nő 2M fölé a játékosaim értéke.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát rögzítve van a player value a kisebb reputációjú ligákban.Mint kiderült,emiatt panaszkodnak Izlandtól Lengyelországig.De így is bug,mert ha egy miénknél alacsonyabb reputációjú ligába adunk el valakit,és ott mégis azonnal duplázódik az értéke,az nem normális.Tehát most már ezt is tudom,mégsem lettem boldogabb.Ezért meg új játékot biztosan nem indítok.It was changed in FM14 and now player values are fixed. And some leagues don't have values set for higher reputation players.
I'm afraid if SI decides not to change it, your only option will be to change "nation transfer values" in editor and start a new game. But I hope they will do something about it.
-
Az elmúlt 2 meccsen 7 gólt kaptunk. Egyébként 6.82 az a 6.87, de lényegtelen.
Ez pedig még FM2012, ott magasabbak voltak az átlagok, 7.0 felett kell lennie mindenkinek. -
Az idei rész már nem dobálja annyira a magas átlagokat, mondjuk egy sima 2-0-s sikerre. -
korbin555 #94004 Azért a 6,87-es átlag nem olyan rossz.Én akkor pipulok be,ha egy kulcsjátékos hozza öt meccsen a 6.0 alattit. -
Solt #94003 6.6 a kezdő pontszám, ha ennél magasabb az átlaga, akkor nem biztos, hogy jó ötlet kritizálni a teljesítményét... :) -
Az egyik fiatal középhátvédem az utolsó 5 mérkőzésen kissé visszesett, remek 6.87-es átlaggal játszik. Szólok neki, hogy nem lesz ez így jó, erre azt válaszolja, hogy nem érti, mert szerinte ő jól játszik. Válaszom, hogy mindig tartsa szem előtt a kritikáimat, ameddig én állítom össze a csapatot. De ő nem tágít...
Szerintem Korbin már tenné is le a tartalékcsapatba...
De szerintem én is leteszem kicsit, hadd tanulja meg, ki a főnök! -
GOAAL #94001 Folytattam dél-amerikai karrierem, az első évben az ATENAS DE SAN CARLOS nevű uruguayi csapatot juttattam fel az első osztályba, miután megszereztem a bajnoki címet az alacsonyabb ligába.
Második évemet tehát már az első osztályban kezdtem, közepes mérleggel, és nagyjából a kiesési zóna környékén, a téli szünet előtt váltottam klubbot és hagytam el az országot, hogy pár héttel később az argentin másodosztályú SPORTIVO BELGRANO csapatánál kössek ki. Itt azonban a vezetőséggel adódó problémák miatt nem töltöttem sok időt, hanem 1-2 hónap után (kb 50%.os mérleggel) távoztam a feljutásért küzdő nagymultú INDEPENDIENTE csapatához, amivel végül második helyen fejeztem be a szezont (ez annak tükrében, hogy milyen helyen vettem át a csapatot minimum elvárás is volt), így a 3. szezonomat az argentin első osztályban kezdem meg a Libertadores Kupa rekordgyőztesével, amit azonban már a 80-as évek óta nem nyertek meg -
Solt #94000 :DD -
karajjj #93999 pont ezért volt jó látni, hogy hogy kiakadt Mourinho :D -
arról nem is beszélve h a Chelsea nem egyszer alkalmazott hasonló taktikát.. bl barca ellen, vagy idén is idegenbe párszor. -
karajjj #93997 rohadt jó volt nézni, ahogy 10-en voltak a saját tizenhatosukon belül, a Chelsea passzolgatott kívül és az éppen labdához érő játékosra, 3 védő ugrott mindig... :D végül pedig Big Sam nyilatkozott egy ilyet: „José nem tudja elviselni, mi? – kezdte az összegzést Big Sam. – Azért nem tudja, mert taktikailag két vállra fektettük a csapatát. Azt mond, amit akar, őszintén szólva engem nem igazán érdekel. Nagyszerű volt látni, ahogy a Chelsea-játékosok próbálnak hatással lenni a játékvezetőre, és hogy José fel-alá ugrál az oldalvonalnál.”
-
Teljesen igazságos eredmény sokkal több szabadrúgása volt a West Hamnek 
Egy kicsit a partizánokról: haladok folyamatosan de minden szezonvége elveszi a kedvem: legutóbbiban egy bukott EL döntő előtte egy bukott BL döntő a hosszabításban 2-ös emberhátrányban úgy hogy nem kaptam pirosat(!). Hiába na, nem lehet mindig nyerni
U.i: grat mindenkinek
-
Solt #93995 Csal a gép... :)) -
offba leírom -
norbipumukli #93993 Vissza olvastam de nem találom. Elmondanád? -
@Bexinho
Biztosan értékelnék és nekem is lenne hova fejlődnöm az angollal :)
@Volcanor
Nagyon szép szezon, én is gondolkodtam belga karrieren, bár a következő meló szerintem Dél-Amerikában lesz. -
SV Zulte-Waregem 2014/2015
Igazolások.
