A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Helló mindenkinek!
Elég rég nem jártam erre, úgyhogy most írok egy kis beszámolót.
A Sunderland csapatával kezdtem egy játékot. a gazdasági helyzet nagyon jó, az edzés lehetőségek szintén, utánpótlás még fejlesztésre szorul nemsokára, és mint tudni lehet, hogy ez a csapat az egyik legtöbb szurkolóval rendelkező angol földön. Középmezönyt ígértem a vezetőségnek, erre hozzám vágtak 8,5 millió eurot amit beisztva és jól sáfárkodva kezdtem költeni. Edzői stábot lecseréltem ezáltal eléág színvonalas tréningeket kapnak a srácok. Érkezett Ferreira a cselszkitől, Pineda válogatott mexikói balhátvéd (nagyom jó a srác), kölcsönbe jött Billy Sharp, és még jó pár ifjú titán a jövő zenészei. Az edző meccsek nem voltak túl meggyőzőek, egy szerb kiscsapattól ki is kaptam 0-1re, de bíztam a taktikámban ami egy 5-1-2-2-es felállású nem annyira védekező taktika, mint elsőre gondolható. És a bajnokság megkezdődött. 8 meccsen vagyok túl és 6-1-1-vel a 4. helyen állok, és olyan csapatokat győztem le mint a tottenham, bolton, west ham, Arsenallal döntetlen, és a MU-tól elszenvedett 1-0ás vereségnél is kiegyenlített volt a verseny, és Anderson 25méterről leadott lövése döntötte el a meccset. A ligakupa 3. fordulójában a Tottenham búcsúztatott 4-1-vel, mocsok szar játékkal. uténa le is szúrtam a csapatot. szóval egyenlőre jól állunk, titkon nemzetközi kupa porondot várok a csapattól remélem meg is lesz. a végéhez közeledve majd még írok a bajnokságban elfoglalt helyezésünkről!További szép sikereket és kitartást!