A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Változtattam a tervemen,és úgy döntöttem,hogy mégis egy hosszú múltra visszatekintő angol,alacsony osztályú klubot választok.A 10.ligában szerettem volna kezdeni,de ott a kiszemelt csapatoknál nem volt facilities,és nem akartam,hogy a gép generálja.Végül az Essex Senior League-ben (9.osztály)szereplő Clapton FC.mellett döntöttem.A menedzser rögtön adta magát,régi nagy kedvencem,Eric"slowhand"Clapton megkezdi új pályafutását.
    A klub fél-profi,székhelye London Newham kerülete.A klubnak 135 évre visszanyúló történelme van,de ez idő alatt semmilyen érdemleges eredményt nem tudtak felmutatni.Mindig alacsonyabb ligákban szerepeltek.A hosszú időre visszanyúló múltból egyetlen említésre méltó adatot találtam.Ők voltak az első brit klub, akik kitették a lábukat a szigetről.1890-ben a belga ligaválogatott vendégeként 7-0-ra nyertek.Emellett egyszer(1925)elérték az FA kupa 3.körét.A média jelenleg a 8.helyre várja a csapatot.General Information.
    A stadion az Old Spotted Dog(ez tetszik),2000 férőhelyes,ebből 100 az ülőhely.A háttér basic,a youth facilities pedig poor.Facilities.A komplett keret egy kivétellel(Wilsmer)generált játékosokból áll,a legértékesebb játékos pedig Stamp.De a teljes csapat,Wilsmer kivételével,16-17 éves gyerekekből áll.De ez igaz az egész ligára,ilyen alacsony ligákhoz nincs megszerkesztve a valós adatbázis.
    Betöltöttem a Brit-szigetek öt nemzetének összes ligáját,ami 24 liga,és 41000 játékos/staff.Nations.Emellett már a jövőre gondolva trükköztem az advanced setup segítségével.1,2.Ezekre majd később (sok év múlva)nagy szükségem lesz.De akkor is csak EU országok lesznek betöltve, mert nem érdekel a work permit kabaré.
    Rövid távú célom,hozni az egy év,egy osztály ugrást.A végső célom pedig a Premier League győzelem,és keresztbe tenni a nagy nevű szomszédoknak.(West Ham,Tottenham,Arsenal)A rövid távú céllal a League One-ig nem lehet gond.Ott már fontos lesz,hogy mire jutottam a háttér kiépítésével,és hogy állok anyagilag.De ennyire nem nézek előre,mert optimális esetben is hat év,mire egyáltalán eljutok a 3.osztályig. Egyébként amikor tesztelés céljából lepörgettem egy szezont,a Clapton 3.lett,és alig maradt le a feljutást érő első helyről.Teszt.
    Ezek lettek volna az előzmények,az első szezon végén majd jelentkezem.