104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
akkor köv. igazolok oda is már 1-2 jobbat, bár sport igazgatóm se szokott rossz lenni lehet ő megoldotta eddig :D -
Utley #95815 Újonc csapatként nagyon szaladunk a 8.ligában is. Ha a vesztett pontokat veszem, akkor az első helyen állunk, de idén újra sikerült elérni az FA kupa első fordulót.
Ilyen alacsony osztályban érdemes az utánpótlást fejleszteni? -
korbin555 #95814 Állásom az lehetne bőven.Legutóbb a Man.City,a Lyon,meg a görög válogatott is hívott.Egyébként 12 ország,és 85 ezer ember van betöltve.
De miután az első mérgemen túl vagyok,úgy döntöttem még egy szezont biztosan maradok.Most már késő,de jövőre a tartalékbajnokságban elindulok.Ott sem indultam,mert csak két ember lézengett a tartalékban,azokat meg kölcsön adtam.Remélem a tartalékok meccsein játszhatnak az ifik is.Érdekes lesz,hogy a 16 éves srácaim a kivénhedt,átadólistás csatalovakkal játszanak majd.Ha ez sem lehetséges,akkor passz.... -
Pietro87 #95813 Mennyi ország van betöltve? Csak kapsz majd egy állást valahonnan. A helyedben nem törölném a mentést, valahol csak folytatnám, ha már ennyi évet mentél vele. -
korbin555 #95812 Akkor nem jól tudod.Nem véletlenül vannak az ifi edzők.Még az álláshirdetésnél is külön kell keresni őket.Külön állatfajta.
Az ifik meg edző,és meccs nélkül is fejlődnek.Ezt első kézből tudom.Sajnos.
-
Peti2400 #95811 Senkinek XD -
Én úgy tudom azokat is edzik, ezért nem is szoktam ott foglalkozni a stábbal. És ahogy észre szoktam venni fejlődnek is rendesen. -
korbin555 #95809 Ez a taps kinek szól?Vagy csak jól érzed magad? -
Peti2400 #95808
-
korbin555 #95807 Felnőtt csapatnál dolgozó edző nem edzi az ifiket,csak a tartalékot.Kivétel ez alól a kapus,és az erőnléti edző. -
am az ifi edző a legkevesebb, mert a sima edzők is edzik az ifiket, ez fordítva nem igaz csak. (töltés tippnél írja is) Én alapból az ifi személyzetre így ritkán is figyelek csak a HoYDra szoktam figyelni h jó legyen. -
korbin555 #95805 Felül a nevednél.Actions-go on holiday. -
Peti2400 #95804 Szabira hogy lehet elmenni? -
korbin555 #95803 Az a gyanúm,hogy a Coventry karriernek befellegzett.Már megint nincs sorsolás az ifiknek.Mit kezdjek egy csapattal,ahol az ifiket nem lehet játszatni?
Arról már írtam,hogy még az első szezonban visszaléptették a srácokat a bajnokságtól,mert nem tudták finanszírozni.Aztán semmi perc alatt leépítették az egyébként jó youth setup-ot.Felbontották az ifiedzők szerződését,és elzavarták a gyerekeket.Teljesen lenullázták a youth recruitment-et,és a junior coaching-ot.
Már egy éve minimum szinten újra van mindkettő,és idén már újra kaptam ifiket is.De nem vehetek fel személyzetet a gyerekek mellé.Ott egy rakás gyerek,de se edzőjük,se meccseik.
Csináltam egy mentést,lemondtam,és előrepörgettem szabin egy szezont.Meg akartam nézni,hogy realizálódik-e a helyzet.De maradt ugyanúgy,továbbra sincs bajnokság az ifiknek.Most nem tudom,mitévő legyek.Csak simán vonuljak vissza,vagy mondjak le.Mert ezt így hosszú távon nem lehet játszani.Eléggé berágtam,előbb alszom rá egyet.
Azt azért megnéztem,hogy az utódom(Spalletti,)mit bírt összehozni a csapatommal.Tabella.
-
ha már elég technikásak meg jók a védőim akkor annyit szoktam csak megadni neki h ne rúgdossa fel a labdákat hanem simán passzolja ki. -
Az a lényeg, hogy svéd legyen.
Bocs
-
Peti2400 #95800 Kapus posztra tudtok mondani jó instrukciókat? -
fordjee #95799 Grat Dresden, Villemomble és Coventry meg a többieknek is. De nyomnám én is a Millwall-al, csak estig melózom, utána meg asszony kinyír, ha ma megint játszani fogok:) -
korbin555 #95798 Megkaptam az új büdzsét.Most egy kicsit tanácstalan vagyok.El kellene húznom a fizetésekre,mert így 59k a max amit adhatok,annyiért meg egy komolyabb játékos nem áll velem szóba.De a pénz is kellene,mert alig van a lejáró szerződésűek között használható ember.Tehát azért költenem is kellene valamennyit.Még átgondolom.(mennyivel könnyebb volt,amíg egy vasunk sem volt.) -
Grat! Realt verni mindig jó :D Drezdával nekem is lesz lehetőségem rá mivel egy csoportba kerültem velük, de nem ma mert már rég kiléptem mert nem volt elégedett a mutatott játékkal annak ellenére h augusztusba a kupán kívül minden meccsünket nyertük. -
237 meccsel a kezdés után eljutottunk az BL meccsig és ha már itt vagyunk, megvertük a Realt 
-
korbin555 #95795 Végignézem,de a leggyorsabb beállításon.Az első félidőben meg hajlamos vagyok alibizni. Valamikor nyújtózkodni is kell.
