104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Azért vicces h gyakorlatilag nullás utánpótlással ilyen ifi jön.
  • Darthmushroom
    Csalódás h hiába vezettünk 2szer is, a végén csak sikerült kikapni még akkor is ha más szint a Bayern.
  • Pietro87
    Tényleg, írtad is. :)
  • zyndar
    Nem, a CFA a vásárolt játékban is csak választható az elején, de csapatot már nem tudsz. Ezért is kellett adatbázist leszednem, ami miatt jöttek a hibák, amiket korábban írtam.

@korbin: az előbb hülyeséget írtam, mert most gondolom alap adatbázissal játszol.
  • Pietro87
    Akkor gondolom, hogy a játék tört mivolta miatt nem látom a CFA ligát és a csapatokat sem. Mert ezek szerint te még karriert is tudtál indítani onnan.
  • zyndar
    Áhh ezek a hegesztett adatbázisok...
  • Darthmushroom
    Ricoh az már rég elkészült stadion még premier ligások voltak mikor az kész lett, a csőd miatt költöztek közös stadionba mivel olcsóbb a bérlés mint a fenntartás.
  • zyndar
    A Villemomble a negyedosztályban, CFA A ligából indul. Az én kiegészítőm picit bugos, 2 dolog, ami biztosan e miatt van:
    - nincs tartalék és ificsapatom
    - amikor feljutottam az első osztályba, akkor nem adott hozzá a a ligához, továbbra is a másodosztály tabelláját láttam és mint később kiderült, nem generált fordulókat sem egyik osztályban sem. Vissza kellett töltenem az előző szezonról egy állást és kivettem a játszható ligák közül a negyedosztályt és így ment tovább az élet.

Szóval 3 file-os automata mentés nélkül sehova.
  • korbin555
    Más bug is van az új stadionnál.Most olvasom,hogy akkor is Northamptonban játszottak,amikor már régen kész volt a Ricoh.Lehet,hogy nem jól választottam.Mit csinálok majd a PL-ben egy 7 ezres stadionnal?Egyenlőre félbehagyom,és előrepörgetem a játékot 2016 őszig.Ha nem lesz jó,akkor keresek mást.
  • Pietro87
    Orosz ligához is kerestem kibővítést, de sehol nem leltem rá a neten. Pedig jobban élveznék egy karriert, ha nem csupán két osztály lenne a játékban.

A másik "nagy gondom" pedig a négy karrierem: azt veszem észre, hogy csak kapkodok, több bajnokságot is ki akarok próbálni egyszerre. Pedig nem így kéne. Valószínű, hogy a négy karrieremből csak max. csak kettőt fogok meghagyni. :)
  • Pietro87
    Gratula a Drezda feljuttatásához és sok sikert a Coventryhez. Ezt a coventry-s dolgot átérzem, én is hasonlókat éltem át az Aachen-nel.

Zyndar, a Villemomble hányadik osztályban van? Leszedtem most egy kiegészítőt, mely elvileg kibővíti a francia ligát, egészen a hatodosztályig. Még gondolkodom rajta, hogy belerakjam-e.

Egyébként alapból a negyedosztályig, a CFA ligáig van megcsinálva a játék, de az ottani csapatokkal nem is lehet indítani. Sőt nem is látom a liga állását, sem a csapatokat, így pedig mi értelme van az elején kiválasztani, hogy hány osztályt akarok játszhatóvá tenni. FM11-ben legalább mutatta a bajnokság állását, itt meg semmi.

