104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bud0
    Football Manager 2014 - 14.3.1 Update Change List
    GENERAL
    - Enabled PS Vita Cross-Save functionality
    STABILITY
    - Fixed rare crash when adding player to transfer target/development list
    - Fixed rare crash on continue
    - Fixed examples of pre-14.3.0 saves failing due to French discipline rule change
    EDITOR
    - Fixed edited teams being extracted into wrong division
    - Fixed edited names not saving correctly
    TRANSFERS
    - Fixed rare cases of future transfer join dates reverting to year 1900
    - Improved player interest AI after declaring interest
  • Solt
    Jött ma frissítés... tudja valaki, hogy mit változtattak? Én nem találtam semmit...
  • fordjee
    Én szinte minden meccs előtt mentek egyet, de 2-3 meccsenként biztosan. Szar így újra lejátszani a meccseket, minden meccsen más eredmény lesz, stb. De ha muszáj, akkor nincs mit tenni:)
  • Utley
    Ez lett nálam is a vége...Pedig a bajnokságban az első zakó után 5 diadal 21-1-es gólarányom volt ezen az 5 meccsen és az első osztályú Dundee Unitedet is elpicsáztam a liga kupában idegenbe és a Celtichez mentem volna...Irtó nagy lóvétól és eredménytől estem el...
  • fordjee
    Nekem egyszer előfordult, még talán az Arsenalos mentésemben. Bármit tudtam csinálni, csak tovább haladni nem. Nem is tudtam megoldani, visszatöltés lett a vége.
  • Utley
    Valakinek volt már olyan, hogy a meccs után nem megy tovább a játék? Minden "gombra" tudok klikkelni, de a meccset nem hagyná el ez az aljadék...Pedig nagyon szuper volt megint a szezon eleje, de 6 meccset nem akarok újra játszani...
  • Darthmushroom
    Végül a Boltonnal kezdtem.
    Feljutásért ígérve kaptam egy kevés pénzt meg akit eltudtam adni nem britet azt eladtam bár sokat nem láttam belőle mivel csak 10%kát kapom meg az eladásoknak. Klub számla nem áll rosszul (17m font) de semmit nem teljesítettek a kéréseimből mivel havi több mint 1,2m fontot törlesztünk 2020+ig, így nem is csodálkozok h nem egy karrierbe 3.-4. vonalba süllyedt a klub. Abban bízok h egy esetleges jobb eredmények fényében talán hamarabb lesz vezetőség váltás és anyagilag erősebb vezetőség jön mert a hitel nagy része a tulajdonos hitele.
  • fordjee
    A Ps vitára megjelenő Fm-ről mit lehet tudni? Az angol tudásom eléggé gyér, de mintha azt írnák, hogy teljes értékü játék lesz. Tehát olyan lesz , mint PC-n vajon?
  • fordjee
    Nem olyan vészes a helyzet:)
    Közben már nagyban pörög a bajnokság, idáig egészen kíválóan szerepelünk, 13 forduló után 6 győzelem, 6 vereség, 1 döntetlen, 19 pontunk van. Úgy számoltam, hogy kb. 40 kell a biztos bentmaradáshoz, a fele már majdnem megvan.
    Év elején kaptam 18 milát igazolni, úgy, hogy mínuszban voltam, kicsit átcsoportosítottam a fizetésekre, így tudtam szabadon igazolható játékosokat idehozni. Sajnos fizetésben max. 35 ezerig tudtam elmenni, így hiába jöttek volna nagyobb nevű játékosok is, nem tudtam velük megegyezni.
    Érkezett Fabianski, aki remekül bevált, Fausto Rossi, Rosicky, Paul Ince, Anthony Annan, mind ingyen. 5 miláért pedig Foggen, hirtelen nem jut eszembe a neve:)
    Este folyt. köv.
  • Darthmushroom
    Gratu!! Kedvelem őket, de én már évek óta nem merek velük kezdeni amilyen helyzetek vannak ott :D
  • fordjee
    Sziasztok!

Nos, ismét jelentkezem, az Arsenalos mentést félretettem, és új karriert kezdtem.
    A választott csapat pedig nem lett más, mint az Oroszlánok, azaz a Millwall FC.
