104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    A sorsolást és a tabellát elnézve minden esélyünk megvan arra h megszerezzük az első bajnoki címünket, de most egy kis pihi mert más dolgom van.
  • Darthmushroom
    Szép, két olasz meg nagy fogás. Fejlődő csapatoknál tökéletesek, későbbiekben meg jól is lehet rajtuk keresni.
  • korbin555
    Csak ámulok,és bámulok.Meccsek.Tabella.Európa Liga.A minimum cél innentől a nemzetközi kupát érő helyezés.Még óvatos vagyok,mert ez a diadalmenet nem fog örökké tartani.De úgy tűnik,megint jól igazoltam.
    Bardi.
    Daushvili.
    Felix Kroos.
    Camacho.
    Mbunga.
    Immobile.
    Transfer history.
    Kihasználtam,hogy a Werder kiesett,és kiárusítást tartottak.Camacho és Kroos a tartalékban voltak.Átadólistára sírták magukat,olcsón jutottam hozzájuk.Bardi is listán volt,Immobile pedig az EL miatt inkább ide jött,mint a Lazio-hoz.Tavaly 20 gólt rúgott a Torino-ban,és itt is fontos gólokat lőtt már.A fekete srácot meg az egyik scout találta.A főnök már nem dobálja hozzám a pénzt,de az anyagiak miatt nem kell aggódnom.Szponzor.
  • Darthmushroom
    i love fm :D
  • Darthmushroom
    Gratu, bár a csapatodat kifejezetten gyűlölöm :D ha már hollandia akkor csak a Feyenoord annak ellenére is h túl sok kupát nem nyertek mostanában.
  • Volcanor

2020/2021

December közepén vettem át a csapatot, miután lemondtam a Zulte Waregem-től. Néhány ponttal lemaradva az első helytől, a hatodik helyen álltak De Boer távozása után. A kupából kiestek, EL-ben az első helyen jutottak tovább.
    Igazolások.
    A fekete csík alattiak az én művem. Elhoztam az előző csapatomból az egyik legjobb játékost, El Sayed-et.
    Bajnokság.
    Statok.
    EL-ben rögtön első körben kiestünk, Madeira ellen 1-0, 3-3 után. A két meccsen összesen volt 40 lövésünk, a portugáloknak 10... És kaptam egy jogtalan 11-est is. De legalább a bajnoki hajrára így mindig friss kerettel készülhettem, aminek meg is lett az eredménye.

• bexinho
    2019/2020-as szezon York City-vel. Először Európában, Kupa győzelme(i)m számának növelése.

http://bit.ly/1fFSC1c
  • fordjee
    Stoke ellen még egyszer
  • fordjee
    Én is rá gondoltam, de ő színesebb szokott lenni:)
    Mindenesetre föl is adtam. Ma folytattam a mentést, a jó forma elillant, ezek a jó kis meccsek lettek. A stoke elleni még elment, az talán igazságos volt, bár 2 kapufa ott is volt.
    1. meccs
    2. meccs
    3. meccs
    A 3 gól egy vicc volt, le sem írom, mert csak felidegesítem magam. Annyi csak , hogy az első egy oldalszabadrúgásból volt, amit Afellay rúgott, kapusom kijött az 5-re a labdáért, és ott valamiért megváltozott a labda útja.
    A 2. még jobb volt, az egyik védőm odapasszolta a másiknak a labdát (jelzem, nem d&g a két középső védőm), az meg állt, átgurult rajta a labda lassan, meg sem mozdult, Lambert odafutott és bevágta egy-egy ellen, mint a szart.
    Idegen emberek szaladgálnak a pályán, nem tudom, mi a szar van, de egy nagy bug az egész. Nem idegesítem tovább vele magam.
    Nektek sok sikert.
  • Solt
    Jimmy Jump!!!! :DDDDD
  • fordjee
    Ki a franc lehet az a pályán?
  • korbin555
    Az fm tud ilyeneket.A Groningen biztosan nem.
  • Volcanor
    A holland bajnoki címért a Feyenoorddal küzdünk, gondoltam a Groningen elleni meccset is simán hozzák majd:
    Mehetne Trollfocira is akár.
  • korbin555
    Szerintem egyáltalán nem sok érte.Gyakorlatilag nincs is gyenge pontja.Angliában a 20M az potom pénz.Az én mentésemben 40M-t is fizetnek nála jóval gyengébb játékosokért.

