A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95905 Coventry FC. 2017-2018.
Vége az 5.szezonnak is.Tavasszal még rátettünk egy lapáttal,és a 2.helyen végeztünk.A Chelsea sajnos egész szezonban félelmetes volt,meg sem tudtuk közelíteni őket.De a többiek sem minket,még a szezon végi botladozás ellenére sem.Bár gyilkos utolsó négy meccsünk volt,és még azt is lehoztuk 50%-ra.A szezon embere Paloschi lett,aki a két hónapos sérülése ellenére 20 góljával 2.lett a góllövőlistán,Agüero mögött.Hihetetlenül fontos,egygólos meccseket nyert meg nekünk.
Az FA kupában a 4.fordulóban kiestünk,ez volt az egyetlen sorozat,ahol nem hoztuk az elvárást.(el kellett volna érnünk az 5.fordulót)
A Capital One kupát pedig megnyertük a Watford ellen.Itt az elődöntő volt a nehéz,egy fantasztikus hazai meccsen ledolgoztuk a hátrányunkat,és Kompany 90.percben szerzett öngóljával kiejtettük a Man.City-t.
Meccsek.
Tabella.
Az egész csapattal elégedett vagyok,de tovább kell erősítenem.Véget kell vetni a Chelsea gálájának,és jön a BL is.A pénz nem lesz akadály,most kaptunk újabb 28,8M €-t a helyezésünkért.Egy klasszis DR,és egy DM mindenképpen kell.De már tele a játék world class 20 évesekkel,akiket nem lehet gond idehozni.
Santos eladását pedig megfontolom,mert annyi pénzt ígérnek érte,hogy 6 wonderkidet hozhatok helyette.Csak nem akarom ligán belül eladni.Télen a Barca,a Bayern,és a PSG is vitte volna 35M-ért.Ha valamelyik előáll egy 40M körüli ajánlattal,meggondolom.A képességei alapján egyébként is többet vártam tőle.Mikor valami igazán fontos meccs volt,akkor soha nem ment neki.Robotol megállás nélkül,de nincs egy váratlan húzása sem.
Időközben Milatovic után egy újabb igazolás már le van fixálva.Ahogy eldőlt,hogy kiesik a Derby,azonnal ajánlatot tettem a boldogtalan Will Hughes-ért.6.25M-ért el is tudtam hozni.Igazi kreatív ember,jól passzol,és még szépen fejődik is.Nem mellékesen angol,és ez egyre inkább hiánycikk.Bár nyártól két játékosom saját nevelésnek számít majd.
Innen folytatom majd,abban a reményben,hogy ősztől a tartalékbajnokságban tudom majd játszatni az ifiket.