104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
valakinek van MLS. tapasztalata? van draft? fizetési sapka? meg mi egymás? lebonyolítást nagyjából értem mivel hasonló mint a többi Major sportban.
-
Gerdzso #94132 Ezt tudom, de én arról beszélek, hogy lehetett nyilatkozni más csapatok játékosáról, hogy "na ő egy igazán jó játékos, akit bármelyik menedzser szeretne a magáénak tudni" valami ilyesmi volt... :D Vagy lehetett kritizálni egy kiválasztott menedzser személyiségét, stílusát stb. -
kombány #94131 hellosztok! tudnátok mondani cd kulcsos oldalakat megnézném mennyibe kerül kösz! -
korbin555 #94130 De igen,van.Megdicsérheted,figyelmeztetheted,akár kritizálhatod is. -
korbin555 #94129 Ez egy méretes bug,nem vitás.Főleg akkor,ha a döntő idejére már szabin vannak a játékosok.
Sajnos az SI bug fórumban jó pár ilyet láttam már.Eléggé felháborító,hogy hónapok óta képtelenek kijavítani.Ezt is,meg a nem kevés többi hasonlót.Már több update,meg néhány kisebb patch is kijött,mégis képtelenek rendesen megcsinálni.Pedig lassan négy hónapja kint van a játék.Az a gyanúm,hogy ez már így marad,ahogy van. -
Az milyen bicikli már... Elhalasztották a VB döntőt 10 nappal, mert az ellenfelem a neves Kelet Ázsia Kupán vett részt 
-
Jah, bocs a nekróért, nem láttam hogy van még egy oldal. -
Vidi -
korbin555 #94125 Elsőre nekem is furcsának tűnt az egy-két nap.De minek a taktika nyáron,mikor meccsek sincsenek?Ha meg nincsenek edzések,akkor azért nem olyan nagy csoda.Ha visszajöttek szabiról,a Team Cohesion-t felhúzom maxra,és a szezon kezdetére már újra rendben van minden.Még felkészülési meccsek sem szükségesek hozzá.Azt inkább akkor erőltetem,ha több új ember jött a csapathoz. -
Értem én, hogy motor, de mi hajtja?
Csak nem reális, hogy egyik napról a másikra elfelejtik. -
korbin555 #94123 Holtszezonban,szabadság alatt mindig visszaesik.Ha több új ember is bekerül a csapatba, akkor még ennél is sokkal jobban visszaeshet. -
2 taktikám van, mindkettő maximálisan be volt gyakorolva. Véget ért a szezon, nem igazoltam még senkit, és visszaestek olyan 70-75%-ra a begyakoroltsági szintek. Miért? -
Szép karrier! Lovrencsics nem rossz talán Correát tudnám hozzá hasonlítani.Bár ő középen ügyködött nálam (29 bajnokin 19 assz 9 gól)
Partizant időközben lepasszoltam.Sikerült nívós egyesületet faragni belőlük mindig versenyben voltunk szóval a Balkán ismét felkerült Európa futball térképére.Az új kihívást már 13-ban pedzegettem de talán most időm is jut rá.Tehát új csapatom:
Cél szerintem egyértelmű: a Ligue 1 trófeáját akarom!Bár a CFA 2-ből indulva nem lesz egy gyors folyamat
-
aranyosak,de mondjuk nem értem miért nem volt alapból mikor nincs 1 éves a stadion :D
-
AEK 4. szezon
Nagyon nem akarom túl ragozni mert voltak év közbeni beszámolóim. Védelem hatalmasat fejlődött főleg a szezon vége fele mikor betanult lett az év közben újra alakított taktikám (Patch váltás miatt) támadósor lehetett volna jobb is, de sokan csak télen jöttek, szóval ez sem zavart annyira, a bajnoki cím egy minimális szerencsével meglehetett volna ez inkább zavaró, de inkább beszéljenek helyettem a képek. :)
tabella
playoff
a két legjobb:
Lovrencsics
Novak
keret főbb része (kölcsön lévők nincsenek benne)
Keret
meccseim:
első rész
második rész
harmadik rész
ui. köszi ha megtekintetted :) -
Gerdzso #94118 Gyerekek, így 2024 környékén tűnt csak fel, hogy nem lehet játékosról nyíltan beszélni? Tehát nincs olyan opció, hogy csak úgy megdicsérek valakit? Mint anno a 2012-ben volt? :/ -
hangabanga #94117 Egy kis csapat eseteben, aki a bajnoki cimre tor (Altrincham), nagy hatrany lehet, ha az Attacking helyett "csak" egy balanced / standard taktikat gyakoroltatok be veluk.