Én most azon gondolkozom,hogy eladom az egyik igen jó ifimet.500k+bónuszokat már ajánlottak érte.Eszem ágában sem lenne eladni egy ötcsillagos ifit,de riasztó a 3-as work rate.Szerintem 20 évesen sem tud lejátszani két meccset egymás után.Strenght edzésen van,mert a work rate külön nem edzhető.Lehet,hogy várok vele egy évet,aztán meglátom,hogy fejlődik.
  • Sysfox
    Köszi! Pénzt eddig is kaptam, mert ha jól tudom underwriter sugardaddy az elnökasszony. Mondjuk egyszer tényleg -20 millión állt az egyenleg, és kifizette a tartozást.

Csak attól tartottam, hogy ez esetleg megváltozhat, igaz, most már évek óta figyelek a pénzügyekre, és nem költök eszetlenül.
  • Darthmushroom
    holnap kíváncsian várom hogy fog nálam játszani, mert a statjai nagyon adják. Kicsit sokkalom az árát főleg h max fizu meg aláírási pénzt kapott Ő is meg az ügynöke is, de muszáj volt mert a MU is ajánlott Neki szerződést.
  • korbin555
    Szuper a srác,nagy fogás volt.
  • Darthmushroom
    klub rekordért (20m) érkezett, de egy ilyen vadállat kinek nem kéne? :D
    Medynskyi
    History
  • korbin555
    Meg fognak ijeszteni,hogy az új tulaj hozza az emberét a helyedre.De még nem hallottam olyat,hogy ez megtörtént volna.Igazából semmi nem fog történni.Jobb esetben kapsz egy kis pénzt.
  • Sysfox
    FM2012-vel játszom, és vezetőváltás volt a klub élén. A hírek szerint az új vezetőség az eddigiektől eltérő stratégiával fogja vezetni a klubot.

Ez mit jelent gyakorlatilag? Mire számítsak?
  • Darthmushroom
    Grat meg sok sikert az első vonalban.
  • Lancelot1983
    Hát nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi Rangers jobb nálunk :) Igaz a Challenge kupából és a Skót kupából is a számunkra legelső körben kivertek minket egyaránt 2-0 nekik. Az első meccs az nekem első tét meccs volt és bár 2. percben vezetést szereztek utána 3 hatalmas, ordító ziccerünk volt, amik kimaradtak, de csak 5/4 volt a kapura lövésünk, de nem mentegetözök löttek 2 gólt mi pedig nullát megérdemelten nyertek. 2 meccsen meg 2 ember kivételável azok mentek ki akik még nem jutottak szóhoz még a csapatban. Engem mondjuk az sokkal jobban zavar, hogy ebben az osztályban tök jó csapatok vannak tök jó játékosokkal és nulla támadás vagy nyomás kifejtéssel, úgy hogy a keretem, tele van fiatalokkal.
  • korbin555
    Stuttgarter Kickers 2015-2016.

