104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95936 A junior coaching magas szintre emelése kell ahhoz,hogy az ifik kezdő értékei(CA)jók legyenek.Akiknél az induló érték 100 alatt van,azok nagyon magas értéket nem tudnak elérni.Az igazán jó ifik 110-120 körüli értékkel kezdenek.Ha annál is magasabb,az már wonderkid kategória.
Egyébként korábban itt azt írta valaki,hogy nem jók a török ifik.Nálam Törökország be sincs töltve,mert nem Uniós ország.Scoutom sem járt arrafelé.Mégis találtam néhány igen jó fiatal törököt.
Arslan.Isztambuli születésű Galata nevelés,most igazolta le a Pool,21M-ért.Kettős állampolgár,de a hollandot választotta.
Erdogan.
Ünal.
Akgül.
Duman.
Yavuz.
És van még sokszor ennyi,csak azok hivatalosan nem török állampolgárok,de kettős állampolgárok.Amikor Törökországban játszottam,évente 7-8 klasszisjelölt török srác került elő,2-3 évente meg egy wonderkid.Ezt csak azért írom le,hogy jó háttérrel igenis lehet számítani a jó ifikre.Persze az advanced adatbázis,meg a holland,svájci,német ligák is kellenek hozzá.Az idén lejjebb vett török youth rating még így is holland,portugál szinten van,ami azért nem rossz. -
Pietro87 #95935 Igen? Ezt jó tudni. Pláne nálam nem sajnos, ahol még sok munka vár minden egyéb fejlesztésére.
Közben tegnap este lenyomtam az edzőmeccseket, és egy bajnokit: nem túl jó a csapatmorál, az edzőmeccsek pedig 3 V, 1 D, 1 GY. Persze első osztályú csapattól kaptam ki ebből kétszer, de sokszor akadozott a játékunk is. Nyomatom a teamworkot, meg a tactics-ot az edzéseken, de össze kell érnie a felduzzasztott keretnek. 8 érkező volt, miközben csak egy játékosunk ment el, az is csupán kölcsönbe.
Az újakból pedig négy külföldi volt, amivel kicsit be is néztem az egészet, mert max 3 lehet a keret tagja. De akkor nem értem mire fel értik azt a 3 nem török játékost, és az 5 külföldit. Azt gondoltam kezdő 11 és meccskeret, de nagyon nem. -
korbin555 #95934 A 174 PA. az világklasszis játékos.De ez a srác ilyen alacsony CA.értékről indulva soha nem éri el a maximumot.Csoda lesz,ha 140-ig eljut. -
Pietro87 #95933 Egy 129-ig kimaxolható játékos kb milyen erőt képvisel? Most kezdtem el ügyeskedni a Genie Scout-tal, eddigi össz FM-es pályafutásom során nem használtam, igazából nem is tudtam a jelentőségét. :D
Ilker Sayan 92/129, de hoppá: közben megnéztem egy 16 éves generáltamat, akit a nyáron szerződtettem -> Koray Akdereli 86/174.
Van valamilyen skála az értékeket illetően? Bár gondolom a 129, ha eléri akkor rotációban lesz jó; míg ez a 174-es nagyon értékes lehet még. -
korbin555 #95932 Coventry City 2018-2019.
Elérkeztünk a félidőhöz.Úgy gondoltam,vállalok egy kis kockázatot ezzel.Az Arsenal ha hozza az elmaradt meccsét,akkor is 4 pont előnyünk lesz.De jól játszunk,és minden okom megvan a bizakodásra.
A BL-ben a Galata elleni első meccs kivételével csak a rotációt játszattam.Így is továbbjutottunk,jöhet a Real Madrid.Ha arra lesz előnyünk a bajnokságban,akkor a legerősebb felállással játszom ellenük.De ott nagyon nehéz meccsek lesznek egy kupacban,és nem fogok kockáztatni.A prioritás még mindig a bajnokság.
Meccsek.
Tabella.
