A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Coventry City 2016-2017.

Premier League újoncként nagyszerű eredményt értünk el,mégis kicsit csalódott vagyok.Az utolsó előtti fordulóban a 6.,EL-t érő helyen álltunk,de nem bírtuk megtartani.Szezon előtt aláírtam volna a 7.helyet,de így elveszíteni valamit,az nem jó érzés.Bár nem is az Arsenal elleni meccs volt a gond,hanem a rengeteg döntetlen.Na mindegy,azért ne legyek már elégedetlen.Az Arsenal,MU,Tottenham trió oda-vissza elvert bennünket,de a többieknek már nem volt ilyen szerencséje.Helyenként még a játékkal is elégedett voltam,pedig elég kritikus vagyok.
    Meccsek.
    Premier League.
    A keretben most komoly változások lesznek.Nem volt kimondottan rosszul teljesítő emberem,de erősítem kell,mert ami idén bravúrnak számított,az ezután elvárás lesz.Bardi már szezon közben aláírt,nyáron lejár a szerződése az Internél.Volt már játékosom,tudom,mire képes.Vannak még jelöltek(S.Bender,M'Vila,Lassana Diarra),de meg kell várnom a friss büdzsét,és arra is figyelnem kell,hogy azért maradjon angol is a keretben.A Partizan Belgrádnál is van egy szerb wonderkid csatár,akinek német állampolgársága is van.Vele meg az a gond,hogy sokan érdeklődnek utána.Mozgalmas nyaram lesz,az már biztos.
    Az anyagiak miatt többé szerencsére nem kell aggódnom.A 62M-s TV pénzhez most a helyezésünkért is kaptunk újabb 21M-t.Az adósságunk persze továbbra is megvan,de a havi 200k törlesztés most már aprópénz.Finances.
    Idén újra kaptam ifiket,és remélem,most már elindulhatunk az ifibajnokságban.Nem is emiatt a néhány falábú miatt,hanem az idehozott tehetségek miatt.Van három ígéretes srácom,de addig nem hozok újakat,amíg biztos nem lesz,hogy játszatni is tudom őket.
    A háttér is alakul.Most elfogadták a Youth setup emelését is.Az edzés minden kategóriában eléri a 4 csillagot,igen jók a scoutok,a scouting range pedig lefedi Európa nagy részét.Van pénzünk,elég jó a reputációnk,most már csak valami eredmény kellene.Jövőre valamelyik kupát meg kell nyernünk,és BL helyen végeznünk a bajnokságban.Legalábbis ez lenne a terv.
    Közben a frissen kirúgott Pellegrini helyére hívott a Man.City,de leráztam őket.Ha ló nincs,a szamár is jó alapon leigazolták Villas-Boas-t.Inkább nem kívánok sok sikert neki.