A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95521 Végül Anglia lett belőle.Nagyon alacsony ligát most nem akartam,de túl egyszerű feladatot sem.A választásom végül rájuk esett.
League 1,tök utolsónak várják a csapatot.Gyenge keret,insecure anyagiak(49M adósság!),és a hab a tortán a -10 pont levonás.Ennek ellenére a gond nélküli bennmaradás az elvárás.
A klub története röviden:A 60-as évek közepéig kis csapatnak számítottak,aztán 1967-ben feljutottak a PL-be,ahol a 2001-es kiesésig meg is ragadtak.A legjobb eredményük 1970-ből egy hatodik hely,valamint 1987-ben megnyerték az FA kupát.Azután 11 év szürkeség a Championship-ben,majd jött az újabb kiesés,és a vergődés a League-1-ben. Tavaly 15.hely,de közben beütött az anyagi csőd is.
Szóval 34 szezont húztak le a PL-ben,valahogy vissza kell őket cipelnem.Nem lesz egyszerű,főleg az eleje.Az edzési lehetősek azért jók,de az edzés katasztrofális.Ha nem tudok edzőket igazolni,akkor nagy sz@rban leszek.Márpedig pénz nincs,sem igazolásra,sem fizetésre.A Team cohesion-t azonnal felhúztam very high-ra,a fél keret már elégedetlen az erős edzéssel.Nem baj,ahogy szokták mondani,vagy megszokik, vagy megszökik.A lazsálásnak vége.
Information.
Facilities.
Training.
A keretben van néhány tűrhető játékos,a két legjobb Fleck,és Delfouneso.Utóbbinak van 31 PL meccs a lábában két góllal.Remélem,hogy itt azért tud majd gólokat rúgni. Mivel új embernek fizetést adni nem tudok,felhoztam néhány ifit.Kell a bő keret,mert rengeteg lesz a meccs.Az alap taktika most ez lesz,de idegenben kontrára fogok játszani.Majd kiderül,mire jutok.
Oda kell figyelnem,ha nem akarok hamar lapátra kerülni.Első ránézésre elég rizikós ez a kispad.