104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én nemigazán emlékszem arra, hogy valaki is(az elmult napokban kraawzt kivéve) reagálna bármiylen képemre, vagy beirásomra. mégis ittvagyok évek óta. sosem idegesitettem fel magam ezen, csupán leszoktam arrol, hogy a sokak(majdnem mindenki) számára felesleges képeimet itt osszam meg. ugysem érdekel senkit, akkor minek baszakodjak vele.
hozzáteszem ez több mint egy éve igy van már. napját nem tudom mikor volt, hogy az én képeimen, vagy eredményeimen "csámcsogjunk", de kiélem eme igényeimet máshol, és befogom a számat. -
Ez megint más tészta. Akinek inge, magára veszi, és változtat. Én úgy érzem, mindenkinek mondok pár szót ha ír valamit (és ha lehet rá reagálni, avagy gépközelben vagyok... baszná meg az Albacomp) -
pinnacle #15072 Hali!
Nem azt mondtam, hogy ez elitklubb, hanem azt, hogy van 5-6 ember aki kommentelgeti egymás képeit, hszeit, stb., de a többiek(újjak, régiek, mind1) képeire alig-alig érkezik hsz.
Most azt mondod, hogy nem lehetetlen a beilleszkedés. De ha berak valaki egy képet, kommenteket várva és egy büdös komment nem érkezik rá, akkor elgondolkozik, hogy te ide nem érdemes irni, hisz úgyse reagálnak.
Nincs igazam?
Példákat is tudok :) -

-
elsőmeccs 0-0 az Emirates-ben.
-
Végigolvastam az üzeneteket, és az utóbbi nap történésein maximálisan el vagyok keseredve. Amit most mondani fogok, az nem csak a flémelőknek, hanem mindenkinek szól: Amióta átvettem a topik házigazdaságát, azóta tartom azon véleményemet, hogy ez a topik senki előtt sincs zárva, hacsak nem tesz valami szörnyűséget érte. Így pinnacle, nekem érthetetlen, hogy miért tartod ezt a topikot "elitklubnak", soha senkinek nem mondtam idáig, hogy ja nemvagy hat éve reg, és nem nyertél még öt kupát, akkor takarodj. Szóval nem értem a reakciódat. Igen, elég sokmindent próbálok tenni azért, hogy a topik ismét úgy tündökölhessen mint régen, ami szvsz nem csak az én, hanem mindenkinek az érdeke. Továbbá azt is megcáfolnám, hogy van öt-hat ember aki írogat egymásnak, a többiek le vannak szarva. Természetes, hogy van egy kicsit összekovácsoltabb társaság, hiszen itt jópáran megfordultak az előző topikban is, aki újonnan jött, annak pedig még be kell illeszkednie, ami nem lehetetlen, és előbb utóbb mindenkinek sikerülni fog. Zsilike: érthetetlen a hozzáállásod, amit a legkisebb bántó szóra produkálsz. Tettél valamit, és számíthattál rá, hogy ez lesz a következménye, elmúlik amikor elmúlik. Ne érts félre, én sem örülök neki, hogy ezen megy a csontrágás, de talán ebből megtanulod, hogy nem érdemes semmilyen módon sem csalni. Ez viszont nem változtat azon, hogy amióta erre a fórumra írsz, a modorod nem változik, minden reakciódban ott van a rejtett arrogancia, és a legkisebb negatív szóért is nekiesel a másiknak. Tanulj meg tűrni, tanulj türelmet, ne kapd fel mindenért a vizet, hiszen talán te is tudod hogy nem éri meg. Ezért van a topiknak házigazdája. Ha sok, úgyis szólni fogok, hogy álljon le az illető. És ez ne vedd személyeskedésnek, inkább személyes jótanácsnak, és a jövőre való tekintettel kérlek, fogadd meg ezeket, nagyban elő fogja segíteni a topikba való beilleszkedéseket, hidd el. A többiekre vonatkozólag, akik részt vettek ebben a csetepatéban: nyilván vannak kedvelt, és kevésbé kedvelt személyek a topikban, de mindettől függetlenül ti se ragadjatok meg minden alkalmat arra, hogy a másikat oltogassátok, inkább adjatok tanácsokat, finoman vezessétek rá arra, hogy nem kell mindenen kiakadni, segítsétek elő mindenkinek a topikba való beilleszkedését. Nagyjából hirtelen ennyit tudtam hozzászólni ehhez a témához, köszönöm.