A "kotelezo" bajnoki cim terhe alatt es a keret tudasat felbecsulven talan, egy kicsit olyan adtam is meg nem is megoldasnak erzem.
Hol lehet egy mezei 442-nel ennek legnagyobb hatranya, marmint a standard / balance kombonak?
Koszonom a segitseget ezuttal is, sot, mar egy kicsit szegyenkezem, higy ennyit kerdezk .... -
GOAAL #94116 85-ös youth rating (Belgium) (max ország fejletség) very important a játék, és kb maxos az akadémia (18) mennyi az esélye, hogy versenyképes (VB győzelem esélyes) ifiid legyenek? -
hiába nyertünk 0:5ra ők is nyertek 4:0ra így idén is maradt a 2.hely, de meglepően most +5 pont előnyt kaptam a playoffba nem 1t mint tavaly. Így csak meglesz a playoff győzelem és a BL.
Tabella -
remény még él a bajnoki címre.. 1 forduló 2 pont hátrány.. utolsó fordulóba az utolsó és biztos kieső Xanthihoz utazunk, még az Olimpi fogadja a 13. Arist. Ebből gyanúsan marad meg a playoff a bl-ért. -

-
huppsz elfelejtettem méretezni -
isten bizony néha kiégek ezen a játékon... hülyébbnél hülyébb gólokat kapunk.... persze mi meg vért izzadunk utána..és könnyen lehet h ezen a két meccsen a bajnoki cím elment... formánk: GY, V (kieső jelölt ellen 3:2 előtte meg 6 meccsig gólt se kaptunk) GY, D és D
-
Zulte Waregem 2015/2016
Igazolások.
Bajnokság 1.
Bajnokság 2.
Tavaly egy szoros bajnokságot nyertünk meg, idén egy még szorosabbat buktunk el. Sajnos nem az egymás elleni eredmény, majd a gólkülönbség számít, hanem amelyik csapat előrébb végzett az alapszakaszban. Már ennyivel bővült a tudásom foci terén...
Kupa.
BL-csoportkör.
BL-kieséses.
Otthon nagyon jók voltunk, 1-1 lett, szerencsére idegenben sem tömtek ki minket.
Statok.
Bővül a stadion, fejlesztik mindkét facilities-t, és eltűnt a klub adóssága is. Az Anderlecht mögött már mi vagyunk a második leggazdagabb klub Belgiumban. -
korbin555 #94109 1.Érdemes,de amíg nem vagy a League 1-ben,semmi hasznát nem látod(kivéve természetesen a brit ligákat,mert azokra mind szükség van).Azokat az Uniós országokat érdemes betölteni,ahol gyenge a gazdaság,és jók az ifik.A League 1-től felfelé onnan könnyű lesz jó fiatalokat hozni,akikből később nagy pénzt lehet csinálni.Mert különben nem lesz pénzed,anélkül meg a Championsip-ben már nem lehet labdába rúgni.