Az osztályzatok alapján a két advanced playmaker a legjobb játékosom.Carroll és Hughes állandó rotációban játszanak,így mindig pihent az irányítóm.Sérültem nincs,a morál még a legutóbbi vereség ellenére is remek.Nem is szidtam le őket,az Arsenal-tól (most még)ki lehet kapni,főleg egy ilyen szoros meccsen. -
:)
Ő egy tartalék csatár, viszonylag tehetséges, de 19 éves és francia, csak ezért van nálam. -
korbin555 #95930
-
elméletileg mind2 tárgyalt a hosszabbításáról de hát én mindent télen kapott pénzt feláldoztam aláírási pénznek :D és a pénz beszél a kutya meg ugat :D -
korbin555 #95928 Mi a fene.Kiesett az Arsenal,hogy ingyen el lehet hozni a sztárokat?Még szép,hogy jól dolgoztál. -
korbin555 #95927 De Jérémy Robert-nek gondoloma nyomába sem érhet.Tripla a Barca ellen,nem semmi. -
asszem megint jól dolgoztam :D
a két generált: Delgadilo, Andrezinho -
Igen, a matracos. -
korbin555 #95924 Nálam a PSG-ben van,már 2014 óta.Most 30 éves,de még mindig nagyon jó.Pedig sokszor sérült. -
szerintem tuti, nálam sokszor barcába igazol. -
50mért adtam el az AFCBnél a kanadai csatárom, de 50mért pótoltam valami szerbbel :D -
Gerdzso #95921 Na ez engem is meglepett, nem gondoltam volna, hogy 2016-ra ilyen eredményt is elérek.
BL Csoport
Viszont az átigazolási pénzt meg túlzásnak tartom... Emelés -
korbin555 #95920 Ez már több annál.
A Diego Costa a Matracos Diego Costa? -
Idén rángatjuk a nagyok bajszát:
-
korbin555 #95918 A szezonkezdet megvolt,a teljes,és végleges átigazolási lista:
Transfer history.
Bartos.
Ernando Luiz.A legnagyobb fogás,már Santos távozása előtt is figyeltettem.Igazából fizetnem sem kellett volna érte,mert decemberben lejárt volna a szerződése.De nem aludhatom át a fél szezont,és inkább fizettem.Kicsit ideges voltam,mert fellebbezni kellett a work permit miatt,de végül megkapta.
Jebali.Ingyen jött,francia útlevele is van.
Milatovic.Róla már tettem említést,de most úgy is bemutathatom,mint a friss horvát gólkirályt.Kölcsönlistán van,ha mégis itt marad,akkor megkapja a lehetőséget,de főleg a tartalékban fog játszani.
Hughes.Ő pedig még alig ért ide,de máris válogatott lett.Amit az első két bajnokin produkált,arról pedig csak felsőfokon lehet beszélni.
A többiek fiatal srácok,a tehetség bennük van,hogy egyszer elérjék a PL szintjét.
Kifelé menet a nagy üzlet Santos volt.Nem mintha annyira rá lettem volna szorulva a pénzre,de az sosem árt.És végül távozott az utolsó Mohikán,Fleck is.Öt éven át tisztességgel szolgálta a klubot,velünk volt a League 1-től a PL-ig vezető,néha rögös úton.Még tavaly is kapott 11 meccset,és nem okozott csalódást.A Fulham szép pénzt fizetett érte,további szép karriert kívánok neki.Mi már más szintre léptünk.
A BL csoport sorsolása is megtörtént.Elég pikáns,de nem félünk senkitől.A második felkészülési meccsen épp a PSG-t vertük Párizsban,a brazil parádés szabadrúgás góljával.
A PL-ben is nagy volt a mozgás,a City megint eszement pénzekért igazolt,de a Tottenham sem spórolt.Övék az átigazolási rekord,62M-t fizettek a Monaco-nak Jesé-ért.Minden nagyobb csapatban van már jó pár wonderkid is.Mi is nagyon erősek vagyunk,de ez sem lesz könnyű szezon.Idén a bajnokság a fő prioritás,a BL másodlagos.Egy 7.és egy 2.hely után ideje valami nagyot alkotni.
