A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC.2019-2020.

A bajnokság ismét sima volt,bár öt év után elszenvedtünk egy vereséget.Bajnoki tabella.Az ificsapatom az U19 BL negyeddöntőben kiesett a Milan ellen.A hülye U19-es menedzser elcseszte, mert a falábú új srácokat játszatta a tehetségek helyett.Ezt csak azért találtam említésre méltónak,mert a 43.tizenegyes döntött.
    A Klub VB-n bomba formában játszottunk,a döntőben lemostuk a River-t.
    A BL-ben címvédőként a döntő elérése volt a cél,ezt megtettük.Az elődöntőig szépen meneteltünk,de ott már akadtak gondjaink.Itthon nem tudtunk nyerni,2-2 lett a meccs a Juve ellen.A visszavágó 0-0-ra állt,amikor a 70.percben lecseréltem az anchor man-t, és behoztam még egy csatárt.Átálltunk három csatárra,és overload-ra.Kockáztattam,mert gólt kellett rúgni,különben kiesünk.Bejött.A becserélt Kálmán duplázott.A döntőben a Chelsea volt az ellenfél,és sajnos gyengén játszottunk. Gól nem esett,jöhettek a büntetők.Egyet voltunk képesek berúgni,tehát ez a hajó elment.Döntő,és a meccseink.Egy híres edző mondta régen,hogy addig nem lehetsz a legnagyobb,amíg nem veszítesz el valami igazán fontos meccset.Hát már ez is megvan.
    Három év után először,több fontos poszton is változás lesz.Tovább növelem a magyarok arányát a keretben.Nem lesz egyszerű,mert a három kiszemelt a Twente,a Sunderland, és a Newcastle játékosa.Ez elég sok pénzbe fog kerülni,de talán jól lövök ki belőle,mert három-négy ember menni is fog.Újabb szponzorok jöttek,összesen 14M értékben.Ezek a 13-ban soha nem látott erősségű támogatók valamennyire kompenzálják,hogy képtelen vagyok 5M-nál drágábban eladni bárkit is.Tavaly 17,5M-t kerestem eladásból,talán idén is el tudok érni hasonlót.
    Egyenlőre ennyi lenne.Most kb.egy hónapig takarékon lángon ég az fm.Jövő héten más irányú elfoglaltságom lesz,aztán meg jön a téli olimpia.
    Már éppen le akartam zárni a hsz-t,amikor hihetetlen dolog történt.Megnéztem az Újpest keretét,mert el akarok orozni tőlük egy tehetséget.Azt hittem,rosszul látok.3-4-5M értékű játékosok vannak a Liláknál.Lecsekkoltam az enyémet,és EZ fogadott.Nem nézegetem állandóan,de valamikor a BL döntő előtt még tuti,hogy 1-2M között volt az összes érték.Ezzel a korábban említett gondjaim egy csapásra megoldódnak,mert igazán nagy pénzeket kereshetek eladásból.Ráadásul leszáll rólam a sok potyaleső Holland, Török klub.Mert ilyen pénzeket már csak gazdag klubok tudnak kifizetni.Remélem a jövőben is így marad,mert még mindig nem vagyok nyugodt ez ügyben.Ilyeneknek nem lenne szabad megtörténnie.Most még előremegyek egy hónapot,és ha a stadion bővítés is elkészül végre három év után,akkor kezd visszatérni a bizalmam a játékba.
    Köszönöm.