-
igen ellenük de mivel megvertem őket, így ok h a bajnoki másodikkal játszok csak nem értettem miért náluk akkor miért nem a berlini olimpiába.. -
korbin555 #95793 Kösz mindenkinek.
Nagyjából állandó fél ház van,56%-os a kihasználtság.Ezzel tök utolsók vagyunk.Még az utolsó forduló volt majdnem telt házas,de sajnos cserbenhagytuk a szurkolókat.Az átlag nézőszám pedig 18260.Ezzel legalább nem lettünk utolsók. -
Nagyon jó, jövőre irány a BL. -
Pietro87 #95791 Szinte gondoltam, mivel csak egy neve volt. :) -
Peti2400 #95790 Végignézed a meccseket? -
Hülye brazil művésznév
De tetszik.
-
Utley #95788 Nagy gratula! Szerintem első PL idénynek ez szuper eredmény! Nézők járnak a meccsre? :) -
Pietro87 #95787 Szerintem Villas - Boasszal nem is lesz egyhamar sok sikerük. :) Grat az eredményekért. -
Pietro87 #95786 Ki ez a Zidane? :) -
Pietro87 #95785 Ugye Schalke ellen játszottad a döntőt? Szerintem is tehát Schalke - Dresdennek kellett volna lennie. Változtattak volna rajta az igaziban? -
korbin555 #95784 Coventry City 2016-2017.
Premier League újoncként nagyszerű eredményt értünk el,mégis kicsit csalódott vagyok.Az utolsó előtti fordulóban a 6.,EL-t érő helyen álltunk,de nem bírtuk megtartani.Szezon előtt aláírtam volna a 7.helyet,de így elveszíteni valamit,az nem jó érzés.Bár nem is az Arsenal elleni meccs volt a gond,hanem a rengeteg döntetlen.Na mindegy,azért ne legyek már elégedetlen.Az Arsenal,MU,Tottenham trió oda-vissza elvert bennünket,de a többieknek már nem volt ilyen szerencséje.Helyenként még a játékkal is elégedett voltam,pedig elég kritikus vagyok.
Meccsek.
Premier League.
A keretben most komoly változások lesznek.Nem volt kimondottan rosszul teljesítő emberem,de erősítem kell,mert ami idén bravúrnak számított,az ezután elvárás lesz.Bardi már szezon közben aláírt,nyáron lejár a szerződése az Internél.Volt már játékosom,tudom,mire képes.Vannak még jelöltek(S.Bender,M'Vila,Lassana Diarra),de meg kell várnom a friss büdzsét,és arra is figyelnem kell,hogy azért maradjon angol is a keretben.A Partizan Belgrádnál is van egy szerb wonderkid csatár,akinek német állampolgársága is van.Vele meg az a gond,hogy sokan érdeklődnek utána.Mozgalmas nyaram lesz,az már biztos.
Az anyagiak miatt többé szerencsére nem kell aggódnom.A 62M-s TV pénzhez most a helyezésünkért is kaptunk újabb 21M-t.Az adósságunk persze továbbra is megvan,de a havi 200k törlesztés most már aprópénz.Finances.
Idén újra kaptam ifiket,és remélem,most már elindulhatunk az ifibajnokságban.Nem is emiatt a néhány falábú miatt,hanem az idehozott tehetségek miatt.Van három ígéretes srácom,de addig nem hozok újakat,amíg biztos nem lesz,hogy játszatni is tudom őket.
A háttér is alakul.Most elfogadták a Youth setup emelését is.Az edzés minden kategóriában eléri a 4 csillagot,igen jók a scoutok,a scouting range pedig lefedi Európa nagy részét.Van pénzünk,elég jó a reputációnk,most már csak valami eredmény kellene.Jövőre valamelyik kupát meg kell nyernünk,és BL helyen végeznünk a bajnokságban.Legalábbis ez lenne a terv.
Közben a frissen kirúgott Pellegrini helyére hívott a Man.City,de leráztam őket.Ha ló nincs,a szamár is jó alapon leigazolták Villas-Boas-t.Inkább nem kívánok sok sikert neki. -

Esküszöm linkelni akartam :D -
párizsi? :D :D
-
Párizsi derbi
-
mondjuk azt se értem mire fel volt náluk a meccs mikor se a kupát se a bajnokságot nem ők nyerték... -
zsinórban az 5. meccsünket is veresség ellenük... Bentekét nem bírjuk megfogni akármit csinálok.
Szuper Kupa -
Peti2400 #95778
-
Generáltak:
-10m David Luis
-21m Hughes
-6,5m Kaué
-3,3m Pena
Mellettük ingyen jött: Lucas Romero,M'Villa,Bardi és Zelalem (Ő kölcsön)
Meg bőven áron alul: Shaw 12,5mért , Gnarby 25,5mért, Werner 21mért (30-50%kukat részletbe fizettem)