A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szolb
    Lejátszottam a csapatommal a szezonnyitó 1. meccset az OL otthonában. Mindenki a Nice-t mondta esélytelenebbnek, de ami a meccsen történt, az fenomenális. Kezdeném a lövésekkel: 30 -17 a Lyon javára. Ospina, a kapusunk hihetetlenül védett. 78 percig 0-0, utána nem bírtuk a nyomást, Gomis 78. és 86. percben lőtt góljával 2-0 a Lyonnak... Aztán a 89. percben jött a Standard de Liège-től kölcsönvett 23 éves svéd Astrit Ajdarovic, 2-1. 90+2. perc, a 20 esztendős Alexy Bosetti gyönyörűen eltekerte a Lyon kapusa mellett a labdát, 2-2. Az edzőjük, Rémi Garde pedig ideges volt nagyon.:D Ma ezt az egy meccset játszottam, igazából erre is alig volt időm... Két további érkező a csapatnál: Ajdarovic, és a 19 éves albán Mergim Fejzullahu a Düsseldorf II-ből, ő is kölcsöbe. 2015-ig van szerződése, a Nice tartalékoknál fogom játszatni, direkt oda igazoltam. Ha bevális, megveszem, azt hiszem 1.000 € sem volt az értéke.:) Egyébként egy kérdés: biztos kérdezték már, csak nem találom. Legegyszerűbb módja a kép mentésének amit fel akarok tölteni, mi? Előre is köszi!:)