    Azt hiszem, a foci szerelmeseinek nem kell bemutatni a csapatot, nemzetközi szinten is elég híres csapatról van szó.
    Ezt nem feltétlenül a kíváló szereplésüknek, hanem inkább a híres/hírhedt szurkolótáboruknak köszönhető, ami már pár
    rendezőt és producert is megihletett.
    A csapatot 1885-ben alapították és egészen a 2. világháborúig Angliában a 10 legnépszerűbb klub közé tartoztak.
    Azonban a 2.világháború megváltoztatott mindent, a stadiont bombatámadás érte, Angila egyik legnagyobb klubjából az egyik legkisebb lett, hosszú és nehéz volt a talpraállás.
    A negyedosztály alapítói lettek és hosszú évek alatt 1988-ban sikerült feljutniuk az első osztályba. Első élvonalbeli
    idényükben 10. lettek, ez idáig a legjobb eredményük. A következő évben kiestek, és jött az újabb hányattatás, kiestek a 3. osztályba is.
    2004-ben bejutottak az Fa kupa döntőjébe, ahol ugyan vereséget szenvedtek, de indulhattak az Uefa kupában.
    Történetük első és egyetlen nemzetközi párharcát a Fradi ellen játszották, természetesen a szurkolói összecsapás sem
    maradhatott el, és végül 4-2-es összesítéssel az FTC jutott tovább.
    És akkor nézzük a jelent.
    A Championshipben szerepelünk, itt vettem át a csapatot. Az elnökségnek nem voltak túl nagy elvárásai és a keretet elnézve
    nekem sem, a media pedig egyenesen a 20. helyre várt minket, ennek ellenére egy középmezőnybeli helyezést tűztem ki célul, de titkon azért voltak
    merészebb terveim.
    Mivel pénz szinte semmi sem volt és fizetési keret sem sok, így esélyem sem volt pénzért igazolni, ingyen viszont sikerült behúzni pár jól csengő nevű játékost.
    A bajnokságot nagyszerűen kezdtük és minden várakozást felülmúlva szerepeltünk. Végig az élmezőnyben voltunk, és a hullámvölgyek is
    elkerültek minket. Aztán jött a bolton elleni zakó és oda lett a jó formánk és a kiegyensúlyozott telejsítményünk is.
    Az ellenfeleink viszont még rosszabb formát mutattak , így továbbra is az élbolyba sikerült maradnunk.
    Közeledett a bajnoki hajrá és mi bírtuk a végét a legjobban. 2 fordulóval a vége előtt sikerült nagyon kedvező
    helyzetbe kerülnünk és egy idegenbeli győzelemmel a QPR ellen meglett a biztos feljutás.
    Ráadásul még a bajnokságot is sikerült megnyernünk egy kis szerencsével.
    Így 1990 után ismét az élvonalban fogunk szerepelni. A vezetőség gyakorlatilag nem talált jelzőket a teljesítményünkre, amin nem is csodálkozok:)
    A játékosok közül Bentley, Woolford és Jackson emelkedett ki.
    Szezonösszegzés
    Pénzügyileg gyakorlatilag eladósodtunk, -5 millióban sikerült zárnunk, de ez mínusz a Premier Ligában gyorsan el fog tűnni valószínűleg.
    Ami biztos, hogy jó pár játékostól meg kell hogy szabaduljak, van, akitől nehéz lesz, de ez a keret a Premier Ligában édeskevés lesz.
    Már javában a 2. szezonban vagyok egyébként, de bővebb összefoglaló erről majd később:)
  • Darthmushroom
    ezt a Crewet biztos h mostanában hanyagolom, sajnos nincs türelmem most ennyire pepecselni a játékos kereséssel, pedig a keret irtó gyenge, feljutni meg jó volna már első évbe. A múltkori nagy csapatokat viszont elvetettem a túl gyors fejlődés miatt. Helyettük kicsit lentebb vadásztam jelöltekért, de ugyanúgy csak britek lennének:
    -Derby: liga szinten kiemelkedő utánpótlás, erős keret (legkönnyebb)
    -Bolton: minimálisan rosszabb utánpótlás, erős keret,de rengeteg tartózása van a klubnak (nehezebb)
    -Crystal Palace: bár magasabb osztály mindenben rosszabb mint a másik kettő, kivéve h későbbiekben London nagy előny lehet. (legnehezebb)

ezt szépen megálmodom és holnap indulhat a menet.
