A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    A 2014/15-s szezon végére értünk a Berwick Rangers padján.Az előzetes terveim az 3-6. hely megszerzése volt és titokon reménykedtem benne, hogy a playoff helyre oda tudunk érni.
    A keretet nagyon nem akartartam váltani, de sajnos kénytelen voltam, mert a sérülések és a fiatalok beépítése az eredmény kárára mentek. A terveimben szerepelt, hogy 2 emberkét, akit az "akadémiám" termelt ki beépítem az első csapatba. Ennek csak részben tudtam megfelelni, mert az anyagi lehetőségek kicsit megváltoztak, ezért az egyiket 10K + edzőmeccsért elengedtem a Bradfordba, mig a másik nagyon gyenge játéka miatt távozott a 2.ligás Hamiltonba 2,5K-ért.Ez se volt elég, ezért a sztenderd védőmet, aki nem akart új szerződést aláírni elengedtem 7,5K a Lutonba.
    Az anyagi helyzetem a kupában szerencsére tudtam kicsit kozmetikázni. A Challenge kupában a 3.fordulóban a Rangers vert ki 121.percben kapott góllal 3-2-re, és a tavalyi bajnok Kilmarnock a 117.percben szerzett góllal múl felül 5-4-re a League Kupa 3.kanyarjában. A Skót kupa borzalmas lett, mert az első akadályban elbotlottunk..
    A bajnokságban jól kezdtünk az első 6 meccsen 18 pontot gyüjtöttünk,de ekkor jöttek a sérülések és a következő 6 meccsen csak 1 pontot szedtem össze...Jól mutatta a keretem szűkösségét, hogy középpályás játszott középső védőt...Ezek után hol jöttek a meccsek, de inkább mentek és a 6.helyen találtam magam.A taktikát picit megbabráltam és sikerült újra elindulni felfelé...A dobogó messze került tőlem, de a playoffra még volt esélyünk. Az utolsó 3meccsen elég volt már az egyetlen pont is, hogy a 4.helyet megtartsam a Dumbarton,Ayr csapatai előtt és ebből mind a két csapattal találkoztam...Szerencsére már a Dumbarton-t elkalapáltuk egy 6-1-es meccsen így készülhettünk a playoffra... A playoff első meccsén a 2.ligás Livingston csapatát hazai pályán 4-0-ra idegenben remek játékkal 6-0-ra poroltuk el, így a döntőben jöhetett a mumus Stenhousemuir csapata. Az első meccsen 1-0 míg a visszavágón extra time után 3-3-al múltuk felül...Jöhet a 2.liga :) A legjobb emberem: Darren Lavery 39/26 gólt termelt és ismét nagyon bízom benne, hogy a cipője tele lesz gólokkal :)