A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95187 Vasas SC. 2014-2015.
12 bajnoki maradt tavaszra,így ez egy villámgyors fél szezon volt.Ráadásul villámrajtot is vettünk.A Videoton gyakran botladozott is,mi meg nem nagyon. Már 8 pont előnyünk is volt,amiből a végére kicsit leadtunk,de simán nyertünk. Ideje volt,régen volt már 1977.
Meccsek.
NB 1.
A február 1-én beköszöntött Kánaán pedig most ért el hozzám is.Büdzsé.Ezen elég rendesen kozmetikáztam a fizetési keret javára.Most erősítenem kell,mert ez a szponzori pénz csak egy évre szól.A pénzemhez,és a reputációmhoz képest a lehető legerősebb keretet kell összehoznom,mert amikor ez a szponzor jövőre eltűnik,arra legalább legyen egy jó csapatom.Az NB1 többé nem izgat,mert ennél már csak erősebbek leszünk,senki nem fog szorongatni bennünket.Bár a Debrecen is megtollasodott,Szima helyett egy román milliárdos lett a Chairman.De miattuk sem aggódom.Főleg amíg a két meccset játszó emberem után érdeklődnek.Ingyen is megkapják,csak lehetőleg sokat játsszon.
Az átigazolási szezonra már megkezdtem az előkészületeket.Két embertől közös megegyezéssel megváltam,nyolcat pedig listára tettem.Legalább 8-10 olyan embert kell hoznom,akikkel lehet esélyem elérni a BL csoportkört.Ha idén még nem sikerül,az sem tragédia,de sürgősen meg kell mutatnunk a világnak,hogy létezünk. A reputációm most egy kicsit emelkedett,fizetést meg olyat tudok adni,amilyet a régióban talán senki(Ukrajnát kivéve).Magyar már nem lesz a keretben,akik itt voltak,már eddig sem fértek be a csapatba.A márciusban jött ifikből könyörületből 5-öt itt tartottam,mert most már vannak ifi edzőm is,és halálra unták magukat. Viszont végre van két igen jó scoutom,tehát szép lassan megkezdem a verbuválást is.Egy BL induló klub a szegény országokban már csábító perspektíva lehet a fiatalok számára(Csak ez a rettenetes youth facilities megőrjít).
A karrier első említésre méltó üzlete is megtörtént,Stepinski januárban aláírt a Hertha-hoz.Ingyen jött,950k+25-ot kapok érte.Mert a tavaszt még itt töltötte kölcsönben,ehhez ragaszkodtam.Ezt az irányt szeretném követni,de még hosszú az út.Nagyon szeretném,ha már végre Afrikába is küldhetnék megfigyelőt,de arra egy évet még várnom kell.
A végére még egy dolog.Egész szépen megnőtt az érdeklődés,4800 körüli átlagnézőszámot produkáltunk(A Fradi a vadiúj stadionjában 7400-at).Az utolsó fordulóban éppen a Fradi ellen,a frissen megkoronázott bajnokcsapatunkra 18000 néző volt kíváncsi.Ez telt házat jelent,de a BL-ben majd csak 6000 nézőnk lehet. Vagy beszerelnek székeket,vagy szomszédolunk,engem nem érdekel.A jegyárak miatt ebből számottevő bevétel úgy sem lesz.
Még valami.Vadócz 29 évesen befejezte a pályafutását,és könyörgött,hogy vegyem fel ifi edzőnek.Ránéztem a 7-es working with youngsters értékére,és sajnálattal közöltem vele,hogy az állást már betöltötték.
Innen folytatom...
amúgy meg igen nagy a csend.