104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Köszönöm.Gondolom a mentett fm.fájlt nem árt vinnem magammal.
  • Solt
    Igen, több gépen is aktiválhatod, az a lényeg, hogy egyszerre csak egy gépen futhat.
  • korbin555
    Srácok,egy olyan kérdésem lenne,hogy több gépen is lehet játszani ezzel a játékkal?Úgy értem,hogy egy laptopon.Ha el kell mennem hazulról,vihetem a játékot?Nincs ilyen infóm,még soha nem mozdultam el a PC elől.
  • Darthmushroom
    Nem tudom mi van velünk... ez a 2.szezon nagyon nem úgy alakul ahogy azt vártam, egyszerűen 0 a játékunk szinte csak szöglet meg szabi után vagyunk veszélyesek(pedig csak 2 játékos érkezett). Vannak meccsek h 0 helyzetünk van az egész meccsen. Kicsit olyan érzésem van mintha kijött volna a patch (pedig nem) és ezért nem működik a taktika. 8 pont hátrányt már összeszedtünk.
    meccsek
  • Darthmushroom
    sok karriem nem volt ideibe de azért az feltűnt h nem gazdag főleg nem angol klubbal azért nehéz mivel nincs olyan jó anyagi helyzeted. Nekem tavalyiba is az volt nehéz h saját árnyékunkat lépjük át a bl győzelemig (Feyenoorddal 3. döntőt sikerült megnyerni, Lazioval nem is sikerült stb..), de angol klubokkal szinte sorba jöttek Everton meg meg Sheff Wed. is zsinórba kettő mert kb. azt vehetem meg akit akartam.
  • punkers
    Sziasztok! Kezdtem egyet FM14-ben, próbaképp a MU-val.
    Első évben mindent megnyertem ami kupában érdekelt voltam. A kérdésem az, hogy ez a rész ennyire könnyűre sikerült? Nyilván egy kis csapattal sokkal nehezebb, de itt szinte semmit nem kellett csinálnom, hogy végigverjünk mindenkit
  • Darthmushroom
    szegény Lazio :/ pedig még gólt is rúgtak :D
  • zyndar
    Utolsó két bajnokin megbokrosodtak a fiúk
  • narumon
    Rég jártam itt én is bejelentkezem!
    - Még mindig Szegeddel nyomom
    - az utóbbi években rendszeres BL csoportkörös vagyok, általában tovább is jutok a csoportból
    - az utolsó patch óta azonban megint szinte mákokkal nyerek (ha nyerek), játék az nincs. (Mivel lehetne passzjátékot gyakoroltatni - már mindenre állítottam az edzést, de még a Gyírmót is többet birtokolja a labdát mint én)
    - Ami még érdekes, hogy a keretem értéke már nagyjából szerintem annyi mint a komplett NB1 összes többi csapatáé, ennek ellenére ugyanúgy nyerem 1-2 ponttal a bajnokságot mint amikor "olcsójánosok" rohangáltak a csapatban. A 5M eurós védőim is pont ugyanolyan hülye gólokat kapnak mint annó az 50e eurós védőim.
    Huntelaart is leigazoltam pár évvel ezelőtt, most tölti utolsó szezonját mert már öreg, jó szolgálatot tett nehéz helyzetekben de pl NB1 gólkirály címre egyik évben sem volt esélye, a dobogóra sem fért oda soha...

Tudjátok mit nem értek még - ugye én sorba nyerem az NB1-et, általában a kupát is és BL csoportkörben játszom. Erre a kapusom rinyál, hogy szeretne nagyobb csapatban játszani, hogy "megvalósíthassa céljait" és erre elmegy a Twente-hez ami általában még csak nemzetközi kupában sem indul. (Ennél már csak az egyik védőm volt viccesebb ami kb ugyanezzel az indokkal nem akart hosszabítani majd kikötött az Újpestnél aki általában még az NB1-ben sincs az első 5-ben....

