A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Stuttgarter Kickers 2015-2016.

A második helyre végül odaértünk,ezzel sikerült feljutni.Hat fordulóval a vége előtt még vezettünk három ponttal,de megint rosszabb meccsek jöttek,és végig izgulnom kellett.A Fürth elleni hazai vereségen eléggé kiakadtam.A 33.fordulóban kikaptunk a Hoffenheim-től is,így az utolsó fordulóban győzni kellett,mert még az osztályozóról is lecsúszhattunk volna.Ezt simán hoztuk a Chemnitz ellen,így kezdhetett ünnepelni a nép. A klubnál most mindenki happy,de én már félidőnél tudtam,hogy meg kell tudnunk csinálni.Az izgalmakat azért kihagytam volna.
    Tabella.
    Meccsek.
    De még nem ért véget a szezonunk,mert bejutottunk a DFB Cup döntőbe.Itt azért páran lebecsültek bennünket.A Wolfsburg,és a Lautern is is tartalékosan játszott,egyedül a Frankfurt vett komolyan bennünket.A döntő a Mainz ellen már sima meccs volt.Egy morálisan szétesett gárdával találkoztunk.Előtte bukták el az osztályozót a Stuttgart ellen,és kiestek a Bundesligából.Mi meg frissek voltunk és mindenki duzzadt az önbizalomtól.
    Kupadöntő.
    Meccsek.
    Ősszel tehát Európa Liga csoportkör.Ez azt jelenti,hogy ki kell bővítenem a keretet.De nem csak bővíteni kell,hanem minőségi játékosokat kell hoznom.Nem az EL,hanem elsősorban a Bundesliga miatt.Bőven vannak gyenge pontjaink,amit ki kell javítani. Kaptunk 10M-t a helyezésünk után,a következő szezonra megállapított büdzsé pedig a háromszorosa a tavalyinak.Ez abszolút versenyképes a legtöbb Bundesliga csapattal.A training és youth facilities már topon van,most a youth recruitment van fejlesztés alatt. Az még átlagos,de már így is kaptam néhány kiemelkedően jó ifit.Mondjuk ez Németországban nem meglepő.Őket ugyan évekig nem tudom játszatni,mert itt 14-15 évesen jönnek elő,és 17 alatti nem játszhat sem a ligában,sem a kupában.De ez legyen a legnagyobb gondom.A nyár a megszokott munkával telik.Eladom azokat,akik nem elég jók az első osztályhoz,és a pénzemhez,és reputációmhoz mérten a legjobb embereket megpróbálom idehozni.A céljaimról majd akkor beszélek,ha összeállt a csapatom. Igyekeznem kell,mert tavaly július közepén kezdődött a bajnokság,és az első meccsen még csak 14 játékosom volt.Mivel az ifik nem játszhattak,a gép nagylelkűen megajándékozott pár emberrel.Ezt szeretném idén elkerülni.
    Danke schön.