A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94007 Utánanéztem különböző fórumokon,hátha más is találkozott a player value problémámmal.Bizony találkozott,és nem csak ezzel.Annyira belemerültem,hogy a sok különböző bug közül szemezgettem párat.Néhány csak érdekes,néhány vicces,de a legtöbb véresen komoly.Íme:
62 hónapos sérülés.
7 meccs kilenc nap alatt.
Két meccs egy napon.
Válogatottból egy évig nem jönnek vissza a játékosok.
20+ játékos hiányzik válogatott kötelezettségek miatt,halasztani meg nem lehet.
Feljutott csapat maradt az alsóbb osztályban.
27 gól tétmeccsen.
Nem lehet profi szerződést adni az ifiknek.
Idegen poszton játszanak a kölcsönjátékosok(A kedvencem:Januzaj a Fulham-nél kapust játszott).
30 éves játékosok az U21-ben.
Kupadöntő nyár közepén,mindenki szabadságon.
6000 néző a 2500-as stadionban.
Szürke(nem edzhető)játékosokat játszatnak az edzők az ifiben,a saját ifik meg nem játszanak.
24 évesen,szezon közepén visszavonul egy egészséges kezdőjátékos.
Bajnokcsapat az EL csoportkörbe kerül.
Szponzori pénz nem jelenik meg a büdzsében.
December elsején "End of season team meeting"és utána "pre-season start date" üzenet.
2014 januártól a román és bolgár játékosok igazolhatók lennének Angliába work permit nélkül,de mégsem.
Hibás a Hall of fame.(Ezt tapasztaltam.Argentínában Pellegrino tíz év alatt 17 bajnokságot nyert.Sorozatban kettesével számolta neki a gép a címeket.
Nem jelenik meg a Leaderboard-ban többé a név,ha offline játszott valaki.
Akkor is kirúgják a menedzsert,ha hozza az elvárásokat.
Koldusszegény klubnál főnöki elvárás a "high profile players" igazolás.
A beállítás ellenére sem lehet visszahívni a kölcsönjátékost.
And many,many more...
És néhány stadion mizéria:
Egymás utáni évben kétszer építenek új stadiont.
Bővítik a stadiont,miközben már épül az új.
Bővítik a stadiont,de évekig nem készül el.
Nincs sehol a felépített új stadion.
Évekig tervezési fázisban marad az építkezés(ezt első kézből ismerem).
És végül arra a kérdésemre is megkaptam a választ,hogy miért nem nő 2M fölé a játékosaim értéke.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát rögzítve van a player value a kisebb reputációjú ligákban.Mint kiderült,emiatt panaszkodnak Izlandtól Lengyelországig.De így is bug,mert ha egy miénknél alacsonyabb reputációjú ligába adunk el valakit,és ott mégis azonnal duplázódik az értéke,az nem normális.Tehát most már ezt is tudom,mégsem lettem boldogabb.Ezért meg új játékot biztosan nem indítok.It was changed in FM14 and now player values are fixed. And some leagues don't have values set for higher reputation players.
I'm afraid if SI decides not to change it, your only option will be to change "nation transfer values" in editor and start a new game. But I hope they will do something about it.