No de ami idegesítő, hogy továbbra sincs játékunk, hiába a rengeteg teamwork és ball controll edzés, hiába az attacking movement edzés képesek vagyunk lehozni úgy egy meccset, hogy az összefoglaló egyetlen helyzetet mutat - amikor az ellenfél gólt lő :(
    Ez kicsit furcsa egy Huntelarral elől, olasz válogatott játékossal a bal oldalon, ukrán válogatott játékossal a jobb oldalon, magyar válogatott középpályással középen és a védősorban is van egy USA és egy horvát válogatott... [ligakupára csak ifikkel tudok kiállni, mert olyankor tuti, hogy az egész csapat valamilyen válogatottban tengődik]
  • Darthmushroom
    fuhh de nehéz szülés volt..valami nagyon nincs rendben, szinte 0 a játékunk, ami a bajnokságba is rossz kezdést produkált Swansea 1:1 Mu (hiába vezetünk összehoztunk egy 11st) Castle 1:1 Mu (szintén hiába vezetünk De Gea adott egy gólpasszt) Mu 5:3 Leeds (végre fociztunk erre 4:0ról majdnem leadtuk) nagyon jól jön a válogatott szünet.
  • Darthmushroom
    kötelező simán behúzva
  • Darthmushroom
    ez egy jó kérdés :D nekem fel se tűnt :D
  • BBeno2
    hogy lett a kimenő total kevesebb mint mandzukic ára ? :D
  • Darthmushroom
    Bayern nem aprózza el :D Reust szeretem volna én is, de hát szóba se áll angol klubokkal :D
    Átigazolások
  • Darthmushroom
    hát ez lol, látszik még nem vagyok magamnál :D Lameláért felajánlottam Nanit+meg részletbe egy kis pénzt, na mondom ez az év üzlete meg is próbálom még Kagawat eladni erre minden összejön és csak az látom h csak jövőre jön az üzlet létre :D Még szerencse h megbírtam még állítani Kagawa eladását :D Am vagány lesz Nanit még 1 évig fizetni (90k hetente) főleg úgy 7-9 hónapra sérült meg :D
  • zavbal
    vagy az az Aaritalo gyerek vagy Barkroth még a 2008-ból

Én is nekiugrottam az első CFA 2 szezonomnak.Kapásból meglepetés ért: a bajnokságban 4 pont jár a győzelemért 2 a döntetlenért és 1 a vesztes csapatnak.Azt hittem csak az adatbázis készítő hülyéskedik de nem, ez tényleg így van.Egyébként 4 meccs ment le a 2. helyen állunk ez a végén playoffot jelentene.Jó lenne hiszen a cél érdekében még a fizu keretet is túlléptem...
  • korbin555
    Szép lassan megkezdődött a 10.szezonom.Most nem akartam a keretet bolygatni,de a bőrgatyások visszautasíthatatlan ajánlatot tettek Mátéért.Szerintem túlzásba vitték a sörözést,de ez legyen az ő bajuk.Magyart ugyan nem akartam eladni,de ez belefér.Rögtön jött is Teodomiro,akit már korábban is figyeltettem.Brazil utánpótlás válogatott,és csak 9M-ba került.Bár ez nem egészen igaz,mert kivásároltam az ügynöke részét is,ami újabb 1,9M,de ez akkor is bomba üzlet.Lehúz itt két-három évet,válogatott lesz,majd csillagászati összegért elpasszolom.Hamarosan lejárt volna a szerződése,és igazából előszerződést akartam kötni vele,de több komoly csapat is ajánlatot tett,úgyhogy belevágtam.Ebben a karrierben ez volt messze a legtöbb,amit játékosért fizettem.Már ennek a töredékéért is hozhatnék klasszis afrikai srácokat,de belőlük egyenlőre elegem van.Hatan is vannak az ifiben.Még egy igazolást tervezek,a Lokinál van egy kapus wonderkid,de irreálisan sokat kérnek érte.Valószínűleg kifizetem,de többet nem kapnak tőlem kölcsön senkit,az biztos.Transfer history.
  • Darthmushroom
    azaz :D
  • Sysfox
    Kenedy Bakircioglü...

Vagy Freddy Guarín :)
  • Darthmushroom
    jaja, jó nagy cheater volt :D mint Bakaricoglu vagy mi volt a neve :D
  • Solt
  • zavbal
    a 2009-es verzióban a legjobb jobb oldali középpályás volt szerintem. Nagy kár érte több volt (van?) benne
  • Mor3llo
    emlékszem mikor valamelyik CM/FM-ben még 14(!!!) éves volt! mekkora szupertehetségnek indult :)
  • Volcanor
    Freddy Adu. :)
  • Darthmushroom
    szerintem jövő hét vége fele várható, tavaly is 20. körül jött.
  • GOAAL
    Tudom csak arra nem emlékszem, hogy mikor jött ki, február végén talán?
  • Darthmushroom
    valahol ma ér véget az átigazolási szezon azért nem jött ki a hivatalos,am tavaly is megvárták
  • Darthmushroom