  • korbin555
    A Hereford Utd.volt az utolsó angol klub 1990-ben,amelyik Walesi kupát nyert.Ez is megér egy misét,mert a walesi-angol határhoz közeli angol csapatok is indulhatnak a walesi kupában.De melyik számít közelinek,és melyik nem?És ha angol klub nyeri a walesi kupát,szintén nem indulhat nemzetközi kupában.Hülyék ezek a brit szabályok. Össze-vissza játszanak egymás országában,az UEFA meg csak korrigál,ha éppen akar.
  • Utley
    Az egyik kedvenc csapatom a Hereford United.. Azt lestem, hogy ezek is nyertek Walesi kupát és jelenleg a Conferencebe tolják, bár sejtésem szerint jövőre zuhanni fognak még egy ligát. Lehet este a BL meccsek után rá is keresek a neten, hogy miképpen is van ez az alsóbb osztályokban és a nemzetkőzi kupás szabályok is felcsigáztak :)
  • korbin555
    A játékban szerintem is a skótok húzzák a rövidebbet.Ha majd magasabb szinten is leiskolázod az elit klubjaikat,már későn jönnek rá,hogy róka van a tyúkólban.
    Egyébként 2008-ban,amikor a Cardiff City bejutott az angol FA Kupa döntőjébe,az UEFA ki akarta zárni a Walesi Kupa győztesét a nemzetközi kupából.Nem akarták megengedni,hogy két Walesi klub két különböző országból induljon kupagyőztes címen. Majdnem per lett belőle,mert a Walesi szövetség nem akarta elfogadni a döntést.Végül megszületett a megoldás.Az a hat Walesi klub(Cardiff,Swansea,Wrexham,Newport County,Merthyr Tydfil,Colwyn Bay),amelyik angol ligában játszik,többé nem indulhat a Walesi kupában.(Bár a Cardiff végül kikapott a Portsmouth-tól a döntőben.)A britek állandóan variálnak ezekkel a félig-meddig országokkal.Ha egyszer angol,mit keres Skóciában,ha meg Walesi,miért nem játszik a saját "országában"?Két hasonló helyzetben lévő klubról tudok még,az FC Vaduz,és a San Marino Calcio.Ők a svájci és az olasz bajnokságban játszanak,és ők sem indulhatnak a saját országuk kupáiban.Bár lehet,hogy több ilyen is van.
    Az AS Monaco helyzete más,mert a Monacói Hercegség nem tagja az UEFA-nak.Így az UEFA által elismert bajnokság nincs is a hercegségben.Az ASM pedig mindig csak francia ligákban játszott,és teljes jogú francia klubnak számít.A játékban is francia nemzetiségűnek van feltüntetve a klub,mert Monacói Hercegség az UEFA szerint nem létezik.
    De érdekes feladatot választottál,keserítsd csak tovább a szoknyások életét.További sok sikert.
  • Sysfox
    Minden szezonban van egy olyan mérkőzésem, amikor az egész - addig veretlen - csapat csődöt mond. Idén ez a Blackburn - Arsenal meccsen sikerült, mert bármit tettem az Arsenal már a 26. percben 4:0-ra (!!!) vezetett.

A 2. félidőben változtattam, a vége 3:5 lett nekik. Lehet, hogy a hiba bennem volt, mert óvatosságból 1 csatárral kezdtünk, nagyobb csapatok ellen általában így teszek. Persze, Anglia bajnokaként lehet, hogy neki kellene mennem mindenkinek hazai pályán, legközelebb ezt is kipróbálom.
  • Utley
    Sajnos ezt nem tudom, de szerintem olyan lehet, mint a Monaco,Swansea...Azaz, ha a skót ligából sikerülne kvalifikálni magam, akkor a skót reputáció lesz rám érvényes szerintem...És köszi a gratulációt :)
  • korbin555
    Gratulálok,és lenne egy kérdésem.