Fél-off. A lengyel liga kibővítéséhez is szedtem le múltkor cuccot, amely a harmdik ligát szépen le is gyártotta, de a negyedikben akadtak furcsaságok. Keretek után nem néztem, de a negyedik liga csoportjait teljesen máshogy hozta le. 7,8,9,10,11 csapat létszámú csoportokat alakított ki, melyek ugye regionális alapon szerveződnek. Igaziban kevesebb csoportról tudok, és nagyjából azonos létszámmal mindegyikben. Arról nem is beszélve, hogy némely csapatoknál 1-2 valós játékos van csak csupán. Az ilyen téren jobb csapatokban már akad 10,11 valós spíler, pl a Rzesov-nál, akikkel kezdtem múltkorában. Hát nem tudom, hogy megéri-e velük folytatni, pedig szép tett lenne őket felvinni a legmagasabb osztályig.
  • korbin555
    Az elég nagy szívás,ha ezer lesz a nézőszám.A Ricoh 32 ezres lesz.De kétlem,hogy én ott leszek 2016-ra a PL-ben.Ahhoz már most fel kellene jutnom.Igazolni nem tudok,azt meg nem tudom,hogy ez a keret mire képes.És ott van még a -10 pont.Az első edzőmeccs mindenesetre megvolt a Championship-es Burnley ellen.Viszont nagy nehezen igazoltam két edzőt,így legalább minimum a két csillag mindenhol megvan.
    Új tulaj meg jöhet,ha az adósságot eltünteti,elégedett leszek.Csak engem is el ne tüntessen innen.
  • Darthmushroom
    Ja most nézem gyereknek beütött egy szép bug velük fm-basen. Premier ligás volt már mikor visszamentek a Ricohba de valami miatt 1e-re csökkent az átlag nézőszám :D pedig oda férnének bőven nem úgy mint a Northamptoniba.
  • zyndar
    Jó kihívás, sok sikert hozzá, több sebből vérzik ez a klub most. A Fleck gyerek volt már minden, korábbi részekben szerintem balszélső.
  • Darthmushroom
    Sok sikert. Valamikor kipróbáltam őket, de hamar unalmas lett mivel hozzám hamar jött valami új tulaj és túl sok pénzünk lett, egyes premier liga csapatok is megirigyelték volna nem h ebbe az osztályba. (elég sokszor veszi át őket valami pénzes tulaj, mivel "happy to stay" a státusz szóval csak jobb ajánlatokon gondolkodik el a tulaj)
  • korbin555
    Végül Anglia lett belőle.Nagyon alacsony ligát most nem akartam,de túl egyszerű feladatot sem.A választásom végül rájuk esett.
    League 1,tök utolsónak várják a csapatot.Gyenge keret,insecure anyagiak(49M adósság!),és a hab a tortán a -10 pont levonás.Ennek ellenére a gond nélküli bennmaradás az elvárás.
    A klub története röviden:A 60-as évek közepéig kis csapatnak számítottak,aztán 1967-ben feljutottak a PL-be,ahol a 2001-es kiesésig meg is ragadtak.A legjobb eredményük 1970-ből egy hatodik hely,valamint 1987-ben megnyerték az FA kupát.Azután 11 év szürkeség a Championship-ben,majd jött az újabb kiesés,és a vergődés a League-1-ben. Tavaly 15.hely,de közben beütött az anyagi csőd is.
    Szóval 34 szezont húztak le a PL-ben,valahogy vissza kell őket cipelnem.Nem lesz egyszerű,főleg az eleje.Az edzési lehetősek azért jók,de az edzés katasztrofális.Ha nem tudok edzőket igazolni,akkor nagy sz@rban leszek.Márpedig pénz nincs,sem igazolásra,sem fizetésre.A Team cohesion-t azonnal felhúztam very high-ra,a fél keret már elégedetlen az erős edzéssel.Nem baj,ahogy szokták mondani,vagy megszokik, vagy megszökik.A lazsálásnak vége.
    Information.
    Facilities.
    Training.
    A keretben van néhány tűrhető játékos,a két legjobb Fleck,és Delfouneso.Utóbbinak van 31 PL meccs a lábában két góllal.Remélem,hogy itt azért tud majd gólokat rúgni. Mivel új embernek fizetést adni nem tudok,felhoztam néhány ifit.Kell a bő keret,mert rengeteg lesz a meccs.Az alap taktika most ez lesz,de idegenben kontrára fogok játszani.Majd kiderül,mire jutok.Oda kell figyelnem,ha nem akarok hamar lapátra kerülni.Első ránézésre elég rizikós ez a kispad.
  • Darthmushroom
    hát ebbe beleszaladtunk... kis ázsiai köcsögnek minden bejött... szögletből fejel.. kapáslövés..távoli bomba.. és még szóló gól is..
  • Darthmushroom
    Na meg van az első nagy skalpunk
  • zyndar
    Ilyenkor mindig eszembe jut legalább egy ötlet, most éppen Skandinávia. Egy jó kis svéd másodosztály mondjuk.
  • korbin555
    Játszom,de egy hónapja csak a korábbi mentéseimbe kapkodok bele.Hamarosan kezdek egy újat,csak fogalmam nincs,hogy kivel.
  • Darthmushroom
    Korbin am Te mostanában nem játszol? csak mert már rég volt már beszámolod.
  • Darthmushroom
    ja jött zsé rendesen, de inkább mindent fizuba fektettem és ingyen igazolgattam. Inkább az edzés lehetőségek fejlesztésére menjen a pénz. A taktika igen idegenben az AFCB-s shadow strikes, de otthon meg szélső játékos 4231t használtam.
  • zyndar
    Gratulálok, megint szép teljesítmény. Gondolom jön egy rakás zseton, csak az első hely 11 millió EUR-t ér. Ez a 4231 gondolom az AFCB-s kicsit visszafogottabban.
  • Darthmushroom
    *nem egy világverő
  • Darthmushroom

