A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95918 A szezonkezdet megvolt,a teljes,és végleges átigazolási lista:
Transfer history.
Bartos.
Ernando Luiz.A legnagyobb fogás,már Santos távozása előtt is figyeltettem.Igazából fizetnem sem kellett volna érte,mert decemberben lejárt volna a szerződése.De nem aludhatom át a fél szezont,és inkább fizettem.Kicsit ideges voltam,mert fellebbezni kellett a work permit miatt,de végül megkapta.
Jebali.Ingyen jött,francia útlevele is van.
Milatovic.Róla már tettem említést,de most úgy is bemutathatom,mint a friss horvát gólkirályt.Kölcsönlistán van,ha mégis itt marad,akkor megkapja a lehetőséget,de főleg a tartalékban fog játszani.
Hughes.Ő pedig még alig ért ide,de máris válogatott lett.Amit az első két bajnokin produkált,arról pedig csak felsőfokon lehet beszélni.
A többiek fiatal srácok,a tehetség bennük van,hogy egyszer elérjék a PL szintjét.
Kifelé menet a nagy üzlet Santos volt.Nem mintha annyira rá lettem volna szorulva a pénzre,de az sosem árt.És végül távozott az utolsó Mohikán,Fleck is.Öt éven át tisztességgel szolgálta a klubot,velünk volt a League 1-től a PL-ig vezető,néha rögös úton.Még tavaly is kapott 11 meccset,és nem okozott csalódást.A Fulham szép pénzt fizetett érte,további szép karriert kívánok neki.Mi már más szintre léptünk.
A BL csoport sorsolása is megtörtént.Elég pikáns,de nem félünk senkitől.A második felkészülési meccsen épp a PSG-t vertük Párizsban,a brazil parádés szabadrúgás góljával.
A PL-ben is nagy volt a mozgás,a City megint eszement pénzekért igazolt,de a Tottenham sem spórolt.Övék az átigazolási rekord,62M-t fizettek a Monaco-nak Jesé-ért.Minden nagyobb csapatban van már jó pár wonderkid is.Mi is nagyon erősek vagyunk,de ez sem lesz könnyű szezon.Idén a bajnokság a fő prioritás,a BL másodlagos.Egy 7.és egy 2.hely után ideje valami nagyot alkotni.
Nagyjából ezek voltak az előszezon történései.Csak azért írtam le ilyen részletesen,mert halálra untat a Győr-Mezőkövesd.