A második helyre végül odaértünk,ezzel sikerült feljutni.Hat fordulóval a vége előtt még vezettünk három ponttal,de megint rosszabb meccsek jöttek,és végig izgulnom kellett.A Fürth elleni hazai vereségen eléggé kiakadtam.A 33.fordulóban kikaptunk a Hoffenheim-től is,így az utolsó fordulóban győzni kellett,mert még az osztályozóról is lecsúszhattunk volna.Ezt simán hoztuk a Chemnitz ellen,így kezdhetett ünnepelni a nép. A klubnál most mindenki happy,de én már félidőnél tudtam,hogy meg kell tudnunk csinálni.Az izgalmakat azért kihagytam volna.
    Tabella.
    Meccsek.
    De még nem ért véget a szezonunk,mert bejutottunk a DFB Cup döntőbe.Itt azért páran lebecsültek bennünket.A Wolfsburg,és a Lautern is is tartalékosan játszott,egyedül a Frankfurt vett komolyan bennünket.A döntő a Mainz ellen már sima meccs volt.Egy morálisan szétesett gárdával találkoztunk.Előtte bukták el az osztályozót a Stuttgart ellen,és kiestek a Bundesligából.Mi meg frissek voltunk és mindenki duzzadt az önbizalomtól.
    Kupadöntő.
    Meccsek.
    Ősszel tehát Európa Liga csoportkör.Ez azt jelenti,hogy ki kell bővítenem a keretet.De nem csak bővíteni kell,hanem minőségi játékosokat kell hoznom.Nem az EL,hanem elsősorban a Bundesliga miatt.Bőven vannak gyenge pontjaink,amit ki kell javítani. Kaptunk 10M-t a helyezésünk után,a következő szezonra megállapított büdzsé pedig a háromszorosa a tavalyinak.Ez abszolút versenyképes a legtöbb Bundesliga csapattal.A training és youth facilities már topon van,most a youth recruitment van fejlesztés alatt. Az még átlagos,de már így is kaptam néhány kiemelkedően jó ifit.Mondjuk ez Németországban nem meglepő.Őket ugyan évekig nem tudom játszatni,mert itt 14-15 évesen jönnek elő,és 17 alatti nem játszhat sem a ligában,sem a kupában.De ez legyen a legnagyobb gondom.A nyár a megszokott munkával telik.Eladom azokat,akik nem elég jók az első osztályhoz,és a pénzemhez,és reputációmhoz mérten a legjobb embereket megpróbálom idehozni.A céljaimról majd akkor beszélek,ha összeállt a csapatom. Igyekeznem kell,mert tavaly július közepén kezdődött a bajnokság,és az első meccsen még csak 14 játékosom volt.Mivel az ifik nem játszhattak,a gép nagylelkűen megajándékozott pár emberrel.Ezt szeretném idén elkerülni.
    Danke schön.
  • Darthmushroom
    MI MÁKK!!!
  • Darthmushroom
    jól állsz, szerencséd h a Rangers eggyel lentebb van :D
  • Lancelot1983
    26 forduló után az állás: (továbbra sem vagyok megelégedve az ellenfelek támadójátékával, gyakorlatilag nincs) Tabella
  • Darthmushroom
    AFCB 5. szezon féltáv:
    Végre kezdünk felnőni a feladathoz,ennek következtében jönnek is az eredmények. Vezetjük is a tabellát. A bajnokság második fele nehezebb lesz de szerencsére jan-febr. letudjuk a rangadókat és a sorsolás vége végre könnyebb lesz nem úgy mint az elmúlt évekbe. Ligakupát már rögtön első meccsen beáldoztuk, EL csoportkör meg különösen nagyobb akadályt nem jelentett. Benzia meg durvábban nyomja mint az elmúlt két évbe, 96 gólnál jár minden sorozatot nézve 2,5 fél szezon alatt a klubba.
  • korbin555
    Ha megnyerem,akkor gondolom igen.Már ott vagyunk az elődöntőben.Eddig a szerencse sem került el,a Dortmund/Bayern is már régen kiesett.És az sem volt mellékes,hogy itt az alacsonyabb osztályú csapat mindig otthon játszik.De a Lautern ellen emberfeletti teljesítmény kellene.
    Tavaszi zsibbadás(eddig)nincs,hétből ötöt nyertünk,de nagyon szoros az eleje.Tabella.És most jön a Köln elleni meccs idegenben.Az meg szinte hihetetlen,hogy nincs egy sérültem sem.
    Valamint kaptam két ötcsillagos ifit:Hoeness,és Sesma.Utóbbi nagy labdazsonglőr lesz,csak fizikailag egy nulla a srác.
  • Soulwave
    Grat nagyon jó szezon, reméljük téged nem ér utol a tavaszi zsibbadás :D kupát behúzod akkor lesz EL indulás?
  • korbin555
    Az elején azt hittem,hogy sétagalopp lesz.Aztán kezdtem aggódni,végül egyszerűen csak elégedett vagyok.
    Meccsek.
    Tabella.
    DFB Cup.
    Azért tavasszal nem ártana az idény eleji formánkat mutatni,mert a végén erősen leeresztettünk.Mostanra már az is kiderült,hogy az új igazolások egytől egyig erősítést jelentettek.A csatáraimtól viszont többet várok,mert a 32 gól kevés,és annak is egy részét a védőim rúgták-fejelték.A helyzetek tömkelege megvan,de ezeknek 20 helyzet kell egy gólhoz.Nyilvánvalóan képességbeli hiányosságaik is vannak,a Bundesliga szintjét pedig talán csak Pedersen ütné meg.Bár ő is csak 3 gólt rúgott 12 meccsen,és hajmeresztően gyenge teljesítményei vannak.De neki legalább van mentsége,mert még fiatal.A másik kettőről pedig kiderült, hogy már a második osztály is éppen elég nagy falat nekik.Szezon előtt még nem tudhattam,hogy mennyire lesz ütőképes ez a csapat.Most már a feljutás a cél,más nem is lehet.De még egy öt meccses nyeretlen széria már nem fér bele.
  • Darthmushroom
    el se hiszem h idegenbe sikerült nyerni, eddig 6 meccsen 6 veresség volt ellenük a mérleg
  • LasDen #94663
    Én asszem a 2005os meg aztán a 07es idején voltam aktív
  • Darthmushroom
    de hogy élek... csak ha sokat vagyok aktív akkor mindig ha tudok próbálok segíteni, meg az ilyen off topicos vagy kép méretes témára felhívni a figyelmet. Nekem az fm topic szent :D emlékszek még nem is erre hanem a régebbi topicokra h milyen élet volt. soha nem volt top 10en kívül (mikor még normálisan mért)
  • Volcanor
    Zulte Waregem 2019/2020

Igazolások.
    Bajnokság1.
    Bajnokság2.
    BL.
    Nem volt szerencsénk...
    EL.
    Barca K.O.
    20 éves, saját nevelésű gyerek.
    Kupában elődöntőben estünk ki, pedig nagyon bíztam benne, hogy legalább ez meglesz.
    Statok.