    Ez a Berwick Rangers a modern futball egyik kakukktojása.Angol klub létére különleges brit engedéllyel a skót negyedik osztályban játszik.Az egész világon is ritkaság ez,Európában az FC Vaduz jut eszembe,akik a svájci 2.ligában játszanak,de Liechtensteini klub.Egyébként azért kérték hogy skót ligában indulhassanak,mert a legtávolabbi angol meccsükre oda-vissza 1000 mérföldet kellett volna utazniuk.
    A kérdésem arra vonatkozna,hogy ha elérsz egyszer egy kupainduló helyet,melyik ország zászlaja alatt indulsz a nemzetközi kupában?Mert az UEFA nem veszi figyelembe,hogy két szakszövetség megegyezett,hogy egy kisváros csapatának ne kelljen sokat utazgatnia.A valóságban biztosan nem engednék a skótok,hogy egy angol csapat miatt kevesebb csapatuk indulhasson.És az angolok sem tűrnék,hogy idegen ligából viszik el a kupainduló helyüket.De hogy lesz ez a játékban?Mert ahogy néztem,a liga alapján Skóciához tartoznak,nemzet alapján meg Angliához.A valóságban ez egy precedenst teremtő kérdés,de az UEFA eddig nem foglalkozott egy sokadik ligás kis csapattal.Kíváncsi lennék,hogy az SI hogy oldja ki a Gordiuszi csomót.
  • Volcanor
    Újabb remek meccs.
  • Darthmushroom
    Bournemouth-nál volt h 2-3 szezonig sokkal jobbak voltunk idegenbe. Crewe mentésem nem halad, bár nem is nagyon játszottam mostanában, csak nagy csapatoknál hülyéskedtem pár hónapokat. Crewe szezon elején áll hiába adtak 3m+ pénzt meg +fizut mikor kértem nem tudtam igazolni és így nem is haladtam.
  • Utley
    Ez a Crewe Alexandra mentés?
  • Utley
    A nem túl fényes múltamban még pici pénzt kerestem, hogy tologattam a pettyest, ezért fél-profi-t pörgettem magamnak...Én Anglia,Skócia full..Német,Olasz,Francia,Sapnyol,Magyar,Norvég,Svéd,Dán 2.ligáig játszható...Egy jó taktikával szerintem 1 osztály simán menni fog az adott kereteddel is :)
  • zyndar
    Gratula Utley! Sok sikert egy osztállyal feljebb.
    Kérdés: te milyen múlttal kezdtél? Én most sunday leaggue footballer-t állítottam be egy francia 4. ligás csapathoz, belőttem egy majd 70 ezres adatbázist és a kezdéskor összesen egy kapus áll velem szóba, aki bármilyen formában erősítést jelentene. Pedig még van valamennyi fizetési keret is szabadon.
    Ehhez kapcsolódóan: a francia 1-4 osztályok játszhatóak a mentésemben, további 14 ország első két osztályát view only módban tettem be. Ez elméletileg nem lassítja a játékot. Szokta valaki használni ezt az opciót? Mik a tapasztalatok? Még keveset pörgettem, de nem tűnik lassúnak.
  • Darthmushroom
    ez az h azt a harmadik feleket nem találom
  • Volcanor
    Youtube-on jobb fent a nevednél Settings, majd "Harmadik felek eszközei".
    Oldalad felhasználóneve, pl: [email protected]
    És ott alatta be tudod állítani a jelszót.
  • Volcanor
    Megpróbálom majd.
  • Utley
    A 2014/15-s szezon végére értünk a Berwick Rangers padján.Az előzetes terveim az 3-6. hely megszerzése volt és titokon reménykedtem benne, hogy a playoff helyre oda tudunk érni.
    A keretet nagyon nem akartartam váltani, de sajnos kénytelen voltam, mert a sérülések és a fiatalok beépítése az eredmény kárára mentek. A terveimben szerepelt, hogy 2 emberkét, akit az "akadémiám" termelt ki beépítem az első csapatba. Ennek csak részben tudtam megfelelni, mert az anyagi lehetőségek kicsit megváltoztak, ezért az egyiket 10K + edzőmeccsért elengedtem a Bradfordba, mig a másik nagyon gyenge játéka miatt távozott a 2.ligás Hamiltonba 2,5K-ért.Ez se volt elég, ezért a sztenderd védőmet, aki nem akart új szerződést aláírni elengedtem 7,5K a Lutonba.