Dynamo Dresden 1.év

Kellemes meglepetés volt a csapat és a szezon is. Végig a bajnoki címért küzdve kisebb nagyobb hullámvölgyekkel 2 fordulóval a vége előtt elértük a télen kitűzött (őszi bajnokként csak ez lehet utána a cél) feljutást majd az utolsó fordulóban elért St.Pauli elleni győzelemmel (előtte kikaptunk) végül a bajnoki cím hozzánk került, bár csak a jobb gólkülönbségünknek köszönhetően. A keretnek ami szerintem egy világ verő alakulat nagyon feküdt a 4231, igazán Dedic emelkedett ki aki majdnem gólkirály is lett, de lehet ha egy-kétszer nem szélsőként küldöm fel akkor meglett volna neki ez a cím, de hát ez legyen a legkevesebb.
  • Darthmushroom
    nem is az a lényeg hanem h zsinórban 3.meccsen szívatott.. megver oké de így döntetlen játszani gáz. de végül is mind1 feljutottunk 2vel a vége előtt az utolsó fordulóba a bajnoki cím is meglett bár csak a jobb gólkülönbségnek köszönhetően.
  • korbin555
    Én az utóbbi mellett vagyok.Van 3 begyakorolt felállás,de döntő többségben kettőt használok.Ez a kettő a felállás alapján nálam is ugyanaz,de az egyik támadó,a másik kontrára épül.Éppúgy,mint Pietro kollégánál.Max meccs közben belenyúlok az ellenféltől,eredménytől függően.Az ellenfelet kizárólag akkor elemezem,ha tudom,hogy jobb nálam.Egy klasszis csapattal pedig már senki ellen nem alkalmazkodom.

Amit viszont a fontos meccsek előtt mindig megnézek,hogy nincs-e az ellenfélnél kirívóan gyenge láncszem,vagy éppen veszélyforrás.Például ha van egy lassú,vagy hullafáradt balhátvédje,akkor erőltetem a játékot a jobb szélen.Ha pedig nagyon gyors szélsői vannak,akkor nem engedem a szélső hátvédjeimet előre rohangászni.Az ilyen megfigyelések jól szoktak fizetni.
  • Pietro87
    A három felállásomból, kettő ugyanaz: egy kontra, melyet inkább idegenben használok; illetve egy támadóbb, amit otthon. A harmadik pedig teljesen elüt ezektől, ha nagyon változtatnom kéne meccs közben. Felálláson nem változtatok, max a játékosok egyéni utasításainál.

Edzéseknél pedig, ha egy erősebb ellenfél vár ránk, akkor inkább a védekezésre gyúrok rá. Vagy éppen azt, amiben gyenge a csapatom: pl. ha nem megy a góllövés, akkor a támadó jellegű edzést helyezem előtérbe.

De majd kialakul nálad is egy sablon, szépen rájössz mit, hogyan kell tenni. :)
  • Zolika60
    Ti készültök minden meccs előtt az aktuális ellenfélre taktika vagy bármilyen szempontból? Vagy pedig van egy saját felállásotok és ehhez társuló taktikátok, aztán alkalmazkodjon az ellenfél ha akar, maximum meccs közben belenyúltok ezekbe az eredménytől függően!? :)
  • zyndar
    Azért itt jobbak voltak és még ki is hagytak egy tizit.
  • Darthmushroom
    Ismét köszönöm szépen fm. Zsinórban a 3 meccsen sz*pok.
  • Darthmushroom
    Persze a következő meccsen is 90.percbe 11s és veresség itthon.. na szerintem ennyi volt a feljutás. A két rivális már csak 1 pontra van.. és nekem a sorsolás nehezebb része még csak most jön. I love fm ilyenkor mikor két nyerhető meccsen megszívat...
  • Darthmushroom
    következő meccsen pórul is jártunk a kemény játékkal.. elején kiállítás.. majd 11s is később. pedig még emberhátrányba is jobbak voltunk. rúgtunk 3 kapufát volt 9 ziccerünk.. de nem h még egyenlíteni nem tudtunk a 90+ba még szögletből is kaptunk egyet.
  • korbin555
    Látom,most sem viccelsz.A fiúk is kemények,mint a vídia.Kész csoda,hogy megúsztad kiállítások nélkül.
  • Darthmushroom
    A feljutás szempontjából kulcsmeccset nyertünk a Bochum ellen. 25 forduló után így állunk.
  • korbin555
    Karsiyaka kb. olyan mint Pireusz Athénben.Valamikor tényleg külön város volt,de már beépült Izmirbe.
    Az engem is érdekelt,hogyan tudunk majd hárman osztozni egyetlen stadionon.A játékban azért jól megcsinálták.A három csapat soha nem játszott egyszerre otthon.A két otthon játszóból az egyik meg átment az Izmir Atatürk városi stadionba.Aztán évekkel később a tulaj megvette az Atatürköt,így az csak a miénk lett.A Göztepe és a Karsiyaka meg maradt társbérletben az Alsancak stadionban.
  • Zolika60
    Köszi mindenkinek a gyors és segítő választ :)
  • Darthmushroom
    beállítások és képernyő felbontásnál van windowsed
  • Zolika60
    Köszi!
    Még egy kérdésem lenne! Hol lehet beállítani a full screen-t? Ugyanis nekem total képernyőn van, de szeretném ezt eltüntetni, hogy lássam a windows tálcáját! Hol van erre mód?
  • zyndar
    Szerintem még mindig a taktika a legfontosabb, aztán a többi.