Nagyjából ezek voltak az előszezon történései.Csak azért írtam le ilyen részletesen,mert halálra untat a Győr-Mezőkövesd. -
én nem vagyok szívbajos. ha megtalálom a játékost, aki kell, akkor kifizetem azt amennyit kell. 15-20 vagy akár 30 milla legyen az. Persze nem tárgyalás nélkül, de nem garasoskodom. Ha adnak 30 millát igazolni, és szükséges, akkor elköltöm az egészet a picsába játékosokra. Nem nézem, hogy a klubnak mennyi pénze van, elverem az egészet ha kell. Nem ész nélkül, mert legutóbb például a Forestnél a 25 millának csak a felét vertem el :D Ez játék, spóroljon akinek hat anyja van... -
Jó biznisz! Amúgy kinek mekkora volt eddig a legnagyobb bevétele vagy kiadása egy játékosért? Kicsit fura kérdés csak kíváncsi vagyok ki mennyire szórja a lóvét 
-
korbin555 #95915 Ez már túl nagy kísértés volt.Ennyit akkor sem ér senki,ha három lába van.49,5M €.Jól fog állni neki a bőrgatya. -
nálam 90%ba support DLP volt, azért nincs is sok gólos szezonja de mikor AMC-t játszott megállta a helyét ott is és akkor jöttek a gólok meg az assistok, de volt h kényszerből labdaszerző középpályást játszott de volt rá példa h csatár volt sérülés miatt :D -
korbin555 #95913 Köszi szépen a részleteket.
Nálam már sajnos nem lesznek ilyen jó értékei,de még mindig tud fejlődni a staff szerint.Advanced playmaker-t fog játszani,támadó feladattal.Van egy olyan érzésem,hogy remekül megállja a helyét. -
AFCB-be klub ikon lett nálam, 11ből 10 évig nálam van/volt, bár volt 1-2 rosszabb éve mikor többet volt sérült, de csapatkapitánya a csapatnak meg a válogatottnak is. Nekem az egyik kedvencem az fm-be.
Kicsit már öregedőben: Hughes, a múltja. -
korbin555 #95911 Gomba,Neked volt játékosod Will Hughes.Hogy vált be a srác?
Paloschi egyébként semmiben nem lenne igazán kiemelkedő.De ez a sok erős mentális érték aranyat ér.Nagyon ott van fejben,és helyén van a szíve is.28 évesen tapasztalt is,úgyhogy igen jó fogás volt.Pedig a 3.számú csatárom,de lepipálta a szerb csodagyereket is.Most már sajnos késő a kora miatt,de szerintem ennél is sokkal jobb lenne,ha valaki a játék elejétől kézbe veszi,és jó edzőkkel dolgozik. -
Pietro87 #95910 Mintha a 11-esben még nem lenne ilyen jó, úgy rémlik nekem. Utána meg ugye kimaradt nálam két széria. -
Pietro87 #95909 Azt hol tudom megnézni, hogy az asszisztensem milyen kezdőcsapatot javasol, és hogy kiket ajánl leszerződtetni, szerinte melyik a leggyengébb poszt a csapatban? Régebbieknél a squadnél volt ez, de most sehol sem találom. -
Ő már régebbi fmekbe is jó volt, pl. tavaly Feyenoord mentésemben nagyon sokáig Ő volt a kezdő csatárom. -
Pietro87 #95907 Nem gondoltam volna, hogy Paloshi ilyen jó a játékban. Grat amúgy az eredményhez. -
Peti2400 #95906 A barca még többet is adna érte szerintem mint 40 millió
kérj érte 45 öt -
korbin555 #95905 Coventry FC. 2017-2018.
Vége az 5.szezonnak is.Tavasszal még rátettünk egy lapáttal,és a 2.helyen végeztünk.A Chelsea sajnos egész szezonban félelmetes volt,meg sem tudtuk közelíteni őket.De a többiek sem minket,még a szezon végi botladozás ellenére sem.Bár gyilkos utolsó négy meccsünk volt,és még azt is lehoztuk 50%-ra.A szezon embere Paloschi lett,aki a két hónapos sérülése ellenére 20 góljával 2.lett a góllövőlistán,Agüero mögött.Hihetetlenül fontos,egygólos meccseket nyert meg nekünk.
