A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95184 Vasas SC. 2 szezon téli szünet.
Kicsit nehezebb a dolgom,mint amire számítottam.A bajnokságban a második helyen állunk,a kupából pedig az 5.körben már kiestünk.Bár a bajnokságban még minden esélyünk megvan a győzelemre,a kupából pedig a Debrecen ellen estünk ki,ami most még belefér.
Meccsek.
NB 1.
Kupameccsek.
Ami a pályán történik,azzal elégedett vagyok.Tavaszra maradt összesen 12 tétmeccsünk,be kell húzni a címet.
Viszont ami a hátteret,és az egzisztenciánkat illeti,a katasztrofális a megfelelő jelző.Kezdve az anyagiakkal.Fél szezon alatt már 2,3M mínuszt "termeltünk".Finances.Ezzel nem foglalkozom,mert egyenlőre nem tudok mit tenni.Ez a csapat még nem elég jó egy esetleges BL csoportkörre,hogy extra pénzt hozzak.Ha eladom a legértékesebb játékosaimat,az a kevés pénz nem segít,viszont veszélybe kerülnek az esélyeink a bajnokságban.
De a gyalázatos háttér miatt eléggé felhúztam magam.Már odáig jutottunk,hogy egy fiatal srác azért utasított vissza,mert ilyen körülmények között nem hajlandó dolgozni.Tehát amikor a tulaj másodszor is elutasította a poor training facilities fejlesztését,a nyilvánossághoz fordultam.Miért jött ide,ha nem akar partner lenni a munkában?Természetesen egyből hajlandó volt az együttműködésre,de világosan jeleztem neki,hogy nem vagyok elégedett a hozzáállásával.Úgysem fog kirúgni, mert előtte két héttel adott új szerződést.Ha megnyerjük az NB1-et,akkor meg már végképp nem mer velem szívózni.A média már így is nagy barátom,a szurkolók meg szeretnek.Azt nem várom,hogy tömjön pénzzel,de ha nem tudja biztosítani a megfelelő feltételeket a klubnak,akkor nem leszünk jóban.Rázúdítom a nép haragját,aztán kiderül melyikünk húzza tovább.
Tehát most egyszerre folyik a training,és a youth facilities fejlesztése.De itt meg az SI idegesít,mert a youth facilities-nek már egy éve kész kellene lennie,de már másodszor vált át újra tervezési állapotra,mikor éppen kész lenne.
Szóval nem túl fényes a jelenlegi helyzet,de legalább a csapat jól teljesít.A szünetben még átgondolom,hogy érdemes-e hoznom erősítést.Pénzem nincs,de van még 17k fizetési keretem.Ez az egy,amivel így is jól állok.
Folyt.köv...