A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #94657 Grat mindenkinek, főleg, aki nagyobb kihívást keresett, mint én:)
Bár nekem az Ágyúsok is elég nagy kihívás , úgy érzem.
Bajnokként és Bl döntősként kezdtük az új szezont, és egyértelmű a cél. Címvédés a bajnokságban és Bl győzelem, emellett a hazai kupákat is szeretném begyűjteni. Sajnos a nagy mumusunk ellen már az első kupát el is buktuk. Így elmaradt a visszavágás, ismét elvittek egy kupát előlünk.
Az átigazolások a következőképpen alakultak. Egy kis magyarázat hozzájuk. Coquelin, Campbell, Diaby nem fértek volna be a keretbe sem, így menniük kellett. Monreal létszám fölöttivé vált, helyén Shaw játszik, vagy Gibbs, mennie kellett, ha játszani akart. Podolskit nagyon megkedveltem, de már lassan 30 éves, és rengeteget keresett, így nehéz szívvel, de megváltam tőle. Helyére Bernard érkezett, akiért még kb. 20 milliót ki kellett fizetnem a vételáron felül, egy harmadik félnek. Benne nagyon bízom, hosszú évekre megoldhatja a bal oldalt. (A bajnokság elején lesérült 2 hónapra sajnos).
Vermaelent is eladtam, hogy többet játsszon, mert Zoumat favorizáltam volna, és ahhoz túl jó játékos, hogy 4. számú védőm legyen. Ramsey pedig a Citybe akart menni, és miután nem engedtem el, megsértődött, így átadólistára került. Mindegy volt, hova megy, csak kapjak érte 35 milliót.
Az érkezőkről, Vela nagyszerűen játszott Spanyolországban, így 4 millióért visszavettük, jó vétel volt nagyon. Bernardról és Zoumaról már volt szó. Bender nagyon jó vétel volt, jobb, mint Ramsey, stabilabb vele a csapat és fontos gólokat is lő.
Kasongo-t pedig Franciaországban találtuk, azt hiszem pár év múlva a világ legjobb védői közé fog tartozni. Zelalem is nagy tehetség, amikor csak tudom, játszatom.
Jelenleg így állunk a bajnokságban, a meccseink így alakultak.
Csapatstatisztika.
A bosszú:) Nagy meccs volt, az említett Bender gólok egyikével végre legyőztük a Chelseat és ezzel át is vettük a vezetést.
Remélem a bajnokság végén hasonlóan pozitív beszámolóval tudok majd jelentkezni:)