A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rég jártam itt én is bejelentkezem!
- Még mindig Szegeddel nyomom
- az utóbbi években rendszeres BL csoportkörös vagyok, általában tovább is jutok a csoportból
- az utolsó patch óta azonban megint szinte mákokkal nyerek (ha nyerek), játék az nincs. (Mivel lehetne passzjátékot gyakoroltatni - már mindenre állítottam az edzést, de még a Gyírmót is többet birtokolja a labdát mint én)
- Ami még érdekes, hogy a keretem értéke már nagyjából szerintem annyi mint a komplett NB1 összes többi csapatáé, ennek ellenére ugyanúgy nyerem 1-2 ponttal a bajnokságot mint amikor "olcsójánosok" rohangáltak a csapatban. A 5M eurós védőim is pont ugyanolyan hülye gólokat kapnak mint annó az 50e eurós védőim.
Huntelaart is leigazoltam pár évvel ezelőtt, most tölti utolsó szezonját mert már öreg, jó szolgálatot tett nehéz helyzetekben de pl NB1 gólkirály címre egyik évben sem volt esélye, a dobogóra sem fért oda soha...
Tudjátok mit nem értek még - ugye én sorba nyerem az NB1-et, általában a kupát is és BL csoportkörben játszom. Erre a kapusom rinyál, hogy szeretne nagyobb csapatban játszani, hogy "megvalósíthassa céljait" és erre elmegy a Twente-hez ami általában még csak nemzetközi kupában sem indul. (Ennél már csak az egyik védőm volt viccesebb ami kb ugyanezzel az indokkal nem akart hosszabítani majd kikötött az Újpestnél aki általában még az NB1-ben sincs az első 5-ben....
No de ami idegesítő, hogy továbbra sincs játékunk, hiába a rengeteg teamwork és ball controll edzés, hiába az attacking movement edzés képesek vagyunk lehozni úgy egy meccset, hogy az összefoglaló egyetlen helyzetet mutat - amikor az ellenfél gólt lő :(
Ez kicsit furcsa egy Huntelarral elől, olasz válogatott játékossal a bal oldalon, ukrán válogatott játékossal a jobb oldalon, magyar válogatott középpályással középen és a védősorban is van egy USA és egy horvát válogatott... [ligakupára csak ifikkel tudok kiállni, mert olyankor tuti, hogy az egész csapat valamilyen válogatottban tengődik]