A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    FM2012, Blackburn helyzetjelentés:

2020.ban járok 22 forduló után 4 pont előnnyel vezetem a bajnokságot úgy, hogy veretlen vagyok. Az eddigi nagy legyőzhetetlen gigász, a ManCity csapata idén értékelhetetlen formában játszva a 4. helyen tanyázik. Ezzel a ManUtd lépett elő a legnagyobb kihívómmá, de ők is buktak már el nem egyszer.

Egyszer, ha jól emlékszem, Korbin írta, hogy ha az előző években kulcsjátékos már nem fér be a csapatba, akkor jó úton járunk. Nálam most ez a helyzet, Pablo Sarabia 2-3 szezonnal ezelőtt a legjobb játékosom volt, de most már kicsit látszám felettinek érzem, és ő legjobban fizetett játékosom.

Sajnos figyelmetlen voltam, és a 7 millióért igazolt mexikói szélsőmet elvitte a Barcelona 20 millióért, mert nem vettem észre a záradékot. Igaz, jó árat kaptam érte! Szóval, most nincs alternatívám Sarabia helyére, de ha találok valakit, akkor megy a spanyol.

Ha sikerül megnyerni a bajnokságot, akkor angol játékosokra szeretnék építeni, de sajnos az igazán jó fiatalokat 15-20 millióért lehet csak megvásárolni.