104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
megyünk torinoba. Schalke lesz az ellenfél, talán az eddig legkomolyabb. -
csalódás... főleg h a 3ból 2 irtó szar gól volt... és még jobbak se voltak... -
no comment :D -
na az ilyenekért nem foglalkozok tákold db-kel, az AEK-es még viszonylag jól megvolt csinálva na de a többi.. -
Igen, teljesen igazad van. Már csak egy bajom van, node ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen: nincs tartalék és ificsapatom. Azt gondoltam, hogy idővel lesznek, de továbbra sincs. Minden első osztályúnak van viszont. Azt hozzá lehet adni editorral? -
szépen menetelünk a Vitesse (2:2,3:1) után a Levert is kiejtettük. Télen csak Vietto érkezett mivel kénytelen voltam Mbokanit eladni mivel nem bírta megszokni a környezetet, gondolom fázott az afrikai segge az ukrán télbe. -
korbin555 #95369 Akkor az a francia db is beteg.Szerencséd volt.Hibás a német is,az angol 12.ligás is,meg a magyar NB3-as is.Bár minden külső db kockázatos.Amíg az első szezonban,vagy a második elején derülnek ki a disznóságok,az még belefér.De ha 5 szezon után jön a balhé, az már kiveri a biztosítékot.Elúszik egy jó karrier,meg a rengeteg ráfordított idő. -
korbin555 #95368 Hoppá!Most néztem utána,és az angol youth rating az idei játékban már csak 130.Tavaly még 151 volt.Ez azért valamennyire magyarázat lehet,mert ez nagyon komoly visszaesés.Úgy látszik az SI is rájött,hogy az angol gyerekek erősen túl voltak értékelve. -
Letoltam megint, kivettem a negyedosztályt, működik, hurrá. Cserébe, hogy megkaptuk az első osztályú státuszt, többet kérnek ugyanazok a játékosok :) Ez persze így van rendjén, csak túl kellett vállalnom magam. -
Engem csak azért zavar mert 11 szezont lenyomtam és nem is az h világklasszis jöjjön minden évbe az akadémiára, de egy olyan játékos nem jött aki legalább csereként megállta volna a helyét a klubnál. Oké az elején esélytelen volt, de már évek óta elég jó utánpótlás volt és így is semmi, főleg úgy h eu.-t is úgy ismerjük mint a tenyerünket szóval akár nem brit játékos is nevetve kerülhetett volna az akadémiára. -
korbin555 #95365 Még egy indok,hogy ne értsem,mi folyik a játékban.Ennél többet egyszerűen már nem lehet csinálni.Etalonként lehetne mutogatni a hátteret,meg a staffot.
Az ideiben még nem jutottam el ilyen magas szintre Angliában,de a német mentésben ennél jóval gyengébb háttérrel is jöttek a klasszis ifik.Magas ez nekem,bevallom őszintén. -
HyOD és a scout range, UK és Ir. max. közép és dél Európa meg éppen h nem maxon van. -
korbin555 #95363 Szerintem a környék nem rossz.South-West England,ami 5M embert jelent a közvetlen vonzáskörzetben.És mivel ott mindenképpen egyeduralkodó vagy,ezért minden évben kellene kapnod igen jó ifiket is.Ha pedig a Scouting Knowledge az UK and Ireland területen Complete,akkor a Brit-szigetek minden sarkából kellene kapnod ifiket,nem csak a szomszédból,vagy Angliából. -
ja és angol szóval azzal se lehet baj h alkalmazkodnia kéne. -
egyik ha nem a legjobb HoYD dolgozik már nálam évek óta, és well est. volt 2 évig és most az extensivet is elértük azért csak erre tudok gondolni h szar a környék, mert semmi nagy város nincs a környéken és ezért nincs minőség. -
korbin555 #95360 Ezzel a csúcs háttérrel jönnie kellene a minőségi ifiknek.A vonzáskörzetben lévő klubok simán elvihetik előled az ifiket,de nem így,hogy tiéd egész Anglia legjobb háttere.Nézd meg a staffot is,mert ehhez kell még egy,a felszereltséghez méltó,4-5 csillagos HoYD is(vagy akinek be van állítva,hogy ő hozza az ifiket a klubhoz).Ha ő is világklasszis, akkor ez számomra is érthetetlen.