2.Free player-ek tömkelege a jó választás.Kölcsönjátékosra ne számíts ilyen alacsony ligában.Ha van egy második ligás anyaklubod,még az sem ad neked kölcsön senkit, amíg nem éred el minimum a League 2-t.Az összes kiszemelt ki fog röhögni.(nem vicc)
3.Ha brit a scout,akkor az nem fog látni semmit a csatornán túl.De ha van pl.egy francia edződ,akkor az ő helyi ismerete miatt sok francia játékos bekerül a látókörbe. Akkor már csak egy francia scout kell,és mehet is a hazájába kémkedni.Pontosan ezért van szükség nemzetközi stábra,a scouting range kiterjesztése miatt.De erre sem érdemes egy fillért sem költeni a profi státusz előtt.
4.Amíg amatőr a klub,addig nem kell sem az utánpótlással,sem az edzéssel foglalkozni.A megspórolt pénzt a free player-ek fizetésére kell fordítani,és menekülni felfelé.Nagyon leegyszerűsítve,semmivel nem kell foglalkozni.Kizárólag azzal hogy minden nyáron össze kell szedni a 15 legjobb elérhető(megfizethető)free playert.A profi státusz után kezdődik az új időszámítás.
Több helyen is nagyon okos segítséget lehet találni az ilyen törpe klubok irányításával kapcsolatban.1,2,3,4. -
am arról tud valaki valamit h mikor jön a hivatalos patch??
Új karrierek miatt kérdezem mert addig nem akarom elkezdeni (Bastia,Frankfurt)Addig az AEK-el elhülyéskedek csak tudjak menteni és ne fagyon ki... mert felhúzz akkor funolok valami MU-val vagy Lazio-val úgyis felhúznak mostanában irl. -
korbin555 #94107 Nem.Nem tudod elhozni,mert a két említett kontinensről senki nem mehet külföldre 18 éves kor előtt.Szerződést adhatsz neki,és ha betölti a 18-at,akkor csatlakozik.(átigazolási szezonban) -
tudtommal igen ha azt állítod be h akkor csatlakozzon, és nem a szezon végén, és mellette átigazolási időszak is van. -
GOAAL #94105 Akkor kicsit konkrétabban a magyar bajnokságba el lehet hozni 18 éven alul is pl. dél-amerikai, afrikai játékost? -
ez inkább a bajnokságtól függ, mert valahol nem lehet igazolni 18 éven alulit csak valami szabály alapján (honi stb..) valahol meg bárkit meg lehet venni. Az ifi szerződés is profinak számít, a nem profi az a kis kluboknál van h (félprofi, amatőr szerződés, szóval nem teljes idős) -
GOAAL #94103 Egyébként ha egy játékosnak profi szerződést ajánlok, akkor csak 18 éves kora után jön át hozzám, de ha youth contractet, akkor már 18 éves kora előtt is megérkezhet a klubomhoz? -
FM2012, Blackburn helyzetjelentés:
2020.ban járok 22 forduló után 4 pont előnnyel vezetem a bajnokságot úgy, hogy veretlen vagyok. Az eddigi nagy legyőzhetetlen gigász, a ManCity csapata idén értékelhetetlen formában játszva a 4. helyen tanyázik. Ezzel a ManUtd lépett elő a legnagyobb kihívómmá, de ők is buktak már el nem egyszer.
Egyszer, ha jól emlékszem, Korbin írta, hogy ha az előző években kulcsjátékos már nem fér be a csapatba, akkor jó úton járunk. Nálam most ez a helyzet, Pablo Sarabia 2-3 szezonnal ezelőtt a legjobb játékosom volt, de most már kicsit látszám felettinek érzem, és ő legjobban fizetett játékosom.
Sajnos figyelmetlen voltam, és a 7 millióért igazolt mexikói szélsőmet elvitte a Barcelona 20 millióért, mert nem vettem észre a záradékot. Igaz, jó árat kaptam érte! Szóval, most nincs alternatívám Sarabia helyére, de ha találok valakit, akkor megy a spanyol.