Elvileg ez volt az utolsó évem itt, sajnos folyamatosan öregednek ki a belga játékosok, a helyükre meg 2 fiatalt találtam, de ők is csak max cserének. A meccs keretben pedig 6 home grown kell... Plusz ugye most nem csinált bajnokságot sem, így decemberben elmentem az Ajaxhoz, otthagytam őket egy EL-továbbjutással az első helyen. A hollandoknál is lesz munka, sok idős, bár minőségi játékost kell helyettesíteni, illetve hollandokat hozni, mert alig vannak, és ők is csak kiegészítőemberek.
  • LasDen #94660
    Meghatalmazlak. Minden..:D csak ne elj vissza vele
  • Darthmushroom
    enyém meg a "pót" :D végülis kaptam pár szavazott a választásnál :D
  • LasDen #94658
    De csak óvatosan, a hatalom az enyém...
  • fordjee
    Grat mindenkinek, főleg, aki nagyobb kihívást keresett, mint én:)
    Bár nekem az Ágyúsok is elég nagy kihívás , úgy érzem.
    Bajnokként és Bl döntősként kezdtük az új szezont, és egyértelmű a cél. Címvédés a bajnokságban és Bl győzelem, emellett a hazai kupákat is szeretném begyűjteni. Sajnos a nagy mumusunk ellen már az első kupát el is buktuk. Így elmaradt a visszavágás, ismét elvittek egy kupát előlünk.
    Az átigazolások a következőképpen alakultak. Egy kis magyarázat hozzájuk. Coquelin, Campbell, Diaby nem fértek volna be a keretbe sem, így menniük kellett. Monreal létszám fölöttivé vált, helyén Shaw játszik, vagy Gibbs, mennie kellett, ha játszani akart. Podolskit nagyon megkedveltem, de már lassan 30 éves, és rengeteget keresett, így nehéz szívvel, de megváltam tőle. Helyére Bernard érkezett, akiért még kb. 20 milliót ki kellett fizetnem a vételáron felül, egy harmadik félnek. Benne nagyon bízom, hosszú évekre megoldhatja a bal oldalt. (A bajnokság elején lesérült 2 hónapra sajnos).
    Vermaelent is eladtam, hogy többet játsszon, mert Zoumat favorizáltam volna, és ahhoz túl jó játékos, hogy 4. számú védőm legyen. Ramsey pedig a Citybe akart menni, és miután nem engedtem el, megsértődött, így átadólistára került. Mindegy volt, hova megy, csak kapjak érte 35 milliót.
    Az érkezőkről, Vela nagyszerűen játszott Spanyolországban, így 4 millióért visszavettük, jó vétel volt nagyon. Bernardról és Zoumaról már volt szó. Bender nagyon jó vétel volt, jobb, mint Ramsey, stabilabb vele a csapat és fontos gólokat is lő.
    Kasongo-t pedig Franciaországban találtuk, azt hiszem pár év múlva a világ legjobb védői közé fog tartozni. Zelalem is nagy tehetség, amikor csak tudom, játszatom.
    Jelenleg így állunk a bajnokságban, a meccseink így alakultak.
    Csapatstatisztika.
    A bosszú:) Nagy meccs volt, az említett Bender gólok egyikével végre legyőztük a Chelseat és ezzel át is vettük a vezetést.
    Remélem a bajnokság végén hasonlóan pozitív beszámolóval tudok majd jelentkezni:)

• Darthmushroom
    látod ezért vagyom Én :D
  • korbin555
    Sikerült pár embert verbuválnom a szezon előtt.Sokkal nehezebb volt,mint amire számítottam.Úgy látszik a reputációmon még bőven van mit javítani.De ugyanennyi gondom volt az eszement igényekkel is.Több tartalék kaliberű játékos is 60-65k fizetést akart.Olyan meg simán aláírt,akiről nem is gondoltam volna.
    Soares.free
    Andreolli.free
    Alcibiade.free
    Kozacik.free
    Urribarri.free
    És van még három nagy tehetség,akiket az ifiválogatottakat átnyálazva találtam:
    Pedersen.3,4M-Vestjaelland.
    Ayhan.4,5M-Göztepe Izmir.
    Van Dalen.free
    Egész jó kis csapatom lesz.Vannak ügyes fiatalok,meg tapasztalt,válogatott játékosaim.Elég rövid viszont a kispad,de egy 34 meccses szezonra nem akarok 25-ös keretet fenntartani.Majd kiderül,mit tudok kihozni belőlük.