104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
jaja harmadosztály, első helyre várnak, meg is lesz szerintem bőven... -
az szép..ugye ők most 3.ad osztályban vannak? -
már megy, eddig 8 meccs 6gy 2v 1. hely -
na re..sok ideig nem voltam egyéb elfoglaltásg miat..
arsenal bajnokság mikor kezdődik?sok sikert -
kupában megkaptuk a Bayernt:c de legalább otthon játszunk...na mindegy majd Riemann kivédi a szemüket mint irl aztán meg lesz oldva valahogy:D -
Grat all! -
Pekic még kapufát is rúgott, de azért nem fogom lecseszni:)
-
Mágus aka Verebes "vácedzője&tévékommentátor" Józsi:D
keretbe elég sok szar pléja volt, főleg támadósor volt gyenge, ha meg ingyen jönnek... -
loááááál
jó a neved :D
am nem értem mér cseréled ki egész keretet :S 1x voltam burghausen-nel (igaz nem sokat) és az alapkereten alig kellett változtatni
riemann meg egy állat :) -
ja amugy a wimbledonom 4.helyen van a bajnokságba de már az első 3 kezd el huzni(arsenal,newcastle,mu), a ligakupa döntöben eltaktikáztam magam sulyos 4st kaptunk az arsenaltol azota kicsit megtört a csapat és sora jönnek a vereségek, ufea kupában még állunk, fa kupábol már kiestünk. -
thx
egyébként a keret így néz ki
-
az igen az szép -
jaja mivel lejárt a szerződésem és nem hosszabbítottak:S -
fudenagyonnagymeccs 

-
felcsut vége akkor? -
kezdtem egyet Burghausennel... FSV Frankfurton gondolkoztam de azért amatőrcsapat mégiscsak túl sok, csak amatőrszerződés... az már cinkes -
karajjj #16099 :ASDASDasd -
ja meg olyan a bayern-nek uj stadiont épitetek az alinaz helyére és 3e valamennyis volt -
nekem volt már olyan h bővitetek 15 helyel.. az is elég bug -
lol de szánalom, kérek új szerződést aztmondják adnak erre egyszercsak lejár a szerződésem és vége... kezdek egyet valahol... -
na ez a vicc... legalább egy 10000 fős kéne...:c
-
ebben az évben a bajnokság valahogy sehogy se sikerült, ebben közrejátszott az is hogy nemkevesebb mint 83 meccset játszottunk a szezonban, ezért is nem kötöttem le télre barátságos meccseket már, ligakupa,szuperkupa,magyar kupa csont nélkül behúzva de a bajnokság nem sikerült, nem egyszer volt olyan hogy 2 nap alatt két meccs de a legdurvább a 3 nap alatt 3 meccs volt persze az utolsó volt a bajnoki... UEFAban a legjobb 16 közül sikerült kiesni, számla már jól áll, kéne a csapaton már erősíteni hogy komolyabb célokért küzdhessünk...
-
az a tipikus SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!típusú meccs volta jó büdös kurva anyádat te geci
-
2012-2013-as szezon summája:
-
Marcel Desailly -
karajjj #16090 

-
jóvicc:D de elég 2-0ra is, most inditom a meccset:D biztos a siker:D -
zsoma79 #16088 mi a neve az úriembernek? :) -
Nemcsak játékosokból vannak sztárok.....
-
ha 6-5re nyersz akkor meglesz :D -
Felcsút-Stuttgart 4-5 asszem itt a vége -
grat naon szép beszámoló -
grat szép eredmények, beszámolók meg iszonyat jóak -
Clube Desportivo Nacional
3. szezon
Az eredmények szerencsés alakulása következtében, sikerült kiharcolni az újabb Európa-kupás indulást. A pénzügyi egyenleg és a csapat elismertsége, vonzóvá tétele miatt ez egy roppant fontos tényező. Kötelező minden évben kijutnom az európai porondra!
A fiatal tehetségeim kezdenek meghatározó tagjai lenni a keretnek. Alex Nimó-ért igen erős érdeklődés mutatkozott a szezon kezdetén. Sikerült visszavernem a támadásokat, de nem hiszem, hogy kitölti a 2013-ig érvényes szerződését. Komoly kérők és a felajánlott átigazolási összeg igen vonzó lehet mind a két fél számára, hogy karrierjét egy nagyobb klubnál folytassa.
Kevésbé voltam sikeres Eduardo esetében. Annyira elkívánkozott, hogy még transfer requested is lett az áruló. Pedig kiemeltem a kilátástalan brazil utcagyerek státuszból és embert faragtam belőle. De ő menni akart így elengedtem. Sajnos kevesebb pénzért távozott, mint reméltem, de hálátlan volt, így tipli.
Ez a politika amúgy is jellemző lesz az átigazolásaimra. Fiatal tehetségek megszerzése minden évben, és néhány elpasszolása busás haszon reményében. Remélhetőleg nem a meghatározó focisták, hanem a kiegészítők és a futottak még zsonglőrök. Jó példa erre Bolatti. Jött szezon elején ingyen, és újév napján már Mozartkugelt zabált.
