104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    úgy szeretem mikor elkapja a gépet az ékszíj és a szárnyaló csapatomból egy rakás szerencsétlenség lesz. utóbbi 8 meccsen 2 győzelem 2 döntetlen 4 veresség. 10ről 4 pontra olvadó előny a bajnokságban, kiesés az olasz kupa elődöntőben, és veresség az első EL meccsen. és nem is az a baj h lefociznak minket hanem magunkat verjük meg mert 15-20 lövésből 1-2szer találunk kaput mellette az eddig szárnyaló védelem is sokszor hibázik most már.
  • zyndar
    2026? Valami kis összegzés, eredmények dióhéjban? Engem érdekel :)
  • LasDen #94852
    Máskor figyelj a méretre!!!!
  • The Sopranos

images hosting

Ijesztő miket tud ez a game... :DD
  • Darthmushroom
    nem mondanám egy könnyű csoportnak, nálam mind3 ellenfél jó szokott lenni 1 évben.
  • szolb
    * Javítok: fogalmam sincs miert irtam ott Benfica-t, az Braga akart lenni.
  • szolb
    Eddig érdekes a helyzetünk, az EL-Play-Off körének első meccsén a Bragat fogadtuk, 3-1 ide, a visszavágó kottára ugyanaz volt, csak a Benfica-nak. Genevois a 81. percben lőtte a gólt, addig azt hittem megőrülök!!! 106. perc lesgól a Braganak erre 121. perc lesgól nekünk... De 11-esekkel 3-2 ide, majd sorsolás után Group "I": O.G.C. NICE, SPARTAK MOSKVA, FRANKFURT, FC RB SALZBURG. Továbbjuthatunk, ha odafigyelünk.:)
  • Darthmushroom
    unalmamba megnéztem az AFCB mentésem, hát szar az élet ha ilyen keret van az ember keze alatt:
  • Darthmushroom
    nevetséges, szánalmas... 7 meccsen kapunk 2 gólt, ezektől meg rögtön 5t... de még le is szarnám ha lenne valami közünk a meccshez, de nem... nem is tudom miért ebbe léptem be, tudtam h úgy is csak felhúz rögtön az első alkalommal.
  • korbin555
    Újra nekikezdtem a Clapton karriernek,de rögtön be is fejeztem.Előző alkalommal a játékosaim szerződése járt le egy nap után,most meg a Head phisyo távozott.Próbáltam neki új szerződést adni,de nem fogadta el.Igazolni sem tudtam helyette,mert senki nem jön ide azért a pénzért,amit ajánlani tudok.Orvos nélkül meg nem lehet játszani.És ha valahogy meg is oldom,ki tudja mibe futok még bele később.Ez a db a 9.ligában valahogy nincs rendesen megcsinálva.Ennyi volt,majd keresek más feladatot.
  • korbin555
    Átnevezed a képet az ID number alapján.Az fm graphic configurator segítségével készítesz mellé egy config.xml fájlt.Berakod a graphics mappába,és reload skin,vagy újraindítod a játékot.Játékosnál,egyéb staff-nál működik,gondolom menedzsernél is.
  • Lancelot1983
    Editorban, azt hogy lehet megcsinálni pontosan, hogy ha volt egy kieső csapat tavaly és most non ligás lenne, őt visszaraknám a tavaly feljutó helyére?

Valamint ez okozhat bugot vagy bármi egyebet? előre is kösz
  • szolb
    Szép estét, sziasztok! Nem tudom valamiért feltölteni a képeket. Azt írja: majd csak a regisztrációtól számított 30 nap múlva... Ez az én formám... Pedig érdekes dolgok történtek, pl. a második fordulóban: Nice - Rennes 5-0, az EL-Play-Off 1. meccsén: Nice - Braga 3-1! Meglepő eredmények, viszont szurkoló, elnök egyaránt elégedett velem.:)
  • StillAwesome
    Én még a Derby-vel kezdtem egy karriert amit újra elővettem így érettségi előtt. Első évemben sikerült a feljutás, majd 2. évben a PL-ben EL helyezés + Kupát is nyertünk amiről felfogok dobni egy kis összegzést képekkel de lenne egy gyors kérdésem:
    Utólag saját manager képet lehet betenni? Ha igen, hogyan?
  • Volcanor
    Ez a szezon már csak ilyen lesz.
  • Just B
    Köszönöm szépen mind2tök segítségét :)
  • Soulwave
    Kiváncsian várom a beszámolókat, Eric Claptonért meg pacsi :)) Ugyanez Darthmushroom Crewe-s karrierjénél, kemény lesz csak britekkel.

