104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    hát eleinte 10 vagy 13e volt a stadion ott majdnem teltház volt mindig a premier ligába utána bővítették is 23ere de addig költöztünk az fratton parkba ott meg olyan 70-80% körül volt a látogatottság. később az új stadion alapból 28e lett, de mire kész lett az már simán meg is telt(2019be adták át), nem is telt el egy szezon már bővíteni akarták ami sajnos elsőre megszakadt, de másodjára már kész lett és 43e lett az aréna ami szinte mindig megtelik, de hát a világ legnépszerűbb klubja vagyunk szóval szinte elvárás már így 10 év után.
  • fordjee
    Grat, szép eredmények, remélem Millwallal eljutok idáig:)
    A nézőszám mennyi volt kezdetben? Hogy nőtt meg ennyire? Nekem az istennek sem akar, mindig 13-14 ezren vannak, max. rangadókon van telt ház.
  • Utley
    gratula! igazán szép menetelés!Látom nyomod 10 éve, ha én ennyit lenyomok a csapatommal és a sikerek se kerülnek, akkor se fogok a nyomodba érni :)
  • LasDen #95212
    hogy lehet 10 evig egy csapatnal maradni? nekem a max az 5 ev volt talan. az atlag az 2-3 ev :D
  • Darthmushroom
    köszi. gondolok h lehet egy évet még le kéne velük nyomni, mert megint 14kval bővítik a stadiont :D így 57-58e lenne a fedett stadionunk :D
  • korbin555
    Grat.Dominancia felsőfokon.Ezzel a 10 évvel megvan a Part Of The Furniture achievment is.
  • Darthmushroom

AFCB 10. szezon

Na sikerült befejezni a jubileumi szezont, ahol rekordok sorát döntögettük mint a bl-be mind a bajnokságba. A ligakupába és a FA kupát nem is vettük komolyan meg szerencsénk se volt szóval ezért egy kicsit szomorú vagyok. A bajnokságot ismét tükör simán nyertük hatalmas gól rekorddal, góllövő lista első 3 helyén és az értékelés első 4 helyén is én játékosom áll. A BL-be igazán komoly akadály nélkül jutottunk döntőbe ahol viszonylag simán meg is védtük a címünket, itt is 48 góllal új rekordot tettünk az asztalra. A keret még mindig tud egy kicsit fejlődni, és akkor a top játékosok: Carfora, De Oca, Hamilton, Medynskyi.
  • Darthmushroom
    és még van 3 forduló :D

Nottingham 2:8 AFCB
  • Darthmushroom
    no comment
  • Darthmushroom
    vajon meglesz a 128 gól? tabella
  • Darthmushroom
    kis naivak azt hitték h a 2:0-tól megijedünk :D
    Swansea
  • Zenszkij
    Skin.
  • fordjee
    Kicsit mesélek én is a Millwall-ról.
    A 2. szezonunkat kezdtük a Premier Ligában, ismét nem túl nagy reményekkel, de most már a kiesés elkerülésénél kicsit merészebb célokat határoztunk meg, és a középmezőnyben szeretnénk végezni.
    Erre minden esélyünk meg is van, sikerült jó pár neves játékost kölcsönvennünk, vételi opcióval (Honda, Schieber, Umat Buluk, egy jobb oldali védő, nem jut eszembe a neve), illetve leigazoltuk Hajrarovicot, és egy 17 éves román tehetséget, akiért sorba álltak a nagycsapatok, de minket választott. (Sajnos lesérült november környékén 3 hónapra).
    Jelenleg február elején vagyok és a 8. helyen állok, de előre már nem nagyon tudok lépni, visszafelé viszont annál inkább. Produkáltunk egy nagy győzelni sorozatot, aminek a Chelsea vetett véget (4-0 oda). Ami bosszantó, hogy nehezen tudjuk stabilizálni a jó formánkat, olyan vereségekbe futunk bele néha, hogy rossz nézni. A tök utolsó West Brom oda-vissza megvert pl.
    A legnagyobb gondom mégis a pénzügyi helyzet. Sajnos a nézőszámunk a béka segge alatt van (kb. 15ezer átlagban), így pénz nem igazán jön be. Csak a tévés közvetítésekért kapunk értelmes összeget. Számításaim szerint ezzel az 500ezres fizukerettel év végére kb. 15 millió lesz a bevételünk. Így megint nem lesz pénz igazolni még jobb játékosokat, mert nem fogok tudni nekik fizetést adni.
    Azt hiszem el kell kezdenem komolyan foglalkozni az emberkereskedelemmel, muszáj lesz eladnom egy pár játékosomat, akik stabil kezdők és ingyen a helyükre hozni másokat. Más esélyt nem látok arra, hogy még feljebb lépjünk a tabellán.
    Nemsokára vége a szezonnak, akkor majd képekkel is jelentkezem.
    Grat mindenkinek az eredményekhez:)
  • Sysfox
    Ez milyen skin?
  • Pietro87
    Gratula mindenkinek a gyors feljutásokhoz, bajnoki címekhez, rekordok döntögetéséhez. Olvasgatom én itt a beszámolókat (B'mouth, Ajax, Vasas, Csepel, Millwall és akiket még kihagytam), csak sajnos most nekem kiesett ez a hétvége. 7-8 forduló telt el az Aachennel, jelenleg hatodik vagyok, kb. 6-7 pont a lemaradásom. Fogalmam sincs, hogy összejön-e a feljutás, plusz azért sem elértem ahhoz a bizonyos szeptember 9-i dátumhoz. :D A szomszéd fórumban már informálódtam erről, bár azt nem tudom, hogy a patch után lehet-e még folytatni a megkezdett karriert. Utóbbit nem kérdeztem meg, de mindegy is, ha végül nem, akkor átevezek a calcio vizére és ott nyomok valakivel.