Bár ilyen játékos fluktuáció mellet kérdéses a „minden évben Európa” hangzatos szlogenem. Remélem, megtalálom az egyensúlyt a játékos mozgások és a pénzügyi növekedés között.
IGAZOLÁSAIM:
Távozók:
Érkezők:
Az U-21es sztár, Coelho volt a nyár nagy fogása, de Adrien leigazolása is komoly fegyvertény.
BAJNOKSÁG:
Előszezonom barátságos meccseinek lekötése nem okozott túl sok költséget a klubnak. A nagy európai klubok sorban jelentkeztek be edzőmeccsre. Az én dolgom csak a szelekció volt. Fogadni a kérelmeket, mert nekik ez volt az álmuk. Na de aki rosszkor hívott és megzavart délutáni sziesztámat annak, jaj volt. Így esett el a Madeirai kiruccanástól és híres vendéglátástól a MU és Inter. Engem ne zargassanak kora délután.
De azért a többi látogató sem volt kutyaütő:
Majd belevetettük magunkat a pontvadászat küzdelmeibe. Az első hónap vegyesen indult. Semmi extra eredmény, bár a Benfica elleni, idegenbeli döntetlen azért megérdemel egy kalapemelést. Majd hoztam két minimális győzelmet, ami elég volt a szeptember hó menedzsere díjhoz:
Az UEFA csoportkörbe való bejutás sem volt zökkenőmentes, most mi voltunk nagyképűek, ami majdnem megbosszulta magát. De az is lehet, hogy csak a picsánk fázott, ott fenn északon:
Csoportakadályt simán abszolváltuk:
Az első kiesési kör megint a végállomást jelentette:
Statisztikailag is kimutathatóan törünk Európa trónjára:
-
A KUPÁBAN araszolgattunk előre
a 6. körben kiütve a Benficát
de a verhetetlen Porto az elődöntőben már nagy falatnak bizonyult.
A BAJNOKI szezon előrehaladtával kiérdemeltük a döntetlenkirály jelzőt. Folyamatosan ikszeltünk és szinte képtelenek voltunk behúzni a kötelezőt.
4 fordulóval a vége előtt érkezett hozzánk a Boavista. Mi 4., ők 5. helyen álltak. Köztünk 5 pont, így ha nyerünk bombabiztos a 4. hely. A folyamatos botladozások mellet ez igen fontos mérkőzés lett.
Persze ők szereztek vezetést egy jogtalan 11-es révén.
Forduláskor lepirítottam a népeket. Egyenlíteni 10 emberrel sikerült. Az egyik csatáromat éppen az oldalvonalon túl próbálták összerakni, kevés sikerrel. Rögtön az egalizálás után támadóbb taktikára váltottam és egy formás támadás révén, bevittük a győztes találatot is!
Így 3 fordulóval a vége előtt 8 pont előnyre tettünk szert a 4. helyért vívott csatában. Gyakorlatilag zsebben a legjobb kiscsapat képzeletbeli díja.
Bár ha felfelé néztem, a BL-t érő helyen álló Sporting csak 4 pontra állt előttem. Az utolsó két fordulóban lejátszandó idegenbeli meccsem nem sok jót ígért. Kiélezett szituációk. A Leixoes a bennmaradásért, a Porto a bajnoki címért küzdött élet-halál harcot. Én meg nem tudtam kellően motiválnia társaságot, így maradt a mindenkori csúcsbeállítás, a 4. hely.
Szezon summázása:
Szerződést is hosszabbítottam a klubbal. Rövid huzavona után aláírtam az új 3 éves kontraktusomat. Kicsit kérettem magam és extra feltételeket szabtam, amit pénzhiányra hivatkozva nem tudott bevállalni az elnök. Nagyobb stadiont és jobb edzéslehetőséget akartam kicsikarni. Még idekerülésem idején meg is egyeztünk ezek fejlesztésében. Viszont korrektül viselkedett és nem hitegetett az ügyben, hanem kerek-perec elutasított. Nekünk magyaroknak ez teljesen új. Remélem, tudok a pénzügyekben is ügyeskedni annyit, hogy rövid időn belül egy nagyobb stadionnal rendelkezzünk. Mindenesetre már idehoztam egy büntetett előéletű könyvelőt. Na ő tudja, hogyan is oldjuk meg az anyagi vonzatát…
-
grat szép eredmény -
3-0 volt oda mikor gondoltam egyet és beléptem taktikához előrevittem a két szélsőhátvédet csatárnak és 2-1-2-1-4es felállást nyomtunk gyors rövidpasszos játékkal feltolt védekezéssel...bejött:P
-
Felcsút-Newcastle 0-0 elég veszélyesek voltak, idegenbe megpróbálom őket meglepni valami durva támadó felállással, hátha összejön valami... -
Privátban.... -
ja, de csak read-only üzemmódban :)