    Az anyagi helyzetem a kupában szerencsére tudtam kicsit kozmetikázni. A Challenge kupában a 3.fordulóban a Rangers vert ki 121.percben kapott góllal 3-2-re, és a tavalyi bajnok Kilmarnock a 117.percben szerzett góllal múl felül 5-4-re a League Kupa 3.kanyarjában. A Skót kupa borzalmas lett, mert az első akadályban elbotlottunk..
    A bajnokságban jól kezdtünk az első 6 meccsen 18 pontot gyüjtöttünk,de ekkor jöttek a sérülések és a következő 6 meccsen csak 1 pontot szedtem össze...Jól mutatta a keretem szűkösségét, hogy középpályás játszott középső védőt...Ezek után hol jöttek a meccsek, de inkább mentek és a 6.helyen találtam magam.A taktikát picit megbabráltam és sikerült újra elindulni felfelé...A dobogó messze került tőlem, de a playoffra még volt esélyünk. Az utolsó 3meccsen elég volt már az egyetlen pont is, hogy a 4.helyet megtartsam a Dumbarton,Ayr csapatai előtt és ebből mind a két csapattal találkoztam...Szerencsére már a Dumbarton-t elkalapáltuk egy 6-1-es meccsen így készülhettünk a playoffra... A playoff első meccsén a 2.ligás Livingston csapatát hazai pályán 4-0-ra idegenben remek játékkal 6-0-ra poroltuk el, így a döntőben jöhetett a mumus Stenhousemuir csapata. Az első meccsen 1-0 míg a visszavágón extra time után 3-3-al múltuk felül...Jöhet a 2.liga :) A legjobb emberem: Darren Lavery 39/26 gólt termelt és ismét nagyon bízom benne, hogy a cipője tele lesz gólokkal :)
  • Darthmushroom
    Valaki tudja h lehet most bejelentkezni fmbe youtubra? ez a hiba: "Login failed due to incorrect account deals being provided." mert ami megoldások vannak neten az a "Third-party tools" beállításokkal az már nincs a google fiók beállításoknál.
  • Darthmushroom
    ha liga szinten kiemelkedő csapata van akkor simán, csak szerintem akkor figyeljen arra h ne túl magasan védekezzen meg a lesre állítást vegye ki, mert szana-szét kontrázzák a kicsik. Én csak nagyobb csapatok ellen szoktam magasan védekezni meg lesre állítani.
  • Zenszkij
    durranj neki mindenkinek idegenben, attack, pressure, lábtörés, minden támadót dobj be, azt meglátod mire lesz elég
  • Volcanor
    Venlo-t nagy nehezen elvertük 3-2-re otthon, kaptak megint egy jogtalan 11-est, a második góljuknál pedig a balhátvédem előre passz helyett, hátrafelé, kissé oldalra odafejelte a 16-osunkon belül álló csatárnak.
    Jött egy sima 3-0-ás siker, majd Ajax - Sparta.
    Lehet, hogy lassan visszarakom a 13-at, az idei rész egyszerűen egy vicc.
  • Volcanor
    Mi tavaly 17-ből 6 meccset nyertünk meg csak idegenben.
  • Darthmushroom
    Nekem meg idén csomószor jobban megy idegenben mint otthon.
  • Volcanor
    AZ - Ajax
    Új szezon, de a bírók a régiek... Idegenben működő taktikát meg még mindig nem találtam.
  • Zenszkij
    nem, már egy éve :D
  • korbin555
    Nem eredeti a játékod,és ha még hozzáadsz egy db-t is,akkor nem kell csodálkoznod.
  • sapjack
    Próbáltam ugyan úgy kilép :/
  • Darthmushroom
    próbáld szabadsággal átugrani azt az időpontot.
  • sapjack
    Ezt irja ki : Javithatatlan hiba történ mentés helye stb és utánna ezt irja (Fm 2012 v12.0.2.230.123.dmp)
  • korbin555
    A crash dump-nak több oka lehet,így a megoldásnak is.Mit ír ki hibának?