Az FA kupában a 4.fordulóban kiestünk,ez volt az egyetlen sorozat,ahol nem hoztuk az elvárást.(el kellett volna érnünk az 5.fordulót)
A Capital One kupát pedig megnyertük a Watford ellen.Itt az elődöntő volt a nehéz,egy fantasztikus hazai meccsen ledolgoztuk a hátrányunkat,és Kompany 90.percben szerzett öngóljával kiejtettük a Man.City-t.
Meccsek.
Tabella.
Az egész csapattal elégedett vagyok,de tovább kell erősítenem.Véget kell vetni a Chelsea gálájának,és jön a BL is.A pénz nem lesz akadály,most kaptunk újabb 28,8M €-t a helyezésünkért.Egy klasszis DR,és egy DM mindenképpen kell.De már tele a játék world class 20 évesekkel,akiket nem lehet gond idehozni.
Santos eladását pedig megfontolom,mert annyi pénzt ígérnek érte,hogy 6 wonderkidet hozhatok helyette.Csak nem akarom ligán belül eladni.Télen a Barca,a Bayern,és a PSG is vitte volna 35M-ért.Ha valamelyik előáll egy 40M körüli ajánlattal,meggondolom.A képességei alapján egyébként is többet vártam tőle.Mikor valami igazán fontos meccs volt,akkor soha nem ment neki.Robotol megállás nélkül,de nincs egy váratlan húzása sem.
Időközben Milatovic után egy újabb igazolás már le van fixálva.Ahogy eldőlt,hogy kiesik a Derby,azonnal ajánlatot tettem a boldogtalan Will Hughes-ért.6.25M-ért el is tudtam hozni.Igazi kreatív ember,jól passzol,és még szépen fejődik is.Nem mellékesen angol,és ez egyre inkább hiánycikk.Bár nyártól két játékosom saját nevelésnek számít majd.
Innen folytatom majd,abban a reményben,hogy ősztől a tartalékbajnokságban tudom majd játszatni az ifiket.
-
Pietro87 #95904 Köszi. Utánanéztem, és azt írták, hogy a három fájl törlésével valós lesz a német, dél-koreai, japán és kínai keret. És valóban. :) -
Ezt probald meg, azt hiszem nekem is ez van. -
En a jatekban minden evben 100 milliot kapok a tv kozvetitesekbol. Mondjuk nem erdekel a penz, csak fiatal jatekosokat veszek, es azokat nevelem ki.
Amugy itt egy cikk angolul a tervrol. -
Pietro87 #95901 A japánt hogy lehet helyrehozni? -
Hehe, en mar rutinos vagyok, uj jateknak mindig figyelek ra, meg a japan valogatottra is :D Emlekszem korabban Kahn neven is megvaltoztattak :D -
Én úgy tudom külön osztály lesz nekik, persze ha lesz mert még terv szinten van és pár klub ellenzi is a dolgot mert felesleges az u21 mellé ahol játszhat idősebb is.
Én inkább arra leszek kíváncsi jövőre benne lesz az emelkedett pénz díjak az fm-be. utolsó Cardiff idén 60mt kaszált ami több mint tavaly előtt a bajnok MU, de a Pool pl. 100m kaszált idén. -
Jól mondod.Bár a bajnokság szabályainál nem írja, de például a Saint Etienne egy csoporttal arrébb bajnok lett a Lyon előtt így a harmadik Jura Sud jutott fel.Mondjuk engem eddig mindig olyan csapat előzött be akik nem tartalékok.( Cannes, Hyéres, most pedig a Rodez) .De kiesni legalább kitudnak, a Montpellier Ajaccio Girondins Bordeaux tartalékok kézen fogva mennek eggyel lejjebb. -
Pietro87 #95897 Na, basszus. Én úgy emlékeztem, hogy a német válogatott eredetiségét már megoldottam. És tényleg: az 1400-as mappából töröltem a bizonyos fájlokat, csak az időközben felkerült 1430-asból nem. Így azért estek most ki avb-n csoport utolsóként Löwék.