A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95803 Az a gyanúm,hogy a Coventry karriernek befellegzett.Már megint nincs sorsolás az ifiknek.Mit kezdjek egy csapattal,ahol az ifiket nem lehet játszatni?
Arról már írtam,hogy még az első szezonban visszaléptették a srácokat a bajnokságtól,mert nem tudták finanszírozni.Aztán semmi perc alatt leépítették az egyébként jó youth setup-ot.Felbontották az ifiedzők szerződését,és elzavarták a gyerekeket.Teljesen lenullázták a youth recruitment-et,és a junior coaching-ot.
Már egy éve minimum szinten újra van mindkettő,és idén már újra kaptam ifiket is.De nem vehetek fel személyzetet a gyerekek mellé.Ott egy rakás gyerek,de se edzőjük,se meccseik.
Csináltam egy mentést,lemondtam,és előrepörgettem szabin egy szezont.Meg akartam nézni,hogy realizálódik-e a helyzet.De maradt ugyanúgy,továbbra sincs bajnokság az ifiknek.Most nem tudom,mitévő legyek.Csak simán vonuljak vissza,vagy mondjak le.Mert ezt így hosszú távon nem lehet játszani.Eléggé berágtam,előbb alszom rá egyet.
Azt azért megnéztem,hogy az utódom(Spalletti,)mit bírt összehozni a csapatommal.Tabella.