Egy érdekesség feltűnt a német ligában: nem játszottam német kupát augusztusban. Ez fura most így.
  • Zenszkij
    Nah gyors le is daráltam az első évemet Csepelen.

Sima volt a bajnoki cím. Viszont a taktikát még év végére se sajátították el teljesen az amatőr fiaim.
    Meccsek. Volt egy elég hosszú győzelmi szériám, ami megpecsételte a bajnoki cím sorsát. Jelenleg nincs egy fillér se a kasszában, nem is volt. Nincs fizetési keret. Amatőr a csapat, nem kapott fizut senki. Kíváncsi vagyok ez az NB2-re hogy módosul.
  • zyndar
    Elvileg 3 hónapja kész az új stadionunk, a facilitiesnél írja is, de még mindig a Stade de France-ban játszunk és persze a kölcsönt is fizetjük folyamatosan. Nincs hazai pályám.
  • geo91
    hajrá! ;)
  • Zenszkij

Úgy döntöttem rendkívül kemény fába vágom a fejszém, és rárobbantam a Csepel FC csapatára. A csapat a Csepel SC jogutódja, melyet 1912-ben alapítottak. Négyszeres magyar bajnok, először 1942-ben, majd 1943-ban, később 1948-ban és 1959-ben hódíthatta el a magyar bajnoki serleget. Így a Csepel a magyar bajnokok örökranglistáján a hatodik helyet foglalja el. 2001-ben megszűntek létezni, majd a jogutód a Csepel FC lett, melyet 2006-ban alapítottak.

A csapat a Béke téri Stadionban játszik. A stadion állapota katasztrofális.

Állítólag 14.000 a befogadóképessége, jó vicc. A csapat az NB3 nyugati csoportjában szenved és full amatőr, nincs fizukeret, itt kérem mindenki ingyen dolgozik. Nincsen 25 m eurós szponzori gyorssegély ez a posványos magyar labdarúgás legalja..Lássuk mire jutok :D.
  • LasDen #95196
    lattam mar uj tulajt (Haladas, kinaiak, teljes foleny), de a 25milla az teljesen hihetetlen. nem mondom hogy barki barmit buheralt, de ez bullshit :D
  • korbin555
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fogalmam sincs,hogy egyáltalán lehetséges-e megcsinálni,hogy a semmiből előkerüljön egy tulajdonos.Egy szponzorról már nem is beszélve.De igazad van,és nem mesélek tovább.
  • geo91
    ne már, de tényleg, ne próbáld már meg bemesélni, hogy nem nyúltál editorhoz... :DDDD nincs gond a fun mentésekkel, csak azt az ember megtartja magának, már ha nem unja meg néhány napon belül, de hogy egy fórumnyi embert hülyítsen vele, az sok szerintem.
  • korbin555
    Én aztán tudom.Ezért mondtam,hogy engem is meglepett.5M nem lepett volna meg,mert az más karrierben is többször előfordult.
    De találtam még ilyet.Egy kicsit körülnéztem,és a Slovan Bratislava messze a leggazdagabb klub Kelet-Európában.Dél-Afrikai tulajdonosa van(és menedzsere), és 139M az értékük.1 éve meg talán 4 M-t ha értek.
    De amúgy is gondolkodom rajta,hogy folytassam-e.Nem a pénz,hanem főleg az unalmas hazai meccsek miatt.Ebben az évben még szórakoztató volt,de jövőre már csak az lenne a kérdés,hogy veretlenül leszek-e bajnok.Még megfontolom.
  • geo91
    lehetne egy külön topik az editoros fun-mentéseknek, esetleg mehetnének a posztok a help&warezba.
  • pinnacle
    Háát ez a 25 millás szponzorpénz annyira szép :)
  • LasDen #95190
    arra gondolok, hogy az nb1-ben nem osztogatnak cxsak ugy ilyen penzeket....
  • korbin555
    Sajnálom,de nem utasíthattam vissza.Ráadásul ahogy nézem,az új román tulaj a Debrecennél még ennél is többet adott.Ez van.
  • LasDen #95188
    ertem en hogy kurva jo vagy, de a 25milla akkora bullshit mint ket haz...
  • korbin555
    Vasas SC. 2014-2015.

