A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pietro87
    Lenne egy kérdésem. Mennyire használjátok egy-egy játékos posztra állításánál a gép szerinti legjobb szerepkörét? Például értem azt, van egy lesipuskásod, de te azt a játékost például CF-ként alkalmaznád inkább. Mert neked ez az elképzelésed. Illetve, nem egy játékosnál látom azt, hogy pl. DM pozícióban, több szerepkörben is 4 csillagos. Na, ekkor döntsd el, hogy miben is használd őt. Eleinte az én elképzelésem szerint mentem, de utána ráhagytam magam ezekre a segítségekre. Lehet, hogy egyedül leszek ezzel, de nekem az sokkal jobban tetszene, ha te találnád meg a poszton belül a játékosod stílusát. De itt az van, hogy előre le van írva, mit milyen szinten tud játszani.

FM11-ben akikről a valóságban is tudtam, hogy mit játszanak, azokat egyből be tudtam lőni. Viszont kevésbé ismerteknél illetve a generáltaknál már játszadozni kellett ezekkel a kis beállításokkal, hogy a legjobb tulajdonságaikat hasznosítva lépjenek pályára. Jó, egy 188 cm-es és 90 kg-os csatárnál azért lehetett sejteni, hogy erőcsatár lesz, és nem pedig trequartista. :)