Szerintem annak meg csak örülhetsz,hogy van egy 57 ezres stadionod,és nem kell egy évtizedet albérletben játszanod,mint másoknak.Még így is jól jöttél ki a bugos stadion mizériából. -
Pietro87 #95359 Ilyet még nem is hallottam. -
Hmm, nem rakott be az első osztályba, továbbra is Ligue 2, ellenben sehol sem generált bajnokikat, csak kupameccsek vannak minden osztályban. Van egy mentés 4 hónapról korábban, kiveszem a negyedosztályt, hátha... -
Ezt se nagyon értem, 28eres fedett stadiont csináltak alapból azt h az istenbe bővítik a duplájára úgy h közbe meccseket játszottunk benne? valahogy nem tudom elképzelni h fedett stadiont h lehet úgy bővíteni több mint 10e székkel úgy h játszanak benne, tetővel mit csinálnak közbe? :D (2 bővítés volt már) -
jó mondjuk függ attól is h ki nyerte a ligakupát meg ki ellen, mert most a city nyerte és azért indulhat a 6. és ha az Arsenal nyer akkor indulhat a 7. legalább is én így vettem ki :D nálad lehet más a szitu :D -
fordjee #95355 Náláam Ince nem egy nagy spíler, szarul is játszott és most a Newcastle-ben sem parádézik. Ince
Azért 25% részesedést kapok majd, ha eladják, szóval több lesz majd ez a 7 millió, remélem:)
Csak belinkelem a legnagyobb igazolásom, mindössze 5 millióba került. Martinez
Csak állandóan fáradt, az Olimpia miatt, most kezdi visszanyerni az erőnlétét. De óriási igazolás volt, ha elviszik majd, nagyot kaszálunk belőle. Ha egyáltalán eladom majd.
Nem hiszem, hogy a 7. helyezett egyből a csoportkörbe kerül, mi ott kezdtünk, semmi selejtezőt nem kellett játszanunk. De ha úgy van, ahogy mondod, akkor nagy mák a 7. hely. -
Gratu!! Incet nagyon olcsón adtad szerintem többet is kaphattál volna érte vagy várni kellet volna még az eladásával. Am mivel FA kupát vesztetted én úgy tudom h nem ezzel indulsz eu.ba hanem azzal h 7. lettél. pl. elméletileg (legalább is MU fórumokon írták) ha idén az Arsenal megnyeri az FA kupát a MU indul a 7. hellyel az EL-be és nem a vesztes Hull. -
Olyan kérdésem lenne mert ezen agyalok egy ideje h ott az AFCB-m idén már extensive szintet is elértük utánpótlásnál és még most se jött egy átlagos szintű játékos se az akadémiára, azt tudom h sokat számít h nem túl nagy város, de h a környéken sincs és azért is lehet? pl. Oldham vagy Bolton a nagy Manchesterhez tartozik de még se Manchester, meg nem is akkorák, de ez számíthat a játékba h ott van közvetlen vagy h ekkora nagy a környék? valóságba tudom h számít h hova mennek vadászni ifikért de h a játékba ez a város nagyságán kívül számíthat? -
fordjee #95352 Sziasztok!
Millwall, 2015-2016-os szezon. (3. szezonom, a 2. az élvonalban)
Először is az átigazolások. Mindeféleképpen erősíteni akartam a kereten, kaptam is kb. 15 milliót igazolni (ha jól emlékszem), nos, így sikerült:) Mivel nagyon sok játékosomnak lejárt a szerződése, elég kevesen maradtunk, így muszáj volt kölcsönvenni pár játékost, ami így utólag remek döntésnek bizonyult.
Nézzük sorban:
De Vrij alapember lett, a legjobb védőm, maximálisan bevált.
Petre 17 éves, a jövő nagy tehetsége, nagy csapatok elől sikerült elhappolni, de az év legrosszabb igazolása lett sajnos. Nem feküdt neki a belső támadó szerepkör, ezen a következő szezonban változtattam, de erről majd később.
Hajrovicot választották a szurkolók a szezon legjobb játékosának, telitalálat volt a leigazolása.
A tübbiek nagyjából közepes szinten teljesítettek, mindegyikre opciós jogom volt, de erről is majd a következő szezonban.
Távotott Tom Ince, rajta 7 milliót kerestem , mert ingyen jött, úgyhogy nem bántam , hogy elment.
A szezon minden várakozásomat felülmúlta, sikerült a klub legjobb eredményét elérni. Tabella
De az igazi kánaán az Fa kupa döntőjébe jutás volt, ahol a Manchester United volt az ellenfél. Sajnos nem sikerült a bravúr, különösen az fájó, hogy 90 percig szinte csak mi voltunk a pályán, de a hosszabításban elfáradtunk, és bedaráltak minket. Fa kupa döntő
Mivel a Man U. a bl-ben indul, így mi, történetünk során másodszor, kiléphettünk a nemzetközi porondra. (Egy kis kedvcsinálónak a csoportom sorsolása, egyből ide kerültünk) .