12 bajnoki maradt tavaszra,így ez egy villámgyors fél szezon volt.Ráadásul villámrajtot is vettünk.A Videoton gyakran botladozott is,mi meg nem nagyon. Már 8 pont előnyünk is volt,amiből a végére kicsit leadtunk,de simán nyertünk. Ideje volt,régen volt már 1977.
    Meccsek.
    NB 1.
    A február 1-én beköszöntött Kánaán pedig most ért el hozzám is.Büdzsé.Ezen elég rendesen kozmetikáztam a fizetési keret javára.Most erősítenem kell,mert ez a szponzori pénz csak egy évre szól.A pénzemhez,és a reputációmhoz képest a lehető legerősebb keretet kell összehoznom,mert amikor ez a szponzor jövőre eltűnik,arra legalább legyen egy jó csapatom.Az NB1 többé nem izgat,mert ennél már csak erősebbek leszünk,senki nem fog szorongatni bennünket.Bár a Debrecen is megtollasodott,Szima helyett egy román milliárdos lett a Chairman.De miattuk sem aggódom.Főleg amíg a két meccset játszó emberem után érdeklődnek.Ingyen is megkapják,csak lehetőleg sokat játsszon.
    Az átigazolási szezonra már megkezdtem az előkészületeket.Két embertől közös megegyezéssel megváltam,nyolcat pedig listára tettem.Legalább 8-10 olyan embert kell hoznom,akikkel lehet esélyem elérni a BL csoportkört.Ha idén még nem sikerül,az sem tragédia,de sürgősen meg kell mutatnunk a világnak,hogy létezünk. A reputációm most egy kicsit emelkedett,fizetést meg olyat tudok adni,amilyet a régióban talán senki(Ukrajnát kivéve).Magyar már nem lesz a keretben,akik itt voltak,már eddig sem fértek be a csapatba.A márciusban jött ifikből könyörületből 5-öt itt tartottam,mert most már vannak ifi edzőm is,és halálra unták magukat. Viszont végre van két igen jó scoutom,tehát szép lassan megkezdem a verbuválást is.Egy BL induló klub a szegény országokban már csábító perspektíva lehet a fiatalok számára(Csak ez a rettenetes youth facilities megőrjít).
    A karrier első említésre méltó üzlete is megtörtént,Stepinski januárban aláírt a Hertha-hoz.Ingyen jött,950k+25-ot kapok érte.Mert a tavaszt még itt töltötte kölcsönben,ehhez ragaszkodtam.Ezt az irányt szeretném követni,de még hosszú az út.Nagyon szeretném,ha már végre Afrikába is küldhetnék megfigyelőt,de arra egy évet még várnom kell.
    A végére még egy dolog.Egész szépen megnőtt az érdeklődés,4800 körüli átlagnézőszámot produkáltunk(A Fradi a vadiúj stadionjában 7400-at).Az utolsó fordulóban éppen a Fradi ellen,a frissen megkoronázott bajnokcsapatunkra 18000 néző volt kíváncsi.Ez telt házat jelent,de a BL-ben majd csak 6000 nézőnk lehet. Vagy beszerelnek székeket,vagy szomszédolunk,engem nem érdekel.A jegyárak miatt ebből számottevő bevétel úgy sem lesz.
    Még valami.Vadócz 29 évesen befejezte a pályafutását,és könyörgött,hogy vegyem fel ifi edzőnek.Ránéztem a 7-es working with youngsters értékére,és sajnálattal közöltem vele,hogy az állást már betöltötték.
    Innen folytatom...
    amúgy meg igen nagy a csend.
  • korbin555
    Még jó,hogy ülök.Háromszor néztem meg,hogy a kettes után nincs-e vessző.Mégis volt értelme nem is annyira burkoltan,de áldozatosabb munkára ösztönözni a vezetőket.Szponzor.És a friss Finances.Ha már egyszer üzletember,akkor csak mozgassa meg a kapcsolatait.Persze ettől a poor háttér még nem változik,de talán nyáron valami kézzelfogható hasznom is lesz belőle.
  • Utley
    A végére sikerül behúzni :)
    Létezik olyan Németországban, hogy nincs U21-es csapatom, de az idő haladtával kialakul egy amolyan amatőr csapatom?! Kb Dortmund 2 ilyenre gondolok..
  • korbin555
    Vasas SC. 2 szezon téli szünet.

