A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #94924 Sziasztok!
Nos, ismét jelentkezem, az Arsenalos mentést félretettem, és új karriert kezdtem.
A választott csapat pedig nem lett más, mint az Oroszlánok, azaz a Millwall FC.
Azt hiszem, a foci szerelmeseinek nem kell bemutatni a csapatot, nemzetközi szinten is elég híres csapatról van szó.
Ezt nem feltétlenül a kíváló szereplésüknek, hanem inkább a híres/hírhedt szurkolótáboruknak köszönhető, ami már pár
rendezőt és producert is megihletett.
A csapatot 1885-ben alapították és egészen a 2. világháborúig Angliában a 10 legnépszerűbb klub közé tartoztak.
Azonban a 2.világháború megváltoztatott mindent, a stadiont bombatámadás érte, Angila egyik legnagyobb klubjából az egyik legkisebb lett, hosszú és nehéz volt a talpraállás.
A negyedosztály alapítói lettek és hosszú évek alatt 1988-ban sikerült feljutniuk az első osztályba. Első élvonalbeli
idényükben 10. lettek, ez idáig a legjobb eredményük. A következő évben kiestek, és jött az újabb hányattatás, kiestek a 3. osztályba is.
2004-ben bejutottak az Fa kupa döntőjébe, ahol ugyan vereséget szenvedtek, de indulhattak az Uefa kupában.
Történetük első és egyetlen nemzetközi párharcát a Fradi ellen játszották, természetesen a szurkolói összecsapás sem
maradhatott el, és végül 4-2-es összesítéssel az FTC jutott tovább.
És akkor nézzük a jelent.
A Championshipben szerepelünk, itt vettem át a csapatot. Az elnökségnek nem voltak túl nagy elvárásai és a keretet elnézve
nekem sem, a media pedig egyenesen a 20. helyre várt minket, ennek ellenére egy középmezőnybeli helyezést tűztem ki célul, de titkon azért voltak
merészebb terveim.
Mivel pénz szinte semmi sem volt és fizetési keret sem sok, így esélyem sem volt pénzért igazolni, ingyen viszont sikerült behúzni pár jól csengő nevű játékost.
A bajnokságot nagyszerűen kezdtük és minden várakozást felülmúlva szerepeltünk. Végig az élmezőnyben voltunk, és a hullámvölgyek is
elkerültek minket. Aztán jött a bolton elleni zakó és oda lett a jó formánk és a kiegyensúlyozott telejsítményünk is.
Az ellenfeleink viszont még rosszabb formát mutattak , így továbbra is az élbolyba sikerült maradnunk.
Közeledett a bajnoki hajrá és mi bírtuk a végét a legjobban. 2 fordulóval a vége előtt sikerült nagyon kedvező
helyzetbe kerülnünk és egy idegenbeli győzelemmel a QPR ellen meglett a biztos feljutás.
Ráadásul még a bajnokságot is sikerült megnyernünk egy kis szerencsével.
Így 1990 után ismét az élvonalban fogunk szerepelni. A vezetőség gyakorlatilag nem talált jelzőket a teljesítményünkre, amin nem is csodálkozok:)
A játékosok közül Bentley, Woolford és Jackson emelkedett ki.
Szezonösszegzés
Pénzügyileg gyakorlatilag eladósodtunk, -5 millióban sikerült zárnunk, de ez mínusz a Premier Ligában gyorsan el fog tűnni valószínűleg.
Ami biztos, hogy jó pár játékostól meg kell hogy szabaduljak, van, akitől nehéz lesz, de ez a keret a Premier Ligában édeskevés lesz.
Már javában a 2. szezonban vagyok egyébként, de bővebb összefoglaló erről majd később:)