A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!

Millwall, 2015-2016-os szezon. (3. szezonom, a 2. az élvonalban)
    Először is az átigazolások. Mindeféleképpen erősíteni akartam a kereten, kaptam is kb. 15 milliót igazolni (ha jól emlékszem), nos, így sikerült:) Mivel nagyon sok játékosomnak lejárt a szerződése, elég kevesen maradtunk, így muszáj volt kölcsönvenni pár játékost, ami így utólag remek döntésnek bizonyult.
    Nézzük sorban:
    De Vrij alapember lett, a legjobb védőm, maximálisan bevált.
    Petre 17 éves, a jövő nagy tehetsége, nagy csapatok elől sikerült elhappolni, de az év legrosszabb igazolása lett sajnos. Nem feküdt neki a belső támadó szerepkör, ezen a következő szezonban változtattam, de erről majd később.
    Hajrovicot választották a szurkolók a szezon legjobb játékosának, telitalálat volt a leigazolása.
    A tübbiek nagyjából közepes szinten teljesítettek, mindegyikre opciós jogom volt, de erről is majd a következő szezonban.
    Távotott Tom Ince, rajta 7 milliót kerestem , mert ingyen jött, úgyhogy nem bántam , hogy elment.
    A szezon minden várakozásomat felülmúlta, sikerült a klub legjobb eredményét elérni. Tabella
    De az igazi kánaán az Fa kupa döntőjébe jutás volt, ahol a Manchester United volt az ellenfél. Sajnos nem sikerült a bravúr, különösen az fájó, hogy 90 percig szinte csak mi voltunk a pályán, de a hosszabításban elfáradtunk, és bedaráltak minket. Fa kupa döntő
    Mivel a Man U. a bl-ben indul, így mi, történetünk során másodszor, kiléphettünk a nemzetközi porondra. (Egy kis kedvcsinálónak a csoportom sorsolása, egyből ide kerültünk) .
    Csapat statisztika
    Taktika
    Szóval szenzációs szezonon vagyunk túl, és már javában benne vagyok a következő szezonban, ahol egy óriási igazolást is végrehajtottunk, majd a következő összefoglalóban benne lesz ez is:)
    Érdekes, hogy amikor átvettem a csapatot, az akkori játékosaimból már nem sokan vannak meg, de Woolford (3 hónapig sérült volt), Jackson és Malone még mindig alapemberek. Woolford helyére már jópár játékost hoztam, de mindig visszajátszotta magát. Pedig az értékei finoman fogalmazva sem a legjobbak. Szívemhez nőtt ez a 3 játékos, megmondom őszintén:)