A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pietro87
    Gratula a Drezda feljuttatásához és sok sikert a Coventryhez. Ezt a coventry-s dolgot átérzem, én is hasonlókat éltem át az Aachen-nel.

Zyndar, a Villemomble hányadik osztályban van? Leszedtem most egy kiegészítőt, mely elvileg kibővíti a francia ligát, egészen a hatodosztályig. Még gondolkodom rajta, hogy belerakjam-e.

Egyébként alapból a negyedosztályig, a CFA ligáig van megcsinálva a játék, de az ottani csapatokkal nem is lehet indítani. Sőt nem is látom a liga állását, sem a csapatokat, így pedig mi értelme van az elején kiválasztani, hogy hány osztályt akarok játszhatóvá tenni. FM11-ben legalább mutatta a bajnokság állását, itt meg semmi.

Fél-off. A lengyel liga kibővítéséhez is szedtem le múltkor cuccot, amely a harmdik ligát szépen le is gyártotta, de a negyedikben akadtak furcsaságok. Keretek után nem néztem, de a negyedik liga csoportjait teljesen máshogy hozta le. 7,8,9,10,11 csapat létszámú csoportokat alakított ki, melyek ugye regionális alapon szerveződnek. Igaziban kevesebb csoportról tudok, és nagyjából azonos létszámmal mindegyikben. Arról nem is beszélve, hogy némely csapatoknál 1-2 valós játékos van csak csupán. Az ilyen téren jobb csapatokban már akad 10,11 valós spíler, pl a Rzesov-nál, akikkel kezdtem múltkorában. Hát nem tudom, hogy megéri-e velük folytatni, pedig szép tett lenne őket felvinni a legmagasabb osztályig.