Ha sikerül megnyerni a bajnokságot, akkor angol játékosokra szeretnék építeni, de sajnos az igazán jó fiatalokat 15-20 millióért lehet csak megvásárolni. -
tapasztalatom régebbről
1. érdemes ha bírja a géped, de én anno +csak Magyarországot töltöttem be
2. is-is. kölcsön ha tudsz hozni kell mindenkit mert kb. fele annyi fizu is elég neki, de ha lehet akkor ingyen mert később még ha nem is sokért de el tudod adni
3. természetesen igen, mivel túl kis csapat vagy
4. ez így van, max 2-3 játékos marad aki jobb még magasabb szinten is, de kb. minden évbe komplett keretet el kell zavarni (akár még ingyen is a fizu keret miatt) és újra igazolni egy komplett keretet. 2. vonal környékén ahol már van is a játékosoknak értéke +fejlődhetnek is akkor ez már megváltozik. Staff szerintem szintén nem számít annyira, mivel őket is bármikor el lehet zavarni, szerintem ráér felsőbb osztályba komolyabbra cserélni, addig úgy sincsenek komoly játékosaid meg komoly edzés lehetőségeid. -
hangabanga #94100 Sziasztok!
Lenne egy-ket kerdesem ..., korbin tanacsat megfogadva, ujrainditom az Altrincham karriert.
1. A brit nemzeteken kivul erdemes betoltenem egyeb, mas ligakat is, vagy ilyen alacsony reputacioval ugysem jon senki?
2. Mi a tapasztalat, a free-k atigazolasa jobb huzas, avagy erdemesebb a loan opcio valasztasa? Gondolom amit a penztarca jobban elvisel.
3. Gondolom, a scout sem veletlen nem lat a szigeteken tul?
4. Korbin mondta, hogy szinte evente cserelnem kell majd a keretet a gyorsabb elorejutas erdekeben. Ha igy van, akkor erdemes nekem a jelenlegi staffnal jobbat a 6. ligaba szerzodtetnem?
Nagyon koszonom a segitseget, ilyen tipusu dolgokkal nem talalkoztam az orokos MU karrierekben.
Ezt a szarnyprobalgatast egyenlore nagyon elvezem, sok-sok uj dologgal, kihivassal talalkozom.
Koszonom! -
korbin555 #94099 Még Moyes a menedzser.Keret.A vonal alattiak már mind generáltak + Dornell is az.Ezt a Curro srácot pedig még 2018-ban igazolták 41,5M-ért a Sevilla-tól,és igazi kulcsember lett belőle.És igen,jól megy nekik, az utóbbi hat évben 2 BL,3 PL,2 FA kupa,2 Liga kupa győzelem.De a Chelsea nagy rivális,általában felváltva nyerik a bajnokságokat. -
korbin555 #94098 Nagyon jó játékosok,vagy azok lesznek egytől egyig.De kb. így is képzeltem el.Azt semmiképpen nem akartam,hogy minden évben felbukkanjon tíz magyar wonderkid.Évi két-három nagy tehetség hosszú távon már elég egy erős válogatotthoz is.Ha 95 helyett 120-ra emelem a youth rating-et,akkor bohózat lett volna a karrier.Így legalább nem lógunk ki sem felfelé, sem lefelé.Most itt is ugyanolyan jók lehetnek az ifik,mint Horvátországban,vagy akár Ukrajnában.Ha még több klubunk is foglalkozna az utánpótlással,akkor már 40 ilyen játékos is lehetne,nem 15-20. -
Mu-nak nagyon megy a bl :D Moyes még az edző? keretükről dobnál képet. -
Ó te jó ég. Nagyon profi munka.
Gratulálok.
A játékosok, akiket linkeltél igen jók, talán még valamire viheti is a válogatott. -
Ilyen kerettel én VB- nyernék :)
bese, böőr, és kovács kimondottan jó játékosnak tűnik. -
nem tudja valaki mitől lehet az hogy regisztrációnál a 20 fős keretemet 25-nek számolja? Nem értem a 20 év alattiakat nem kell regisztrálnom a tartalékoknál is csak 2 20évesnél idősebb játékosom van, ez összesen is csak 22 lenne.Így új igazolást sem tudok beregelni.