Manchester United első szezon

Sikerült befejezni az első szezont a kedvenccel, bajnokságot végig simán vezetve behúztuk , fájó pont talán h 3 riválistól is vereséget szenvedtünk (City,Pool,Arsenal) de szerencsére mind idegenbe, mellette hatalmas csalódás számomra h lenullázva kikaptunk a két kiesett Hull (meccs)és Palacetól(meccs) is, aminek következtében nem lett se pont rekord, se legtöbb gól és legkevesebb kapott gól se. Gólkirály cím se hozzánk került hatalmas meglepetésre a tőlünk távozott Valencia szerezte meg 20 góllal. Hazai kupa porondon is elég szerencsétlenek voltunk a ligakupába az elődöntő jött össze még az FA kupába akkor csúcs formába lévő Everton simán kivégzett minket. BL-be eljutottunk a döntőig ahol sajnos Jones (eltiltás) De Gea, RvP,Welbeck (sérülés) nélkül kellett kiállnunk (Mata,Fellaini meg éppen felépült) a Chelsea ellen. Szerencsére a sors kárpótolt minket és sikerült behúzni így is a trófeát.
    Na akkor jöjjenek a képek:
    Meccsek1 meccsek2 meccsek3 meccsek4
    Tabella
    Bl döntő
    na és akkor még a keret és a legjobb játékosok: Fellaini, Mata, Pjanic, Rooney, RvP
    Pjanic nem annyira kiemelkedő, de ha azt nézzük soha nem volt álladó pozíciója úgy már nem rossz.
    Következő szezonra célom beépíteni Powell,Hughes,Gauld 3st a keretbe, címet védeni a bajnokságba, BL-be legalább 8 közé menni.
  • GOAAL
    Nincs még hír a januári átigazolás updateről? tavaly mikor is jött ki?
  • Darthmushroom
    kis szünet után folytatom a karriert ha végeztem jön a beszámoló
  • Darthmushroom
    azért nem állandó ember nálam, főleg azért vettem mert olcsó meg sok poszton bevethető amit ki is használok mert játszott már mind2 szélen a csatár mögött, középső középpályás is volt, sőt volt h pár percre csatár volt h pihentettem. Inkább Januzajnál meg Kagawánál van az h minden sz@rtól megsérülnek. Pjanic hozzájuk képest egy isten ilyen szempontból.
  • korbin555
    Fiatal még,sokszor elviszi majd a mentő.Másik mentésemben is hasonlóan néz ki.Az én felfogásom szerint a kidobott pénz tipikus esete.Akkor nem lesz elérhető,mikor szükség lenne rá.De ez a Te karriered,nem az enyém.
  • Darthmushroom
    nem volt az év meccse, stabilan tartottuk magunkat és az egyetlen hibára lecsaptunk ami elég is lett a továbbjutásra. Piros lap ezen a rangadón elég sok akad :D de visszavágtunk a tavalyi évért.
  • Darthmushroom
    ennyire azért nem durva nálam
  • korbin555
    Pjanic.
  • Darthmushroom
    fuhh de nehéz győzelem volt, visszavágó nem lesz könnyű
  • Darthmushroom
    haha nem tudok akkora fizut adni nekik mert ki van használva teljesen a fizu keret, mind1 majd nyáron úgyis felszabadul egy halom fizu mert Rio,Evra,Vidic,Giggsnek lejár a szerződése meg Nanit remélhetőleg sikerül elsózni valakinek
  • Darthmushroom
    nem mondanám h van pénz, hatalmas törlesztő részlet van alapból, a nyári 130m fontból most -30m van a számlán és még csak április van.
  • korbin555
    Mindenkinél állítsd le az egyéni edzést,a kuruzsló orvosokat meg rúgd ki.A nyolcból hat nem ér semmit,csak a fizetésükért járnak be.Hozzál helyettük kettő olyat,akiknek 19-20 a physiotherapy értéke.Én semmi perc alatt találtam olyat,aki világklasszis,és még klubja sincs.Maesschalck.Vagy ott van Ceolin az Atletico Mineiro-nál.Vidáman aláírna egy MU-hoz.Ez nem az AEK,van reputációd,meg egy rakás pénzed,használd ki.Mondjuk ezt az első nap kellene megcsinálni.Ha már megtetted,akkor nincs ötletem.
    Azt pedig tudom,hogy Rafael is,de különösen Coentrao és Pjanic hajlamosak a sérülésekre.Náluk elég sanszos,hogy sokat fognak kihagyni.
  • Darthmushroom
    ez már tényleg vicc. még ennyi sérültet: Coentrao, Rafael, Giggs, Pjanic, Kagawa, Januzaj, Welbeck