És még egy bejelentés: mivel látom, hogy a fórumrangokból csak a probléma van (meg a szkriptek sem mindig úgy működnek ahogy kell), ezért a rangozást ezennel megszüntetem.
Köszönöm,
Fabio Capello -
Balázs 17 #15068 bentley akit én vettem első!! szezonban
és ittvan bojan aki még barcás
most brazíl helyett mali csapat van ott:DDD
el is ment kedvem ettől a mentéstől, mert ez így tök értelmetlen:( sajna -
Üdv és grat mindenkinek!
Majd 600 új üzenet, lassacskán majd végigolvasom :D
[mégmindigbaszakszanakalaptopommal-.-, de hétvégén ittvagyok] -
kész... ha sikerül a megismételt meccsen továbbjutni az evertonon, akkor liverpoolt kapok - . - -
képet :D -
Balázs 17 #15064 hi
nálam megkergült a game:DDD
minden játékos profilnál legyen az bárki bármely csapatnál a teljeítménynél az elöző klubja szerepel, majd utána lazio és utána vmelyik brazíl vagy vmelyik moszkva és utána az a a klub aki megvette, de nem szerepel ott az összeg hanem hogy csak kölcsön:DD enyhén lol -
middlesbrough 2-2 everton
31. perc 1-0 Afonso Alves, szokásos arsenalos játékkal...
46. perc 1-1 endi dzsonzon, előrevágott labda, megszerzi, bevezeti, gól... - . -
87. perc 2-1 Guilherme, szinte mint az 1. gól....
93. perc 2-2 ozmen, tizenegyes....
kapjátok be faszszopó csíterek - . - -
pinnacle #15062 nah úgyérzem szerencsétlen vagyok kicsit:
1. Semioli
2. Forlán, szintugy szerződés előtt medencecsonttörés:S
Őt se igazoltam le:) -
szerencsére a nevezzéssel nem lesz gond van pár sajátnevelésű pléjám :)
(pl: Wheater, Andrew Taylor, Downing, Cattermole) -
Grafikai tuning,semmi extra csak össze kellett mazsolázni a mezeket,logókat stb. -
Beletrafáltál a lényegbe....a helyzetkihasználásom egyenlőre 0....pihentetem is a játékot kicsit. A taktik úgy néz ki elfáradt kicsit 
Szuper kupa bukta:
Ez nem is gond a bajnokság most a fő cél ,mert baj lesz(idén hozni kell a címet a vezetőség részéről)
Eddigi meccsek no comment...majd lesz jobb remélem.
Egy vígasztal a stadion bővűlni fog november közepére
Közbe neladtam Farfan-t a szarkáknak, buktam rajta 15 misit, de a gazdálkodásom most jó ,inkább az eredmények miatt aggódom. -
talált :)
rem idén sikerül uefa, és akkor jövőre cél a BL :)
tavaly is csak 1 pontra maradtam le uefáról :( -
ja bocs nem láttam a dátumot! én is most jol állok a wimbledonnal! láttad a képet még tegnap raktam be!!:d -
az szép! 2.szezonod? -
6.
3 fronton próbálom biztosítani az uefás helyemet :)
FA kupa, bajnokság, és toronymagasan én vagyok a legsportszerűbb csapat PLbe -
nagy grat! hanyadik vagy? -
asszittem a csatáraim búcsúmeccse lesz:
de nem :) :
és az eredménye:
defoe 94. perces 20 méteres kapufás gólja sem segített, am sajna eladta az elnök ochoa-t így nem igazán van kapusom :(
most jön nemsoká az everton elleni FA kupa meccs (arsenalt sikerült kapásból első körbe megkapni, ők sikerültek, de kizárt h megverem evertont) -
najo, talán egy ideig jolesz ez a taktika
Atletico M. - Lyon
3:1
(Bl, első kiesési kör első m.) -
sok sikert hozzá -
Atletico Madrid - Depor
3:3
ez a taktika sem jó, még mindig nemsikerült kitalálni semmit -
Helló mindenkinek!
Elég rég nem jártam erre, úgyhogy most írok egy kis beszámolót.