Mivel tavaly megnyertük az EL-playoff-ot, indulhattunk az EL-selejtezőben. Bangor City, Shamrock Rovers, majd meglepetésemre a Trabzonspor ellen is továbbjutottunk, így bekerültünk a csoportkörbe.
Megkaptuk a Marseille-t, 2-4, 2-2 után kiestünk, azért meglátszott, hogy a védelem még messze nem elég ide.
Bajnokság.
Bajnokság2.
Genk egy ideig eléggé elhúzott, célom a második hely volt ősz óta, engem is meglepett, hogy meg tudtuk nyerni a bajnokságot. :)
Kupában a nyolcaddöntőben búcsúztatott minket az Anderlecht.
Statok.
Megvettük a stadiont, fejlesztik a training és youth facilities-t is, illetve a scoutjaim már a világon bármerre kutathatnak. -
Szép teljesítmény, erősen verted a mezőnyt harmad- és másodosztályban. Nekem is angolosítanom kellene a karrieremet. De egy élet lenne számomra lefordítani helyesen azt a sok posztot, és választékossággal is gondok lennének. Sok külföldi fórumot nézegettem régebben, hogy van-e hosszú karrierleírás York csapatával, de sajnos nem találtam olyat, ami pár évnél hosszabb lett volna. Lehet ezt a York-i kalandomat sok angol díjazná :)
Írtam egy kis beszámolót első premier ligás eredményemről és a második szezon megkezdéséről.... valamint a Szlovák válogatottról:
http://bit.ly/1jJ3WAE -
GOAAL #93989 Bastiat én is terveztem, de sztem megvárom a januári átigazolásokat, az érinti őket is -
*off topicba -
1. warez nincs arra ott az off topic. 2. ha kicsit visszaolvasol megkapod a megoldást, de ha nem találod majd segítek én -
Soulwave #93985 Jó kis leírás, kedvet kaptam egy angol nyelvűhöz én is, miután két-három szezont lehoztam a Doverrel. -
Sziasztok,
a logóra kattintva elérhető a Perugia karrierem angolul, ha valakit érdekel.
-
Soulwave #93983 Hát jah, mondjuk ezt nem bánom, mert ahogy utólag nézem visszajutott csapatról van szó, a média predikcióm 19. hely...
Mindenesetre megvolt az első edzőmeccs, az egy osztállyal felettem lévő Lincolnnal.
Vicces karrier lesz.
-
a Te repud is számít igazolásoknál, csak úgy mint a játék elején is. pl. válogatott focista voltál kisebb a türelem, de jobb nevek is szóba állhatnak veled stb.. stb.. -
Soulwave #93981 2022 és indul a Blue Square Premier. A Dover FC csapatához igazoltam, miután betöltötte a játék a ligákat, nem volt gond. Kicsit meglepődtek, hogy világklasszis edzőjük lesz, gyorsan fel is ajánlottak 2500 eurót havonta félállásban.
Nemtudom minek köszönhetően, de viszonylag épkézláb játékosokat találtam, akik ingyen jönnek (nem is mind generált). Szeretném azt hinni hogy a személyes varázsom vonzza őket :D
Hamarosan jönnek a beszámolók. -
még kedvezményt is kapsz rá
http://footballmanager.hu/ -
ggbuffon #93979 Hali
tudtok vmi megbízható oldalt, ahonnan érdemes fm14 key-t vásárolni (na persze jóárban) ? -
én fm 14 -
norbipumukli #93977 Lementem eddig 4 szezont az FM 11-be. Az jónak számít ha a Debrecennel mind a 4 szezonomba bejutottam az EL csoport körbe, nyertem 2 NB1-et, 2-szer második lettem, nyertem 1 Magyar Kupát, 2 Liga Kupát és 2 Magyar Szuperkupát? -
norbipumukli #93976 Sziasztok! Ti melyik FM-et toljátok ha szabad kérdezni? -
Gerdzso #93975 Köszi, közben hosszabítottam Mauro-val és Jablokov-val, viszont a többiekért nem igazán állnak sorba :( -
na úgy nézz ki jövő héttől több időm lesz játszani :D VÉGRE :D kell is már, itt van az AEK, mellette még ilyenek lejegyezve h:
-Frankfurt: kizárólag fiatal németeket igazolva top klubbá válni
-Bastia: Korzikát felemelni az elitbe
-Legia: Top klubbá válás szintén
és még szép hasonló tervek :D -
Hát 2 mondjuk nem is csatár, de Yablokov a legjobb közülük szerintem és akkor még Mauro maradjon, ő is nagyon durva. -
Gerdzso #93972 Szerintetetk melyik csatárt kellene megtartanom? :)
Egyikük sem teljesített túl jól az utolsó évben, gólt is alig rúgtak, viszont legalább 1-et, esetleg 2-t meg akarok tartani közülük.
Fadil
Driussi
Mauro
Sergey
Tomás