Nálam nehezen indult a szezon a Yorkkal, kicsit torkunkon akadt a premier league, de féltávnál 10.-ek vagyunk, úgyhogy bizakodok.
  • Darthmushroom
    ott az FC United of Manchestert akarom majd megnézni (abba a editor fájlba) h milyen.
  • korbin555
    Én meg kezdhetem elölről.Generált nekem a játék egy csapatnyi fiatal játékost.A szépséghiba csak az,hogy a második nap mind eltűnt,mert lejárt a szerződésük.Tehát maradt 1 ember a csapatban.Ezt a tesztelés alatt nem vettem észre,mert nem nézegettem a játékosokat,csak munkanélküliként,szabin pörgettem le egy évet.Trükkös ez az összetákolt adatbázis.Mindegy,most úgy sincs időm.Majd hétfőn újra elkezdem,és akkor az összesnek adok amatőr szerződést.Mást úgysem tudok.
  • Darthmushroom
    hm... nem tudom mi van az játékommal de már 3szor generáltam le a karriert és fagy ki hibával ha mentek :O pedig editor fájl sincs betöltve egy se.
  • Darthmushroom

Úgy döntöttem nem bohóckodok hülye ligákban, inkább maradok Angliában, de hogy ne legyen olyan könnyű teljesen máshogy játszok mint eddig. A választott csapat már zseniális edzés és utánpótlással rendelkezik, de csak a harmadik ligában szerepel és ott is kieső jelölt.

Célok:
    1. Minél rövidebb időn belül elérni a premier ligát (3-4 szezon)
    2. FA/Ligakupa győzelem
    3. Európai szereplés elérés
    4. Premier Liga győzelem
    5. Utánpótlásból Rob Jones, Neil Lennon, Danny Murphy, Seth Johnson and Dean Ashton után újra válogatott játékost adni az utánpótlásból.
    6. BL/EL győzelem
    +1 Kizárólag Brit és utánpótlásból kikerült játékos épülhet be a csapatba.