Csapat statisztika
Taktika
Szóval szenzációs szezonon vagyunk túl, és már javában benne vagyok a következő szezonban, ahol egy óriási igazolást is végrehajtottunk, majd a következő összefoglalóban benne lesz ez is:)
Érdekes, hogy amikor átvettem a csapatot, az akkori játékosaimból már nem sokan vannak meg, de Woolford (3 hónapig sérült volt), Jackson és Malone még mindig alapemberek. Woolford helyére már jópár játékost hoztam, de mindig visszajátszotta magát. Pedig az értékei finoman fogalmazva sem a legjobbak. Szívemhez nőtt ez a 3 játékos, megmondom őszintén:)
-
nem, csak megakartam nézni pár ukrán játékost h mit művelt az életébe, és utána láttam h alig van már a szezonból mondom akkor befejezem már azt a kevesett :D Kijevnél úgy is 2,5 hónap téli szünet következett volna :D -
Na mi az, a Kiev ment a levesbe? :) -
Nem gondoltam volna h 2 tükör sima év után valaki újra partyba lesz velünk. -
hát nyáron főleg az első évbe alap h mind3 slotba ugyanaz a taktika és egy dbig az edzés is az, mert különben semmi begyakoroltság nem lesz szezon elejére.. későbbi szezonokba ez már nem fontos mivel ott nem 0ról kezdi a taktikát max ha a teljes keretet kicseréled. -
Pietro87 #95347 Na, igen, a taktikával meg lehet szenvedni az elején. Olvastam is, hogy egyesek pont ezért a taktikák begyakorlását nyomatják az elején, az általános edzésben. Én is feltettem jó néhány hónap erejéig, kicsit intenzíven is ment, majd visszaváltottam balance-ra.
Persze, én is úgy vágok bele, hogy már létezik egy elképzelt felállás. Majd ha ez befuccsol, átvariálom rendesen. :D De előfordul, amikor alkalmazkodnom kell - és nálam mostanában ez a jellemző -, mert egyrészt a klubnak annyira nem futja anyagi téren, másrészt olyan a keret, hogy örülök ha már két formációt ki tudok belőlük hozni. -
ha fiatal a játékos, akkor inkább a taktikába illőt használom mint amit felajánl h abba jobb lenne, mert úgy is átlehet képezni megfelelő edzéssel h a másik szerepkörbe legyen jobb.
Persze egy karrier kezdetén ez nehezebb, de ilyenkor jön az h aki nagyon nem illik hozzám meg az elképzeléseimhez az mehet a levesbe akár ingyen is.. és legalább 1-2 játékos érkezzen aki meg igen, többit meg edzéssel kell átnevelni. Ezért pl. Én mentéseim a 90%ba nagyon döcögök az elején mert mert taktika se teljesen finomhangolt meg a keret se pont olyan mint ami kéne. Kivételek az ilyen Lazio,Dynamo Kijev meg egyéb ilyen stílusú csapatok akiknek 90%ba megegyezik a keret az elképzeléseimmel, max a minőség nem olyan. -
Pietro87 #95345 Lenne egy kérdésem. Mennyire használjátok egy-egy játékos posztra állításánál a gép szerinti legjobb szerepkörét? Például értem azt, van egy lesipuskásod, de te azt a játékost például CF-ként alkalmaznád inkább. Mert neked ez az elképzelésed. Illetve, nem egy játékosnál látom azt, hogy pl. DM pozícióban, több szerepkörben is 4 csillagos. Na, ekkor döntsd el, hogy miben is használd őt. Eleinte az én elképzelésem szerint mentem, de utána ráhagytam magam ezekre a segítségekre. Lehet, hogy egyedül leszek ezzel, de nekem az sokkal jobban tetszene, ha te találnád meg a poszton belül a játékosod stílusát. De itt az van, hogy előre le van írva, mit milyen szinten tud játszani.
FM11-ben akikről a valóságban is tudtam, hogy mit játszanak, azokat egyből be tudtam lőni. Viszont kevésbé ismerteknél illetve a generáltaknál már játszadozni kellett ezekkel a kis beállításokkal, hogy a legjobb tulajdonságaikat hasznosítva lépjenek pályára. Jó, egy 188 cm-es és 90 kg-os csatárnál azért lehetett sejteni, hogy erőcsatár lesz, és nem pedig trequartista. :) -
korbin555 #95344 Ilyen az emberi természet.Némelyik játékos viszont akkor is rinyál,ha túl jól mennek a dolgok.Angol 6.ligában három meccsen négy gólt rúg a csatár,és már nagyobb klubhoz akar menni.Kinek kellesz,te hülye?Azt már a tyúkeszével elfelejtette,hogy előtte nyolc meccsen egyet szerencsétlenkedett be. -
ha már valami nem megy, akkor folyton rinyáltok :D -
dehogynem :D ilyen hármassal: Yarmolenko, Bezus, Konoplyanka -
antunes coimbra #95341 Ha lenne egy Bornemouth Ukrajnában,gondolom nem fickándoznál ennyire.
-
Na ennyi 
Hamar megunós. -
I'm sorry :D -
komolyan már vicces az fm14be meg se lepődök h a leggyengébb sz*pat meg legjobban a csoportban...
Levisky -
nem értem miért írhattad, tök nehéz :D :D -
hoppáá Konoplyankát letudtam igazolni :D igaz távozni kellet érte a Veloso+Vukojevic párosnak. de 15m+7,5 részletbe +meccsek utáni+válogatott meccsek utáni+gólok utáni opcióval meg lett :D Yarmolenko+Kono párossal gyilok lesz