A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Végigolvastam az üzeneteket, és az utóbbi nap történésein maximálisan el vagyok keseredve. Amit most mondani fogok, az nem csak a flémelőknek, hanem mindenkinek szól: Amióta átvettem a topik házigazdaságát, azóta tartom azon véleményemet, hogy ez a topik senki előtt sincs zárva, hacsak nem tesz valami szörnyűséget érte. Így pinnacle, nekem érthetetlen, hogy miért tartod ezt a topikot "elitklubnak", soha senkinek nem mondtam idáig, hogy ja nemvagy hat éve reg, és nem nyertél még öt kupát, akkor takarodj. Szóval nem értem a reakciódat. Igen, elég sokmindent próbálok tenni azért, hogy a topik ismét úgy tündökölhessen mint régen, ami szvsz nem csak az én, hanem mindenkinek az érdeke. Továbbá azt is megcáfolnám, hogy van öt-hat ember aki írogat egymásnak, a többiek le vannak szarva. Természetes, hogy van egy kicsit összekovácsoltabb társaság, hiszen itt jópáran megfordultak az előző topikban is, aki újonnan jött, annak pedig még be kell illeszkednie, ami nem lehetetlen, és előbb utóbb mindenkinek sikerülni fog. Zsilike: érthetetlen a hozzáállásod, amit a legkisebb bántó szóra produkálsz. Tettél valamit, és számíthattál rá, hogy ez lesz a következménye, elmúlik amikor elmúlik. Ne érts félre, én sem örülök neki, hogy ezen megy a csontrágás, de talán ebből megtanulod, hogy nem érdemes semmilyen módon sem csalni. Ez viszont nem változtat azon, hogy amióta erre a fórumra írsz, a modorod nem változik, minden reakciódban ott van a rejtett arrogancia, és a legkisebb negatív szóért is nekiesel a másiknak. Tanulj meg tűrni, tanulj türelmet, ne kapd fel mindenért a vizet, hiszen talán te is tudod hogy nem éri meg. Ezért van a topiknak házigazdája. Ha sok, úgyis szólni fogok, hogy álljon le az illető. És ez ne vedd személyeskedésnek, inkább személyes jótanácsnak, és a jövőre való tekintettel kérlek, fogadd meg ezeket, nagyban elő fogja segíteni a topikba való beilleszkedéseket, hidd el. A többiekre vonatkozólag, akik részt vettek ebben a csetepatéban: nyilván vannak kedvelt, és kevésbé kedvelt személyek a topikban, de mindettől függetlenül ti se ragadjatok meg minden alkalmat arra, hogy a másikat oltogassátok, inkább adjatok tanácsokat, finoman vezessétek rá arra, hogy nem kell mindenen kiakadni, segítsétek elő mindenkinek a topikba való beilleszkedését. Nagyjából hirtelen ennyit tudtam hozzászólni ehhez a témához, köszönöm.

És még egy bejelentés: mivel látom, hogy a fórumrangokból csak a probléma van (meg a szkriptek sem mindig úgy működnek ahogy kell), ezért a rangozást ezennel megszüntetem.

Köszönöm,
    Fabio Capello