A edző pedig nem más mint a Crewe ikonja aki válogatott szintig jutott a Creweból, csak sajnos egy komoly sérül miatt hamar vissza kellett vonulnia. Személy szerint Én nagyon kedveltem mint játékost.
  • Darthmushroom
    Sok sikert!
  • korbin555
    Változtattam a tervemen,és úgy döntöttem,hogy mégis egy hosszú múltra visszatekintő angol,alacsony osztályú klubot választok.A 10.ligában szerettem volna kezdeni,de ott a kiszemelt csapatoknál nem volt facilities,és nem akartam,hogy a gép generálja.Végül az Essex Senior League-ben (9.osztály)szereplő Clapton FC.mellett döntöttem.A menedzser rögtön adta magát,régi nagy kedvencem,Eric"slowhand"Clapton megkezdi új pályafutását.
    A klub fél-profi,székhelye London Newham kerülete.A klubnak 135 évre visszanyúló történelme van,de ez idő alatt semmilyen érdemleges eredményt nem tudtak felmutatni.Mindig alacsonyabb ligákban szerepeltek.A hosszú időre visszanyúló múltból egyetlen említésre méltó adatot találtam.Ők voltak az első brit klub, akik kitették a lábukat a szigetről.1890-ben a belga ligaválogatott vendégeként 7-0-ra nyertek.Emellett egyszer(1925)elérték az FA kupa 3.körét.A média jelenleg a 8.helyre várja a csapatot.General Information.
    A stadion az Old Spotted Dog(ez tetszik),2000 férőhelyes,ebből 100 az ülőhely.A háttér basic,a youth facilities pedig poor.Facilities.A komplett keret egy kivétellel(Wilsmer)generált játékosokból áll,a legértékesebb játékos pedig Stamp.De a teljes csapat,Wilsmer kivételével,16-17 éves gyerekekből áll.De ez igaz az egész ligára,ilyen alacsony ligákhoz nincs megszerkesztve a valós adatbázis.
    Betöltöttem a Brit-szigetek öt nemzetének összes ligáját,ami 24 liga,és 41000 játékos/staff.Nations.Emellett már a jövőre gondolva trükköztem az advanced setup segítségével.1,2.Ezekre majd később (sok év múlva)nagy szükségem lesz.De akkor is csak EU országok lesznek betöltve, mert nem érdekel a work permit kabaré.
    Rövid távú célom,hozni az egy év,egy osztály ugrást.A végső célom pedig a Premier League győzelem,és keresztbe tenni a nagy nevű szomszédoknak.(West Ham,Tottenham,Arsenal)A rövid távú céllal a League One-ig nem lehet gond.Ott már fontos lesz,hogy mire jutottam a háttér kiépítésével,és hogy állok anyagilag.De ennyire nem nézek előre,mert optimális esetben is hat év,mire egyáltalán eljutok a 3.osztályig. Egyébként amikor tesztelés céljából lepörgettem egy szezont,a Clapton 3.lett,és alig maradt le a feljutást érő első helyről.Teszt.
    Ezek lettek volna az előzmények,az első szezon végén majd jelentkezem.
  • Darthmushroom
    komolyan mondom megint csak azt vesszem észre, ha teljesen be van tanulva a taktika akkor fényévekkel szarabb a csapat mint mikor félig vagy 3/4ig van betanulva.
  • korbin555
    Alt+F9.
  • Volcanor
    Igen, az AZ mindet behúzta. Tavaly a Feyenoord 9/9-et nyert, de ott azért nem volt ekkora a hátrány. A vicc az egészben, hogy a BL-ben meg a Zenit ellen idegenben 7-0-ra nyertünk.
  • Darthmushroom
    8ból 8t nyert az első vagy mi? 8 alatt a 12 soknak tűnik :D majd mikor felcsendül a kirúgás szele majd beindultok mint nálam volt a Valenciánál :D
  • Volcanor
    Legutóbbi 2 meccsünk, amit nem nyertünk meg:
    1, 2.

