A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94197 Szép lassan megkezdődött a 10.szezonom.Most nem akartam a keretet bolygatni,de a bőrgatyások visszautasíthatatlan ajánlatot tettek Mátéért.Szerintem túlzásba vitték a sörözést,de ez legyen az ő bajuk.Magyart ugyan nem akartam eladni,de ez belefér.Rögtön jött is Teodomiro,akit már korábban is figyeltettem.Brazil utánpótlás válogatott,és csak 9M-ba került.Bár ez nem egészen igaz,mert kivásároltam az ügynöke részét is,ami újabb 1,9M,de ez akkor is bomba üzlet.Lehúz itt két-három évet,válogatott lesz,majd csillagászati összegért elpasszolom.Hamarosan lejárt volna a szerződése,és igazából előszerződést akartam kötni vele,de több komoly csapat is ajánlatot tett,úgyhogy belevágtam.Ebben a karrierben ez volt messze a legtöbb,amit játékosért fizettem.Már ennek a töredékéért is hozhatnék klasszis afrikai srácokat,de belőlük egyenlőre elegem van.Hatan is vannak az ifiben.Még egy igazolást tervezek,a Lokinál van egy kapus wonderkid,de irreálisan sokat kérnek érte.Valószínűleg kifizetem,de többet nem kapnak tőlem kölcsön senkit,az biztos.Transfer history.