A Sunderland csapatával kezdtem egy játékot. a gazdasági helyzet nagyon jó, az edzés lehetőségek szintén, utánpótlás még fejlesztésre szorul nemsokára, és mint tudni lehet, hogy ez a csapat az egyik legtöbb szurkolóval rendelkező angol földön. Középmezönyt ígértem a vezetőségnek, erre hozzám vágtak 8,5 millió eurot amit beisztva és jól sáfárkodva kezdtem költeni. Edzői stábot lecseréltem ezáltal eléág színvonalas tréningeket kapnak a srácok. Érkezett Ferreira a cselszkitől, Pineda válogatott mexikói balhátvéd (nagyom jó a srác), kölcsönbe jött Billy Sharp, és még jó pár ifjú titán a jövő zenészei. Az edző meccsek nem voltak túl meggyőzőek, egy szerb kiscsapattól ki is kaptam 0-1re, de bíztam a taktikámban ami egy 5-1-2-2-es felállású nem annyira védekező taktika, mint elsőre gondolható. És a bajnokság megkezdődött. 8 meccsen vagyok túl és 6-1-1-vel a 4. helyen állok, és olyan csapatokat győztem le mint a tottenham, bolton, west ham, Arsenallal döntetlen, és a MU-tól elszenvedett 1-0ás vereségnél is kiegyenlített volt a verseny, és Anderson 25méterről leadott lövése döntötte el a meccset. A ligakupa 3. fordulójában a Tottenham búcsúztatott 4-1-vel, mocsok szar játékkal. uténa le is szúrtam a csapatot. szóval egyenlőre jól állunk, titkon nemzetközi kupa porondot várok a csapattól remélem meg is lesz. a végéhez közeledve majd még írok a bajnokságban elfoglalt helyezésünkről!További szép sikereket és kitartást! -
grat annak aki szép eredményt ért el!!:D -
pinnacle #15047 Semiolit legiazoltam volna a Roma-ba, már a szerződést is aláirtuk majdnem, mikor szerintem az utolsó edzésén lábtörést szenved...
5 hónap, én mocskos geci modjára visszaléptema szerződéstől. Élete nagy lehetősége lett volna... :S
-
A teljesítményed hagy kívánnivalót maga után???
Inkább a helyzetkihasználás.. az meg nem rajtad múlik elsősorban, nagy grat
-
Szép nagy stadionod lesz :)
Nekem most kemény 30 ezres, egyszer bővítette a vezetőség 10 ezerrel.
Anno fm 2007ben volt a barcával 130 ezres stadionom :) -
pinnacle #15044 skinek, ott van bannerba a Sorti , nézz körül -
tysaboy #15043 Srácok csak nézem a képeket és bámulok. lehet levagyok maradva, de van valami új MOD, ami így felszépíti a játékot??? ha igen PLZ küljetek már 1 címet hgy honnan lehet leszedni!!!
előre is köszi! -
Végre visszavágtam az ágyúsoknak az előző évi fiaskók miatt és az elveszett bajnoki cím miatt... A teljesítményem hagy némi kivánni valót maga után még sajna.
-
Ben Arfa letette névjegyét... első felkészülési meccsen:
Soha rosszabb kezdést. -
Védő/szélsőhátvéd jobb/középpálya jobb -
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Egy ajánlatot tettem a franciák felé (kiviképpen) ,de ragaszkodnak foggal-körömmel a fiatal pléjáért 
-
Farfan kitűnően játszik a balszélen. Legalábbis nálam jól teljesít. A szurkolók nincsenek vele most kibékűlve.
-
Sikerűlt leigazolni Ben Arfa-t a Roma-tól. Viszont Walcott 19 misiért elhozható lett volna a Valencia-tól. Viszont nem fogadta el a szerződésajánlatomat bárhogy próbálkoztam nála visszautasított,ahoz képest,hogy a személyi profiljában az egyik kedvenc klubja a Liverpool...
Kuyt helyére jött volna a jobb oldalra ,de ő meg eszében sincs elhagyni imádott klubját,így marad. Farfan teljesítményével viszont a szurkolók nincsenek megelégedve, ezért jött Arfa és megpróbálom jó áron elpasszolni a peruit. Egyenlőre ennyi.
-
Jó reggelt managerek!
2010-ben megvolt az új stadion átadása. És most 2011-ben a holtszezonban máris bővíti a vezetőség a stadiont. Jó hír
-
Ugyanígy voltam, balszélső kellett, Danny Roset elhoztam a Spursből, nem rossz, fejlődőképes nagyon és angol. Ha nemzetközi porondon akarok indulni akkor némileg angolosítani kell a csapatomat, jelenleg a cserekapusom, 2 középhátvédem és a balfutóm angol :D Hány angol kell a keretbe a nevezéshez?