8 forduló után már 12 pont a hátrányom az elsővel szemben.....
  • Darthmushroom
    hát érdekes ez a játék, beléptem pár meccsre a Lazio mentésbe. elmegyünk az utolsó helyen lévő messze a legrosszabb formába lévő Chievohoz.. természetesen 2 lövésből 1:0ra kikapunk (Genk feeling) elmentettem, de vissza mentem kíváncsiságból az előző mentésemhez és újra elértem ehhez meccshez megint kikaptam 2:1re tőlük, 3 lövésük volt abból is egy 11s amivel nyertek. harmadjára meg kimentem egész meccses all attackon és kikaptam 2:0ra úgy h már a második percben 11st hibáztunk.
    Messze nem volt véletlen h gép a Valenciánál otthon meg idegenbe megvert ugyanúgy a belgákkal, ha ő úgy dönt te nem nyersz akkor nem is fogsz. Mind1 leszimulálom a válogatott meccseket és elég volt mára :D
  • szolb
    Lejátszottam a csapatommal a szezonnyitó 1. meccset az OL otthonában. Mindenki a Nice-t mondta esélytelenebbnek, de ami a meccsen történt, az fenomenális. Kezdeném a lövésekkel: 30 -17 a Lyon javára. Ospina, a kapusunk hihetetlenül védett. 78 percig 0-0, utána nem bírtuk a nyomást, Gomis 78. és 86. percben lőtt góljával 2-0 a Lyonnak... Aztán a 89. percben jött a Standard de Liège-től kölcsönvett 23 éves svéd Astrit Ajdarovic, 2-1. 90+2. perc, a 20 esztendős Alexy Bosetti gyönyörűen eltekerte a Lyon kapusa mellett a labdát, 2-2. Az edzőjük, Rémi Garde pedig ideges volt nagyon.:D Ma ezt az egy meccset játszottam, igazából erre is alig volt időm... Két további érkező a csapatnál: Ajdarovic, és a 19 éves albán Mergim Fejzullahu a Düsseldorf II-ből, ő is kölcsöbe. 2015-ig van szerződése, a Nice tartalékoknál fogom játszatni, direkt oda igazoltam. Ha bevális, megveszem, azt hiszem 1.000 € sem volt az értéke.:) Egyébként egy kérdés: biztos kérdezték már, csak nem találom. Legegyszerűbb módja a kép mentésének amit fel akarok tölteni, mi? Előre is köszi!:)
  • Darthmushroom
    inkább afrikai országokat, azok könnyebben eljönnek mint a dél amcsik, de a szomszédos országokban igazad van.
  • bakkerman
    szomszédos országokat,esetleg valamelyik dél amerikait
  • Just B
    Sziasztok :) Fm 11-ben mely ligákat érdemes betölteni a Mennyei Bajnokság mellé ? Kedvet kaptam a magyar ligához Korbin mester által
  • Darthmushroom
    Valencia mentésem ott állt a VB előtt elmentettem, és visszavonulva hozzáadtam egy új edzőt, mivel még nem voltam ideibe VB-n. Nagy meglepetésemre Angliánál eszméletlenül működött a Valenciánál csinált taktikám és szinte tükör simán végig meneteltünk a mezőnyön. Meccsek: Anglia 2:0 Uruguay, Anglia 7:2 Costa Rica, Anglia 3:0 Burkina Faso, Anglia 5:2 Oroszország, Anglia 1:0 Brazília, Anglia 2:0 Németország és a döntő 3:1 Belgium ellen.
  • Darthmushroom
    Gratu!! karrier ajánlónak meg: RC Strasbourg tavaly küzdötték vissza magukat a 3. vonalba, eszméletlen hova süllyedtek :D
  • korbin555
    Stuttgarter Kickers 2017-2018.

Nagyszerűen kezdtük a tavaszt,és már 9 ponttal is vezettük a tabellát.Minden simának tűnt,de jött a fekete április.Kiestünk a BL-ből(Bayern),a kupából(Mainz),és a bajnokságban is vészesen fogyott az előnyünk.Az utolsó fordulóra már oda jutottunk, hogy ha a Frankfurt elleni idegenbeli meccset elveszítjük,akkor kiengedünk a kezünkből egy már megnyert bajnokságot.Kiszenvedtünk egy döntetlent,és végül ezzel az egy ponttal bajnokok lettünk.
    Tavaszi meccsek.
    Bundesliga.
    Eléggé megtépázta az idegeimet az idény végére a sok formán kívüli ember,de amit akartam,meglett.Öt év alatt,a 3.Ligából indulva nyertünk két DFB kupát,és egy Bundesligát.Ezzel itt be is fejeztem a ténykedésemet.Hamarosan valami hosszabb távon is érdekes francia feladatot keresek magamnak.
  • zyndar
    Egy kollegám mutatta ezt a fanya kis VIDEÓELEMZÉST, fogyasszátok egészséggel, hátha találtok benne hasznos infókat.
  • LasDen #94817
    Amíg nem csinálsz semmi rosszat, addig welcome
  • szolb
    Köszi a tippet:D igen, így átláthatóbb:)
  • Darthmushroom
    jobb szélén van a hozzászóllásnál van válasz gomb, azt használd és átláthatóbb h kinek írsz/válaszol. (tudom most 2n vagyunk itt)