Kicsit nehezebb a dolgom,mint amire számítottam.A bajnokságban a második helyen állunk,a kupából pedig az 5.körben már kiestünk.Bár a bajnokságban még minden esélyünk megvan a győzelemre,a kupából pedig a Debrecen ellen estünk ki,ami most még belefér.
    Meccsek.
    NB 1.
    Kupameccsek.
    Ami a pályán történik,azzal elégedett vagyok.Tavaszra maradt összesen 12 tétmeccsünk,be kell húzni a címet.
    Viszont ami a hátteret,és az egzisztenciánkat illeti,a katasztrofális a megfelelő jelző.Kezdve az anyagiakkal.Fél szezon alatt már 2,3M mínuszt "termeltünk".Finances.Ezzel nem foglalkozom,mert egyenlőre nem tudok mit tenni.Ez a csapat még nem elég jó egy esetleges BL csoportkörre,hogy extra pénzt hozzak.Ha eladom a legértékesebb játékosaimat,az a kevés pénz nem segít,viszont veszélybe kerülnek az esélyeink a bajnokságban.
    De a gyalázatos háttér miatt eléggé felhúztam magam.Már odáig jutottunk,hogy egy fiatal srác azért utasított vissza,mert ilyen körülmények között nem hajlandó dolgozni.Tehát amikor a tulaj másodszor is elutasította a poor training facilities fejlesztését,a nyilvánossághoz fordultam.Miért jött ide,ha nem akar partner lenni a munkában?Természetesen egyből hajlandó volt az együttműködésre,de világosan jeleztem neki,hogy nem vagyok elégedett a hozzáállásával.Úgysem fog kirúgni, mert előtte két héttel adott új szerződést.Ha megnyerjük az NB1-et,akkor meg már végképp nem mer velem szívózni.A média már így is nagy barátom,a szurkolók meg szeretnek.Azt nem várom,hogy tömjön pénzzel,de ha nem tudja biztosítani a megfelelő feltételeket a klubnak,akkor nem leszünk jóban.Rázúdítom a nép haragját,aztán kiderül melyikünk húzza tovább.
    Tehát most egyszerre folyik a training,és a youth facilities fejlesztése.De itt meg az SI idegesít,mert a youth facilities-nek már egy éve kész kellene lennie,de már másodszor vált át újra tervezési állapotra,mikor éppen kész lenne.
    Szóval nem túl fényes a jelenlegi helyzet,de legalább a csapat jól teljesít.A szünetben még átgondolom,hogy érdemes-e hoznom erősítést.Pénzem nincs,de van még 17k fizetési keretem.Ez az egy,amivel így is jól állok.
    Folyt.köv...
  • Volcanor
    Szerencsére így is hatalmas előnyünk van, 24 győzelemmel kezdtük az évet, viszont azóta x, vereség, majd jött ez a meccs.
  • korbin555
    Ilyenkor tehetetlen az ember.Te még jól is jöttél ki belőle,mert legalább nem kaptál ki.
  • Volcanor
    Asszem mindeféleképpen megdöntöttem az egyéni rekordomat.
  • Volcanor
    Grat.
    Mi meg a BL csoportkörben 3 győzelem után 3-szor kikaptunk, így csak az EL-be mehetünk...
  • korbin555
    Grat.Ezt megcsinálni sokszor lehetetlennek tűnik.
  • Darthmushroom
    a kis ukrán am döntőbe vezette Ukrajnát, Ő lett a gólkirály és a legjobb játékos is a VB-n.
  • Darthmushroom
    Végre összejött az aranylabda. A félévbe gyilkoltunk a két szuper kupát kivettem mert nem lényeg h megnyertük, meg a ligakupát is kivettem mert 11sekkel kiestünk idegenbe a chelsea ellen. A tabella megy így fest, egy cél van a 128 gólt megdönteni, most már simán attack mentalitáson megyünk ha úgy van bárki ellen.
  • korbin555
    Az biztos,hogy a jelenlegi Vasashoz képest nagy dobbantás lenne.De azért már kezd látszódni a kezem nyoma.És nem csak a pályán.Egyre jobban terjeszkedem, főleg Kelet-Európában,ahol olcsó a piac.Aztán majd jön Afrika,de egyenlőre Európán kívülre nem küldhetem őket.Scouting knowledge.Egy idő után minden fontos helyre beteszem a lábam.Ha majd lesz reputációm(meg pénzem),lecserélem a rövidlátó scoutokat sasszeműekre,aztán kezdődhet a biznisz.